- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14559 üzenetére
Milyen kameranézetben tolod? Ha bumper vagy hood, mint én is, akkor nehezebb, mert aki hátsó nézetből vezet (én utálom), vagyis látja a kocsiját hátulról, sokkal előbb észreveszi az Őt előző járgányt, így hamarabb tud reagálni. Általában lendületből löknek meg, vagyis nem közvetlenül mellőled indítja a lökést, hanem a pálya másik széléről, így sokkal nagyobbat tud taszítani a másikon. Ilyenkor ha résen vagy, és kicsit fékezel, akkor az orrod előtt elsuhan, és Ő kenődik fel a pálya szélére, bár nagy sebességnél ezt elég nehéz kivitelezni.
Én azt szoktam csinálni, hogy mikor valaki nekiáll bökdösni, akkor én nem visszabökdösöm, hanem folyamatosan ellenkormányzok, és ha Ő nem teszi ugyanezt, akkor szépen letolom a pályáról, és általában elakad valamiben, vagy ahogy eléri a pálya szélét, lelassul és lemarad.
Én sosem rammolok senkit elsőnek, igyekszem úgy előzni, hogy hozzá se érjek, de ha nekiáll szívózni, akkor kíméletlenül lekotrom a pályáról... -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14535 üzenetére
Amennyi csaló van,nem hiszem,mert szarik rá szó szerint az EA,hiába reportolják.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14533 üzenetére
Annyira nem csalás az,csak leváltja a kocsit egy másikra amilyet szeretnél.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14531 üzenetére
Használj Car Changert ott olyan kocsival mész amivel akarsz,még Bugatti Veyronnal is mehetsz.
-
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #14529 üzenetére
önmagában 5000 darab multiplayer futam is nehezen jön össze. Ott pedig a nyertes.-vesztes meccseket is számolja... nemhogy kategóriás győzelmek... Aki szétboostolta az agyát , az is csak reméli, hogy majd eléri az 5000 pontot, de aki ment már 5000 versenyt, az tudja, hogy az egy elég hardcore kihívás. 5000 verseny alatt nem értem a gyorsulást. Sok újoncnak már a fele drag, mert az majd adja a cuccokat meg hajjaj de jó. 5000 verseny óriási szám, nekem van kb 10 000 és olyan sokat nem is hagytam ki, és olyan sokat nem is team escape-eztem, nem gyorsultam sokat, és nem is annyira single player király vagyok. Tehát: sokan - nem itt, hanem minden ország minden fórumában - fel se tudják fogni, mi az az 5000 futam. Sok. Elég sok
)
erre írta quqa, hogy játékpénzzel megszerezhető achievement... hát akkor neki még sok játékpénz kell a 3 profilt összeadva
-
tupacamaru
veterán
válasz
eLit-MiLan #14527 üzenetére
Szerintem azzal is, legalábbis nekem elérhetetlen.
-
komijoci
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #14488 üzenetére
Fasza !! Gratulálok az EA-nek !!! Bár most utolsóként értem be de semmit sem kaptam !! Nagy 0-át mindenből !!! Ez is érdekes !!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #14450 üzenetére
De az akkar lenni
a csaláshoz képest mint a vas tömböt a csiga ugy hagytam le az rx8-al... tudom TE de akkor is pofátlan amit csinál , de reportolni fölösleges úgysem csinálnak semmit
Megérkezhet vala ha ebbe a fostömlö gameba is ?
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14391 üzenetére
Én is nagyon csípem a Z4-et. Az volt anno az első komolyabb verdám, most is megvan, rengeteget autóztam vele. Még ütőképes az alsóházban, de a nitrója tényleg nem valami erős. Szerintem butítottak rajta elég sokat sajnos...
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14389 üzenetére
A Z4-nél megint a nitro erővel van a gond (nagyon stabil, de ...), pedig kb. 2-2,5 éve T2-es király volt, míg be nem jött az E30. Ott a sima Eclipse az MR2, GXP és az IS300 is elég jól hasit. Csak ezek után jönnek a Nissan-ok. Egyenesebb pályákon az Audi RS4 a király, mert fordulni azt nem szeret.
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
A 240SX ill. a Silvia is jó még és a VW R32 is, bár eléggé billegős. Az utóbbi márka a magas végsebesség és az erős nitro miatt jó D-be, de a Nissanok sokkal stabilabbak.
(#14370) Micsurin
Sajnos a RS elég gyengécske max. B-be vagy C-be, de ott is inkább sétaautókázásra való, mert a NOS-a elég halovány!(#14379) thunder1991
Ha arra gondolsz hogy egy típusból 1-4-10 db után hogy számol, akkor azoknak bent kell lenni a garázsban, ha megadta az achi-t (+ az ajándékot) el lehet adni nem vonja le utána. -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14377 üzenetére
e ben 200sx és a sciricco jó
, alacsony a statuk és lehet még pár dolgot rakni beléjük , többibe nem sok mindent tudsz rakni mert ugrik d be rögtön :S
-
-PLevi-
senior tag
válasz
eLit-MiLan #14373 üzenetére
Pontiac Solstice GXP
D-ben és C-ben csak az MR2 az ellenfele.
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #14315 üzenetére
A gond most meg a szerverrel van nyomom escapen a power upot erre semmi 10 másodperccel később beadta.. atom lag van.
Am nekem is bejön a rendszer. Igaz első nap kaptunk rakás cuccot holnap már nem fog ennyire tetszeni.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14207 üzenetére
Hát, benéztem az összes szeróra, mindenhol csak fotózkodni lehet, gyémántot szedni, meg ezen a fosláda B-class "versenyen" nyomulni. Semmi más nincs, még egy High Stakes se... mindenhol egy raklap autó rohangál Free Roam-ban, aztán ennyi. Viccesek...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #14166 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz,de én se milyen kódot nem kaptam.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #14101 üzenetére
Az nekem nem jön be, sőt, egyik Lambo sem jön be, esetleg a Miura még elmegy. Meg talán a Diablo meg a Countach. Ezektől az új, visító műanyagrakétáktól feláll a szőr a hátamon, pedig nincs is....
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #14097 üzenetére
Igen, pontosabban minden 2. hét Kedden, néha csúszik a javítás szerdára, csütörtökre.
-
tresh
veterán
válasz
eLit-MiLan #14097 üzenetére
Értem köszi
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13853 üzenetére
Francba... legyen! Elmondom!
Na persze nem itt...
Aki akar, megtalál.....
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13851 üzenetére
Biztos csak az "ingyen" játszóknál van ez a "kivételes" bánásmód...
-
joe007
tag
válasz
eLit-MiLan #13748 üzenetére
Én meg a jól bevált XP SP3 32bit-et Hun-t
Egyébként a netem már 10Mbit--> 60-ra növeltem és most átlagosan 35körül van és mégis a játékban azt érzem, hogy mintha Lagg-olna a téma és olyankor elengedem a kormányt és a gázpedált és csak gurulok üresben ezek után rövidesen várható az Out of memoryTehát hiába minden speed és Xtrem HW akkor se változik semmi, hja és semmilyen más add-on-t meg semmit se raktam fel a gépemre, ami miatt ez bekövetkezhetne, de a neten keresgélve kicsi guugliztam és ott vmi hangkártya drv-t rebesgettek, de szerintem ez a probléma a szerverüknél van és csak a nép szédítése (prg-zási hiba) miatt kapjuk az elfogyott RAM üzenetet
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13746 üzenetére
Most sem volt semmi baj. Rendben összeszedtem a kavicsokat és mentem is két versenyt Win7 X64 SP1-et használok
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13744 üzenetére
Két napja bent voltam egy huzamban kb 2 órát de akkor nem volt ilyen amúgy mostanában csak kavicsozok de 2*14 nap(2 profilom van) alatt csak 1-szer volt ilyen. Ezek szerint megint "alkottak" valamit a háttérben ha már ennyien panaszkodtok. Tavaly pont a Valentin nap környékén jött be ez a be sem tölti a versenyt probléma ha jól emlékszem
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #13596 üzenetére
Silvia ment el a fenébe.. nincs már bent sehogy, csak Rental Módban.
UFO1: nekem mindegy, én megtartanám... Szórakozni szeretek itt, nem komolyan venni az egészet.
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13592 üzenetére
Áhh, naív vagy még....vagyis még nem etted meg a kenyered javát.
Szerinted ebben az országban, ami fetreng a korrupcióban, pont a lottó lenne kivétel, ami egy baromi nagy bevételi forrás?
Elárulom, lehűtik, felmelegítik a golyót, ma már számítógépes feldolgozás van, iszonyatos kapacitással..., Mattheus is ezen bukott le a sorsoláskor....., elfelejtette melyik a tuti...a meleg, vagy a hideg..., addig örülj, amíg nem nyersz nagyobb összeget, (mert az kiszivárog, az átlag nem olyan ügyes, hogy milliárdokkal kereket oldjon)
Küldöm a videót PÜ-ben.....
-
Desmond74
tag
válasz
eLit-MiLan #13589 üzenetére
Vannak, de olyan sűrűn, mint a lottó ötös.
Viszont a lottó ötössel ellentétben, ha meg is nyerted ezek egyikét, nem keresnek fel 150 kilós, földgömbfejű, emberek, hogy utald át a nyereményed 75%-át azonnal, különben mész betoncsizmában a Tiszába.., vagy Dunába, ez szabadon választható.
Mondjuk, olyan gyakori, mint a törtfehér színű holló, szerintem Sunny-nak tetszene....
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #13589 üzenetére
Kicsit gyakoribb, mint a fehér holló.
-
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13538 üzenetére
Értem, én még kocsit se tudok venni, mert csak SB-s van
-
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13500 üzenetére
Köszi!
Más: Versenyzek és egyszer csak a játék működése leállt. ötlet?
-
execute93
őstag
válasz
eLit-MiLan #13497 üzenetére
Értem, köszi.
Egy barátom ellen tudok menni 1v1ben? Csak mi ketten versenyzünk. -
stefyY
őstag
válasz
eLit-MiLan #13389 üzenetére
Lunar Street & High Stakes.
-
UFO1
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13331 üzenetére
A snowzilla elvileg nem ad garázshelyet, mert elcseszték (jó kis ajándék 500 boost-ért, na mindegy), tehát ha akkor nem vette el utólag ezt pótolta, ez van ez a piacgazdaság EA vagyis volt BB módra.
És még be is előztek ...
-
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13331 üzenetére
A Nissan senkinek nem adott garázshelyet és mivel eladtad a Z4-et így betöltötte azt a helyet
-
Robokutya
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13277 üzenetére
Ez még mindig a csenel problémának köszönhető.
Illetve ezek után meg merem kérdőjelezni hogy a térképnél levő alkalmazáskapcsolók működnek e ott lessétek meg be van e állítva az összes kapcsoló valamelyik csak a saját cseneled játékosait mutatja csak. -
SylarHUN
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13241 üzenetére
A tunining sokkal komolyabb. Mindent úgy tudsz állítgatni mint egy valódi autón.
Neon az nincs. -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13232 üzenetére
Ja, tudom, hogy nincs bent Veyron, csak láttam egy videót, ahol egy igazi veyron lenyomta az igazi Cinque-t, ezért kérdeztem, hogy ezt az új Koenigsegg-et is veri-e esetleg, mert azt még nem láttam
Vagy Ti nem szoktátok ezeket a verdákat nézegetni valós mivoltukban? Én néha ellenőrzöm, hogy stimmelnek-e a dolgok, pl. legutóbb arra voltam kíváncsi, hogy a World-beli GT40 MK I-nek olyan-e a hangja, mint az igazinak. Olyan... -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13190 üzenetére
-
beholder00
tag
válasz
eLit-MiLan #13160 üzenetére
köszönöm
van is egy 4 csillagos gumim
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #13132 üzenetére
Erről jut eszembe akkor most 50ér nem jár semmi gondolom?
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #13066 üzenetére
Lehet, hogy én néztem el...
Érdekesen színezett/matricázott (hányás) autók érdekelnek valakit? Tegnap is print screen-eltem kettőt, azért vannak kificamodott ízlésű játékosok...
-
-PLevi-
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13032 üzenetére
Én még csak a traffic magnet bugjával találkoztam. Hiába nyomom/nyomják be, kiírja, de nem rakja fel.
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13028 üzenetére
lfa val is lehet jól menni , csak kell hozzá rutin
, nagyon számítanak az ívek , meg hogy fekteted be a kocsit a kanyarban .......persze rtr x és gt3 stb időt nem hoz ha azzal is jól mennek .., anno volt hogy evorával ( pedig ez sem top autó ) kipicsáztam gt3 at a stadium chase pályán , ívekre bedobta a porschet a srác megcsúszott , falon húzta magát , stb kapkodás
-
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Hát elvileg ha jol van nitro skillezve a kocsi 57-58 ig lemehetszvele asszem , tegnap legalább is kb ott körül ment 1 arc
(BMW), a lfa gyróengébb idöt tud szerintem a gyenge nitro miatt, nitro nélkül is esélyes a bmw az erős start miatt.
#13025) noblem1983
jo kocsi az lfa, csak az a baj mindíg másnál , nekem soha nem megy annyira mint másoknak . de lehet vele jót karmolni -
noblem1983
senior tag
válasz
eLit-MiLan #13023 üzenetére
Így biztos nem megy mint ennek az LFA-ja(nagyon nehezen hiszem el, hogy erre képes ez a kocsi)
-
válasz
eLit-MiLan #13021 üzenetére
Én csak, ha fogyóban a nitró, akkor szoktam nyitogatni a skillesből, mert az olcsóbb, és néha kapok ilyen "gyöngyszemeket"
Egyébként a treasure hunt elég szépen dobál az utóbbi napokban-hetekben, jó néhány ultra motor, váltó, kerék landolt az inventory-ban, kár hogy ezekből már van egy tucat... féket, felfüggesztést bezzeg nem ad
-
NFree
addikt
válasz
eLit-MiLan #13019 üzenetére
Hu sosem jutottam még el odáig , 6-7 milánál mindíg elkártyázom a felét semiért
-
chris1997
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #12742 üzenetére
Az Elise már sehogy sem elérhető. Arra ne gyűjts. Nem tudok legjobbról, de a legjobbak:
- Flex(Átvágott fedelű)Murci
- 12' Mustang BOSS
- V12 Vantage
stb.
Kívülről nem tudom már az IGC autók árait és hogy mik vannak, de nagyon sok használható. -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #12739 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy az Elise a legjobb.
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #12736 üzenetére
Kösz, még jó hogy itt van tudás tár a fejedben...
Miről kell még tudnom? Milyen kocsira érdemes hajtani? Most BMW Z4 coupe van. -
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #12724 üzenetére
Értem. Láttam, már Hummer is van, meg ilyen szutykok...iskolabusz is jöhet. Kezdenek elrugaszkodni a realitástól...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #12722 üzenetére
Köszi.
Elég sokat változott a játék egy év alatt. Látom, arra megy ki a dolog, hogy költsünk rá lóvét. Egy csomó verda csak boost-ért kapható...
-
tatabike
őstag
válasz
eLit-MiLan #12720 üzenetére
Köszi, holnap kipróbálom. Akkor ott van a többi "kacat" is, amit eddig nyertem? Remélem...
ÉS lehet olyan is, hogy gyengébb cuccot nyerek pl., mint ami már installálva van a kocsin? Nehogy lerontsam a verdát, aztán meg nézhetek, miért nem megy... -
tutuhawer
őstag
válasz
eLit-MiLan #12079 üzenetére
Én a nemzetköziek közül lenézek mindenkit, aki a Chicane-on elért teljesítményére büszke, és nagyképűsködik. Ki is írtam, hogy én pl 2010 óta itt vagyok az APEXen, a többiek is, mindenki az APEXen van. Óriási a különbség szerintem ebből a szempontból. Én élvezem, ha ismerősökkel találkozhatok, akikkel már régen is versenyeztem. Annak a multiplayer futamnak akár értéke is lehet.A chicane szerintem emiatt gáz egy kicsit.
szóljatok a haveroknak is, hogy még egyáltalán nem késő átlépni az Apex szerverre, ahol a nulláról kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest