Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabennn
tag
hát nem táphiba, nem memória hiba, ugye kipróbáltam másik táppal is, ugyanaz a helyzet, egyébként ha nincs benne ram, nem is csipog
-
aminosav
csendes tag
Nah megoldódott, nem vettem észre, hogy a videókártyába is kell dugni tápkábelt, amint ezt megtettem, rendesen müködik minden!
Köszönm az eddigi segitségeket, le is írom a megoldást, hátha az én balgaságombol is tanul valaki, én biztos.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
aminosav
üzenetére
Üdv!
Azt jól látom, hogy VGA-t még nem tesztelted másik gépben? Vagy ebbe másik VGA-t tenni?
Az a Codegen egy ipari hulladék, lehetőséged szerint cseréld ki. Előtte azért kérj kölcsön egy megbízhatót, és azzal is megnézhetnéd.(#16991) Gabennn: Mindegyik ramot egyesével, minden slotban próbáld ki. De előtte húzz le mindent az alaplapról, csak CPU, RAM, VGA maradjon. Csinálj egy BIOS resetet is. A tápot itt is ajánlott cserélni. (egy próba erejéig mindenképpen)
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gabennn
üzenetére
az rendben, hogy odaírtad, bocs, hogy nem lépkedtem össze-vissza, ha már nem vetted a fárdságot, hogy a link helyett a szöveget másold be...
és nem ment tönkre, hogy beleraktál egy valószínűleg teljesen más időzítésű memóriát... Vagy nem szeretik egymást, vagy vissza kell venni az időzítéseket, vagy tápcsere...aminosav: az a Kodegány 300W-os lesz a hiba előidézője... Cserélj tápot...
-
aminosav
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nem induló gépem: a tünetek egyszerűek, bekapcsolásra szépen beindul, pörögnek a ventik, de a monitor teljesen sötét és a ledje is csak villog. A biost sem tudom behozni, a billentyűzet ledjei bevillannak bekapcsoláskor, de utána num lock-ra sem reagál, tehát se kép, se hang.
Próbálkoztam már a következő dolgokkal: kivettem az összes RAM-ot, sípolt is rendesen, ha jól tudom, ez jó jel, de semmi változás Utána beleraktam egy tuti működő hdd-t (rajta op rendszerrel), ismét csak a feketeség. Kivettem az alaplapról az elemet, majd visszahelyeztem, kipróbáltam másik monitort, egyik sem segített!
Ha tudtok valami jó ötletet, kérlek osszátok meg velem!
és íme a gép:
Abit IS7-E alaplap
Codagen 300W táp
Intel Celeron 2.8 GhZ proci
4x512 DDR 400 MHZ ram
Samsung 80 GB HDD (amivel probáltam másik vinyó az egy WD 320 GB)
Geforce Galaxy 7600 GS 256 MB VGA -
Gabennn
tag
most attól is tönkremehet, hogy belerakok egy memóriát? terhelve sem volt, előtte jó volt:S
-
Gabennn
tag
Sziasztok! látom van ilyen topic is, mivel telefonról vagyok, nem tudom mégegyszer leírni, elnézést érte, de itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__3776300-2-gb-ram-volt-a-gepembe-tettem-bele-meg-1-gb-t-azota-nem-jo-mit-tegyek-tobb
nem az én gépem, karácsonyra csináltam egy kissrácnak P4 helyett, a tápot 1 hete vettem, remélem az a baj:/ nagyon sűrgös lenne, köszi !
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom, csak tipp...ha nincs a listán, akkor az azt jelenti, hogy nem biztos, hogy megy velük. Hogy ez miben nyilvánul meg, ezt végképp nem tudom.... Sípolni sípol, ha nincs benne RAM, tehát érzi az alaplap, de kb ugyanez a jelenség, ha nem megfelelő a CPU: ha nincs benne, akkor tudja, hogy nincs, ha van benne, akkor nem tud vele mit kezdeni...szóval lehet, hogy nem tudja lekezelni a memóriákat és emiatt nem indul.
De ez tényleg csak ötlet.
Esetleg próbálj egyszerre egyet beletenni, hátha Single chanelben lekezeli. Ha mégsem (vagy ennek nincs jelentősége) akkor marad ismerős ramja vagy szerviz. (Vagy írsz az azonnali kérdések vagy az alaplapos topicba, hátha ott akad bölcsebb nálam, ami nagyon nem ritka
). -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Milyen verziójú BIOS van az alaplapon? Nem sikerült kitisztáznom az alaplap leírásából, hogy melyik bios kéne ahhoz a CPU-hoz, de gyanítom a leírtjaid alapján, hogy az alaplapon alap BIOS van és ez okozza a gondot...

draco31: Szedd szét a gépet (VGA, RAM, STB ki, aztán vissza), memóriákat egyesével hagyd benne, próbálj meg szerezni próba erejéig másik tápegységet és VGA-t. -
törölt tag
válasz
Safar22
üzenetére
Ellenőrizd le, hogy a BIOS látja-e a HDD-t. Ha nem, akkor lehet, hogy rosszul vannak rádugva a csatlakozók (akár adat, akár tápkábel). Ha látja, akkor valószínűleg megsérült a HDD adat tartalma, ez esetben újra kell telepíteni. (Ha jól tudom, a boot sorrend szinte teljesen mellékes, a BIOS-ban csak annyit kell megnézned, hogy szerepeljen a BOOt eszközök között, hogy hanyadikként van, az már mindegy.)
-
törölt tag
Üdv srácok!
Segítségre szorulnék sajnos.
Adott egy msi x79a-gd45 alaplap, I7 3820, Kingston HyperX Beast, FSP Aurum Gold 650W.
Ezek az új cuccok. VGA, SSD régi, tuti jók.Gép összerakva, elindítva.
Indulás után 19-es kód, 60-as kód, majd FF kód az alaplapon, és 2 másodperc után leáll a gép, aztán újraindul s kezdi előröl.
Valakinek valami ötlete?
Könyvben
19-es kód: Early South Bridge Initialization
60-as és FF nincsPróbáltuk már proci nélkül, memória nélkül, vga nélkül indítani.
VGA nélkül nem sípolt, memória nélkül szólt hogy nincs memória, proci nélkül meg el sem indult.Valami ötlet valakinek?
-
Safar22
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!
Az új tápegységgel elindul a gép, minden be is indul rajta. Viszont a következő hibaüzenetet kapom: "disc boot failure insert system disc and press enter". Arra gyanakszom, hogy a SATA csatlakozót valahogy rosszul dugom össze, mert kicsit mintha féloldalasan állna. A régi táp kábele gond nélkül belecsúszik, az új szerintem nem. Egy kicsit máshogy is néz ki a két csatlakozó, ha belenézek.
Mit csinálhatok rosszul?
Köszönöm a segítséget!
-
-
cochy
tag
válasz
ebegab92
üzenetére
Köszi a segítséget.
Tegnap tisztogatni még nem volt időm, viszont gyorsba felraktam egy Windows Server 2012-t.
Elindítottam egy tesztet, elmentem otthonról és 3 óra múlva még ment. Másolgattam még a teszt közben is, és nem fagyott lett. Létezik, hogy korábban fagyott win7-el, fagyott server 2008-al és most nincs semmi baja 2012-vel?
-
draco31
veterán
Hello!
Asrock K8NF3-VSTA alaplap a 3000+ AMD procival, 40 Gb Maxtor HDD-vel, van még mellette egy 40Gb-os WD-is, FX5500 VGA, 2x512Mb DDR.
Éjszakára eddig áramtalanítva volt, mert az ősök szerint nagyon pörgeti a villanyórát.
Mostanában azt csinálja, hogy ha megkapja a drága 220-at, akkor nem hajlandó bekapcsolni, ventilátorok elindulnak, HDD-k is, és az ODD-is működik. De képet nem kapok a monitorra, és az XP hangját sem hallani, hogy betöltött volna, a billentyűzet led sem világít. Van amikor csak egy sima reset gomb nyomás segít neki, de van amikor 1 órát is elszórakozok vele mire elkapja a fonalat.
Ha nincs áramtalanítva, akkor rögtön indul.
Kondik nem púposak.
Ja, Codegen tápegység, tudom hogy rossz a híre, de én 6 éve ilyet használok.
Valahol azt mondták, hogy a chipszetem lesz zárlatos.
Szerintetek? -
autox3c
tag
Sziasztok! Adott egy számítógép. Ez a gép gyakran nem indul normálisan, ami azt jelenti, hogy bekapcsoláskor az előlapi ledek csak halványan világítanak, a ventik pörögnek de nincs kép, nem bootol a masina. Ilyenkor power gomb hosszan kikapcs és újra bekapcsolás ami után már általában megy a gép rendesen. A tápra gyanakodtam, mert egy fantasztikus mtech volt benne. Betettem egy fsp aurumot, de most már második indítáara sem akar menni. Szerintetek mi lehet a gond? Alaplap lesz kuka? Bootnál nincs sípoló hang ha valaki kérdezné.
-
Fang
aktív tag
válasz
CoolMan
üzenetére
ok bocs ilyet még tényleg nem csináltam

tehát vagy elem ki ---- bios reset
vagy clear CMOS jumper ---- bios reset
holnap estére elvileg lesz egy másik tápom szóval utána kipróbálom ezt is.
vagy érdemes még most? jár ez vmivel aminek nem "örülnék"
? vagy csak alapbeállításokra teszi a biost és ennyi? a win utana ugyan ugy betölt meg ilyenek? -
Fang
aktív tag
Sziasztok
kb 4 hónapos konfigról van szó ami nem indul:
ASRock B75 Pro3
Intel I5-3450
Kingston DDR3-RAM 8GB PC3-12800 HyperX Kit
OCZ Agility 3 120GB
Sapphire Radeon HD6950 2048MB OC
Sharkoon WPM500
+3 db winchester (500gb,1000gb,2000gb)
Corsair Carbide 400RTuningolva nincs, biost nem piszkáltam! szétszedve nem volt mióta összeraktam.
Az utolso megmozdulása a következo volt:
bekapcsoltam majd kb 1-2 sec után leált.
konnektor ki-be majd ezután elindult. ezután kb 5perc után újraindult, majd ugyan ez még 1x. na ezek után kapcsoltam ki teljesen és azóta se kép se hang...A 2Tb-os vinyót a múlt héten tetem bele, elképzelheto, hogy ez már sok volt a tápnak?
Azért gyanakszom táp hibára mert a bekapcsoló gombra meg sem nyekken, gyakorlatilag semmi nem történik.
Lehúztam róla minden vinyót csak a system marad, de így sem reagál semmire.Valakinek van vmi ötlete a fentiek alapján, mert én sajnos tanácstalan vagyok...
Holnap elvileg kapok egy régi 300W-os tapot azzal ha megnyekkenne akkor egyertelmu lesz a táp hiba. -
cochy
tag
Sziasztok,
mint mindig amikor ide jövök, bajom van.
Van egy szerverem, ami elkezdett fagyogatni.
A szerver hardvere:
- Supermicro H8DA8-a alaplap (nVidia nForce pro 3600 (mcp55 pro) + 3050, AMD K10 chipek)
- 2X QuadCore AMD Opteron 2356
- 16 Gbyte memória
- Gigabit hálókártya (PCI-s)
- Hdd: 300Gbyte WD 10000rpm, 1 Tbyte Samsung
- nincs videokártya és egyéb hardver rajtaOprendszer jelenleg: Windows Server 2008 R2
Remote desktop segítségével érem el általában.
A hiba: Egyszer csak gondol egyet és lefagy. Nem érem el remote desktop. A napokban raktam rá egy monitort, hogy kiderítsem mi a gond. Lényegében megáll a gép, vele együtt a kép is. Egér nem mozdul, billentyűzetre nem reagál. Kék halál nincs.
Amit még látok:
- Nem melegszik túl, néztem stabilitás tesztet, végig normál értékek voltak. Ment egy órát kb, odamentem megnyitottam a start menüt, rákattintottam valami programra és be is fagyott azonnal
- Az eventviewerben két hiba van loggolva: az egyik elég sokszor előfordul: "corrected hardware error has occured, component: memory, error source: corrected machine check". A másik hiba a "a fatal hardware error has occured. Component :AMD Northbridge, error source: machine check exception, error type: hypertransport watchdog timeout error. Ez ritkán jön fel.
- Memóriatesztet csináltam: nincs hiba a memtest szerint
- Processzor tesztet is csináltam, ez is ok.
- Mindkét winyót teszteltem, nincs bad sector rajta.Van valakinek ötlete, hogy mit nézzek még, vagy hogy mi lehet a megoldás a fagyásra?
-
törölt tag
válasz
atti1848
üzenetére
Tedd be a telepítő lemezt és csinálj egy frissítést-javítást. Ha nem jó, akkor teljes reinstal. Ha nem jó gyere vissza és nyomozás tovább.
pook20: Nem tudom, mit takar, de addig is csinálj egy BIOS resetet (elem ki tápkábel ki egy percre), ha ezzel nem jön helyre, akkor majd vakarom a fejem. -
pook20
aktív tag
sziasztok!
van egy asrock 970 extreme4-es alaplapom
nagy lelkesedésemben elkezdtem magot feloldani /
Name AMD Phenom II X2 555
Codename Callisto
Core Stepping RB-C3
alaplap biosza: p1.90/nos odáig jut el a gép hogy a dr.debug a következő számsort írja ki:
0X05 megnéztem a kézikönyvet és a következőt írja:
OEM initialization before Microcode loading
ez mit takar?/bocsi de én el vagyok maradva ezen a téren.........
/
mit lehet ilyenkor tenni? -
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mi lehet a baja a gépnek,ha este még használták és kikapcsolták, de ma már mikor indul el, akkor kékhalál fogad?
Csökkentett módban el sem tudom indítani.
-
törölt tag
válasz
endi77
üzenetére
A biost nem kell frissíteni, nehogy neki láss iléyen hiba mellett, mert akkor valóban kuka lesz...
Kezdésnek húzz le róla mindent, az alaplapon csak a cou, annak hűtője, egy darab ram és egy vga maradjon. Ha nem jó, mehet másik ram. Ha nem jó, mehet másik tápegység, a codegen nem egy élet biztosítás. Ha tudsz, szerezz másik vga-t is, illetve csinálj egy bios resetelést is+ nézd meg a gombelemet, hogy nincs-e lemerülve.
Nescafé: Bocs, hogy nem válaszoltam a privátodra, eléggé kapkodós napom van
-
endi77
csendes tag
Kb 2-3 hete hozzám került egy gépezet, nem új de ezt vállaltam... Problémám a következő:
Alaplap:Abit KV7 (Tudom, dobjam ki
)
Processzor: AMD Duron 2500+
Ram:2*512 mb DDR 400 mhz
VGA: Asus N5760
Táp codegen 400W
A gép nálam még müködött, bár nagyon lassan, az 5 vírusírtó és kémprogramok egyebek eltávolítása után Frissítettem XP Sp3 mal. Pöpec,a gép gyors... A Firefox, Chrome ledarálva mert az is vírusos. Ujakat raktam belőle. frissítettem az összes drivert. Mivel 60 GB IDe vinyó volt benne, gondoltam hozzácsapok 1 250es Sata2es vinyót, azóta sekép sehang ...
a rendszer müködik, ide csatlakozókat felismeri elindítja, de se kép, sem Bios nem elérhető. mindent próbáltam ami szóba jöhet de a vga és a bios nem állt helyre. esetleg valami tipp? Bármi amivel ujra tudom indítani a lapot? Próbáltam USB-n Freedosos, autoexec ben parancssorba beírni az indítást biosfrissítésre, de nem müködik, ugyanez nem müködik cd-ről sem... PLS Help, aki tud

-
törölt tag
válasz
Nescafé
üzenetére
Win 98 indító menüjével töröld a Linuxos partíciót, nekem azzal sikerült, vagy tölts le dos-os programot és ennek az útmutatónak elolvasása után már USB-ről is fogod tudni törölni a linuxos-win7-es bármilyenes különleges rendszer partíciókat. A lényeg, hogy csak akkor tudod törölni a teljes HDD-t, ha DOS alapú programmal törlöd (xp, win7, linux lemez kezelők nem jók) és a teljes HDD hozzá férhető, azaz a DOS programot pl Win 98-nál indító lemezről, vagy egyéb DOS programnál Floppy meghajtóról, vagy USB-s eszközről (a linken leírják) indítod a lemez kezelő programot.
-
Alukard
senior tag
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a gépem nem indul elsőre, csak este tudok ránézni, de addig jöhetnének ötletek:
Asrock P67 Extreme4
2x 4GB Kingmax 1333
i5 2500k
320GB Samu
XFX 6870
FSP Raider 550a jelenség:
megnyomom a bekapcsoló gombot, gép indul, ventik felpörögnek, gép kikapcsol, újra elindul, felpörögnek a ventik lekapcsol, majd újra és negyedikre el is indul. Semmi hibaüzenetet nem ír ki a gép, hogy esetleg a bios-t resetelte volna. Tuning nincs, minden alapon van a bios-ban.Első körben memóriára gyanakodnék, de a gép órákon át megy stabilan terhelve.
-
Nescafé
őstag
válasz
Sickboy25
üzenetére
bebootol,de nem teszi fel...nem tudja particiót letörölni,parted magic el is letöröltem,aztán meg eltünt...mini xp fut...mi lehet a baj?fat 32 re lehetformázni ssd-t?16 gigás van benne...hogy lehetne még megcsinálni hogy jó legyen?meg mindig linuxos particiót teszi viszza,de most azért nem látja lehet mert nincs beparticiónálva,de ha ujjat akarok ugyan ugy viszza rakja a 2 linuxos particiót,másikat sem birok csináni:S
-
Alukard
senior tag
Sziasztok!
Nem volt még ilyen gondom, bár pár gépet már összeraktam... Hátha már valaki találkozott ilyennel...
A konfig a következő:
Alaplap: MSI A75A-G55 (videó kivezetése)
Processzor: AMD A6-3500 (integrált GPU)
Memória: 2x KINGSTON 2048MB KVR1333D3S4R9S/2G
HDD: 2x WD5000AAKX
Táp: Thermaltake SMART SP-530Ami történik: 50-50 arányban, vagy 3 hosszú sípolás (tudom, memória hiba) vagy semmi... vinyók felpörögnek, de nincs kép és nem reagál semmire (billentyűzet numlock, stb...)
A RAM-okat már próbáltam másik gépben és volt egy olyan probléma, hogy ha mind2 egyszerre bent volt akkor a gép nem indult... de ha egyenként voltak bent akkor nem volt gond.
Raktam bele videókártyát is, hátha ezzel van a gond, de sajnos nem.
Sajnos nincs másik FM1-es procim, hogy kipróbáljam az alaplapot és másik alaplapom sincs, hogy a procit kipróbáljam.
Az alaplap támogatja a VGA-t, a HDMI-t és a DVI-t is, mind 3 kivezetés ki lett próbálva...
Bármilyen 5letre nyitott vagyok...
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Összeraktam ma életem első inteles gépét de bibi van.
Indítom el felpörögnek a ventik,majd leáll a gép,aztán megint elindul megint leáll.
De ami még jobban aggaszt az egyik memória slotból füst jött ki.
Összeraktam a régi amd-s konfigom szerencsére a memóriának semmi baja,meg a többi alkatrész is megy.
Lehet ez alaplap hiba ? -
Nescafé
őstag
Folyamatban van a dolog...
-
Nescafé
őstag
Üdv!van 1 asus eeepc 900 am csak sajnos nem birok rátenni semmilyen oprendszert,mert azt irja hogy nem lehet formázni a winchestert,mi lehet a baj?nem enged semmien op rendszert feltenni,cd nincs...csak pendrive...
-
RVR400
veterán
válasz
hakkan
üzenetére
Nyilván ferdíteni kell a sztorin, vagyis egész egyszerűen nem jó és kész. Ők már úgysem hibát keresnek, hanem tesztelnek és csere.
Az égett szagnak kell, hogy legyen utóhatása, így ki tudod szűrni, hogy a lap vagy a táp szaglik.
Inteleknél, ha csak a tüske hajlik, az még javítható, ha elfüstölt valami, akkor nem igazán. A Te lapod sem csipog már memória nélkül? -
-
törölt tag
válasz
Safar22
üzenetére
Szerezz egy bármilyen márkájú tápegységet, akár Codegen is lehet, lényeg, hogy tökéletesen működő gépből legyen kiszedve és azzal teszteld meg a gépedet. Ha azzal elindul, a jelenlegi tápegységet dobd ki és vegyél egy jót a linkelt topic tanácsai alapján. Ha nem indul el, akkor a tünetek alapán alaplap hiba van. Ha hibás az alaplap, a jelenlegi tápegységedet akkor se használd tovább másik konfiggal, mert könnyen lehet, hogy a tápegységed okozta az alaplapod hibáját, csak akkor használd, ha kiméreted szervízben!
hakkan: Lehet az elgörbült tüske a kiváltója a jelenlegi hibának, sőt, szinte biztos, hogy az okozza a hibát. -
hakkan
tag
válasz
ebegab92
üzenetére
Megnéztem mindent.
Nincs égésnyom a ramokat átrakta a 2-4 slotokba.
A processorfoglalatnál van nagyon sok kis tüske vagy mi és az egyik(egy nagyítóval néztem) egy kicsit elvan ferdülve.
Most indítottam és semmi javulás, ugyanaz a fura hang ami régen nem volt most lehet hallani a videókártyából.
Az a kis tüske lehetne a ludas?
A reset sem segített. -
hakkan
tag
Hello!
Eléggé nagy a baj a pc-mel.
Úgy kezdődött a történet hogy tegnap megjött egy ismerősömnek az új alakatrészei.
Asrock b75 pro3 alaplap, egy i5 3470 és egy gtx650 meg 8GB ram.
Összerakja a gépet, és nem ad képet.
Felhív hogy az alaplapja hibás mert csipog neki elindul a gép de nincs kép, majd mondja hogy áthozzná holnap hátha az én gépemben( ugyanaz az alaplap) műkodne e a proci és a ramok.
Áthozza, beszereljük. Első indításnál egy nagyon égésgyanus szagot éreztem, gyorsan lekapcsoltam.
Mondom, nézzük meg az én dolgaim mennek-e?
Visszarakom a processzoromat(i5 3450), indítom és egy hangos ventillátor zúgással beindulé de szintén nem ad képet.
Lehet megártott az egyszerre 32GB ram? Egy Chiftec 550w esem van.
Kérlek titeket segítsetek!
A helyesírásért pedig elnézést de felfokozott az idegállapotom.
Előre is köszönöm. -
Viktor89
aktív tag
-
Safar22
csendes tag
Köszönöm még egyszer a segítséget! Akkor a tünetek alapján biztosan a táp ment tönkre, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és nem ment tönkre, hogy beleraktál egy valószínűleg teljesen más időzítésű memóriát... Vagy nem szeretik egymást, vagy vissza kell venni az időzítéseket, vagy tápcsere...