- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
-
cuebler
senior tag
a verseny nevére nem emlékszem, de északon indul, két drag között van a rajt és a vidámpark mellett a cél. na, engem a világítótorony alatti egyenes szakaszon löktek meg, onnan meg kb 5-6 másodperc a cél. gyakorlatilag mire reagáltam, már kaptam a hibaüzit a server errorcode-dal
-
cuebler
senior tag
személy szerint egyelőre csak team escape-re használom az aventadort, legalább megszokom a "drágát". még ta gyári cuccok vannak benne. lvl54 alján vagyok, versenyek nélkül kb három-négy naponta "ugrok" egy szintet, tehát olyan három héten belül mindenképpen meglesz a lvl60. akkor pedig kezdem a versenyeket
hátha addigra kezdenek valamit a csalókkal is... -
noblem1983
senior tag
Tupacamaruval(elnézést ha elírtam a nevét) összefutottam ma S-es pályán de szerintem nem vallottam szégyent vele. Az a baj/jó, hogy nem olyan könnyen vezethető mint a Cinque és ezért jó kezekben lehet durva de ha beteszi a 3P-t lentre azon én is mosolygok, főleg mikor kanyarból kijövet próbál nitrózni és keresztbe vágja magát
-
callmeakos
veterán
-
noblem1983
senior tag
Előbb próbáltam két S-es versenyt mindkettőből kivágott töltés közben, aztán elszórakoztam pusruittal, utána nem engedett GT2 vel A-s pályára(ugyan mit képzelek én hogy A-s pályára akarok menni A-s kocsival). Gondoltam belépek garázsba meg vissza de a kis aranyos ezt hosszú töltéssel szépen megakadályozta->Alt+F4
-
noblem1983
senior tag
Az Eclipse GS-T-nek sincs a bodykites pénzéhségük óta(szóval mióta nem lehet komplett kitet venni). A 670 SV meg úgy szép ahogy van. Az a rusnya orrköténytoldat undorító, szárny nélkül meg-na ne vicceljenek már.
A Miura kódot állítólag már megint be lehet váltani szóval aki még nem tette próbálja meg
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged