Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Egy igen érdekes jelenségre lettem figyelmes tegnap: raktam be egy floppy meghajtót a gépembe (Gigabyte GA-MA790XT-UD4P a lap),nagyon zsír meg minden,formáznám a floppyt,erre nem tudja.Mindegyiket hibásnak írta a Windows 7 Professional.Mérgemben2-t ki is vágtam a kukába,aztán elkezdtem keresgélni,hátha valami Windows-os a dolog.
Az ok: AMD chipsetes lap+Windows 7+floppy formázása=nem fog működni.Inteles lapnál már nincs probléma (ugyanis előtte tegnap ugyanez az FDD egység Inteles lap+Win 7 alatt tudott formázni.Találtam még azt is,hogy Windows XP alatt megy rendesen.És Hiren's Boot CD-vel erről meg is bizonyosodtam.Szóval,ha valakinek ilyen problémája lenne,akkor ez a megoldás.
Bocs a kicsi off-ért,de ez AMD-vel kapcsolatos dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Logitech Z906
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Minden, ami hőszivattyú
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest