- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
SylarHUN #6754 üzenetére
Én is egy időben bőszen printscreeneltem a csalókat, de semmi értelme nem volt, így befejeztem.
Én inkább nyomogattam a report gombot és beleírtam az üzenetbe, hogy mennyivel ment vagy mit követett el az illető.XY dirty speedhacker, cheater, 560km/h ????? stb..
Annak meg semmi értelmét nem láttam, hogy tépjem miattuk a számat fórumokon. Oly fölösleges.
Úgy is letagadja mindenféle indokokkal (a tesóm játszott az accommal, nem is használok csalást, nekem jött a csaló hátulról ezért mentem 1000-el az összes eddigi versenyemen. csak 1x próbáltam ki és pont ellened történt. stb...).
Belehazudnak simán a honfitársaik szemébe is, minden további nélkül.
De most legalább jól pofára esnek mert ki lesznek téve.
Aztán elgondolkodhat! Megérte? Belefeccölt egy csomó pénzt és időt a karakterébe és most a csalás miatt kezdhet mindent elölről.Amelyiknek van egy kis sütnivalója (esze) az legközelebb tisztán fog játszani.
Amelyik meg nem és ott folytatja ahol abbahagyta, az megint repülni fog.
Mindig voltak és lesznek ilyen mocskok. -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6678 üzenetére
Ez rendben is van csak akkor ne kiáltsuk ki (nem rád gondolok) szuper jól forduló autónak, gyorsnak gyors, ráadásul a 911 GT3 szerepel a legtöbbször első helyen a legtöbb pályán. Nekem is azért van meg mert kuriózum (és senkit nem szerettem volna megbántani) bár ha otthon állna a ház előtt jobban szeretném. Az is oké hogy kézzel rakják össze a „valóságban” itt pár gombnyomás és elkészül ezért az árát én is sokkalom.
A gyámátszedésről egy gondolat 30 max. 35 napnál nincs értelme tovább húzni már 3x kezdtem újra pl. a 19. napon mind a 3 profilban pro-s cuccokat dobott kb. heti 2-3-at nagyon ritkán 4-et.. 35 nap után kb. heti 1-et.
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #6661 üzenetére
Szerintem egész jól néz ki. Az autóról annyit,hogy ritkán látok a játékban de lehet csak azért mert még ismeretlen a versenyekben és félnek belefektetni a boostot vagy csak egyszerűn brit autó ellenesek(Aston Martin is ritka bár Mclarenből van bőven). Egy biztos az autó nagyon jó, én top T2-esek közé sorolom, kezes bárányként kanyarodik és a sebessége is elég meggyőző.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #6613 üzenetére
remek gép, azt láttam élőben is, de a belvárosban is menned kell majd vele ;-) A vspec r35 se piskóta, a nitrója nem a legerősebb, de a gyorsulása bizony jó, a kanyarodást pedig gyakorlom vele. A bmw-hez fűzve, látom, a bodykit bugos, eltűnős, magyaráz is szegény csávó, nem tudja mit látott vagy nem látott.
-
callmeakos
veterán
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6471 üzenetére
Nagyon szépen kössz
, a finoman kezeledről csak annyit itt van ideje az embernek , ha rs el megyek elfogy minden tér idő
A lényeg 2 napja csak kötöszködnek velem a gallardo championsihp miatt ugyhogy a vidit sem fogadták el , kicsit felháborít de leszarom.
Van még ithon 3 napom megpróbálom élvezni a játékot s ennyiEgyébként ez a falas dolog , engem 2 pályán idegesít a legjobban, kb 40-50cm lehet a fal tól , pont sarkon van mindkettő s beleakadok a sarkokba , legtöbször ezen bukom el
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6397 üzenetére
Elvileg gumiból a kék is jó csak túlkormányzott lesz tőle és a zöld meg stabilabbá teszi nagy sebességnél de nekem egyelőre marad a S, S, K futómű olyan 7-es busz szerűen fordul tőle de ha megcsúszik annyi keresztbe is áll.
Az LFA-val (nekem alapon a valentin napi van) nem mentél Perersburg Damon nagyon tapad bár csak pár kört mentem de így is 1,24 kört lehet menni vele minden nélkül és még van benne pláne egy jó tuninggal. -
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6379 üzenetére
Melyik motorral, stb. ment jobban az utóbbi zölddel?
Gondolom sokan látták, de hátha nem mindenki: Ken Block's -- Ford Fiesta
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6378 üzenetére
Irigy vook
Kellene , nekem egyszer egy ien verda az exige-t csak ezzel lehet szerintem megverni.(#6380) nmemlekszem
Nos az rs Motor:Z13-7, Turbó
7-9,Váltó
6-9-4,Rugó, Fék, Guma=Mind ventura pro tuned.
Route 55=Hát köszönöm.
Annyi lenne még tegnap óta Central Coaston ,megyek bizonyos okokból. hajtom a másodpereket , tényleg 1-2 mp-ről van szó, és arra megtanított , nagyon sokat kell menni , hogy összehozzon az ember egy jó eredményt, és ez mindíg a szerencsén múlik(trafik)
de, hogy ez összeáljon apáim , tegnap óta nagyon sokat szenvedtemm idegeskedtem , mert mindíg csak egy kicsi hibádzott. de megvan.Más
Nem tudjátok [erre]
pontosan most mien képet , kell küldeni ??? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
SylarHUN #6379 üzenetére
Ez nagyon baba lett.
Rohadt csalók, Z4-es bmw-vel 507-es végsebesség, a második srác meg 486-al ment. Hát persze...
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6356 üzenetére
Gratt
, egy kicsit irígy vook. Kössz az autó tippet is
Reggeltől próbálom összeszedni a 1.5mp et a Centralon , már teljesen ideg beteg vook , mentem már 1.53 kört elsőre , másodikra 1.51 et de nem tudom a 2-őt összetenni.
Összbe már volt 3.45.35 de ez elmarad az első hejtől 0.00.20-al hát nem idegesítő.(#6357) janihunk
mindenképp a kéket javaslom, eddig nekem bevált, s ahoz képest , hogy gyorsulásra és kanyarra építettem a porsét asszem a vége 366, körül van nitró nélkül.
A motort ne cseréld , majd csak esetleg a legvégén , szerintem faja , gyúrj rá a piros fékre rugóra gumira. de ezt csak én mondom.egy jó baráttól jött az infó és nekem ez segített.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6352 üzenetére
Köszönöm
, nem volt egyszerű , sok próbálkozás mérgelődés , na meg power upp jókor jó időben, azok az emberkék aki power upp nélkül tudják , azok előőt meghajolok , de csak akkor ha mentünk vagy 3 kört, hogy lássam.
Próbálnék a waterfront road on is javítani de nem megy 52 alá nem értem -
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #6266 üzenetére
Ok nem bugos a játék , de hogy a futamokon 70% csalóba botlom az tuti, ez vajon miért van?
Miért mindig én , de nem akarok sírni mert ma autóztunk Tutuval egy jót megintNics véletlen fullos gallardód , de nem a babszemes hanem a sima? mennéél egy időt nekem a central coaston lvl37 kiváncsiságból , mert az enyém még elég szegényes, ráadásul az alkatrészek sem passzolnak bele.
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6239 üzenetére
Komolyan mondom valami design stúdióba kéne dolgoznod (mondjuk a BMW-nél) ha persze már nem ott dolgozol, mindenesetre nagyon tetszenek a műveid.
Az MP4-be az a sok piros futómű cucc nem teszi csúszóssá a gépet?(#6256) MetalTegla
Az a kalkulátor csak összead kivon stb. (én is azt hittem használható de nem) a kocsi karakterisztikájához megvannak a megfelelő cuccok a "kifullozással" nagyon el lehet rontani az autót (nekem sikerült is) a tuning nagy mestere amúgy TUTUHAWER (+ még egy páran tesztelgetnek) tehát ő a te embered.
De látom itt alattam meg is jött a válasz. -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #6160 üzenetére
Az is lehet ennyi a hivatalos ára (mivel ez egy ingyenes játék) és a nálunk vehető starter-en borsos haszonkulcs lapul.
Szakmai kérdésem mint a fóliázás elsőrendű isten királya.
Adott egy gyárilag fóliázott kocsi le e lehet szedni a matricát hogy ne vesszen el (és vissza állítható e) esetleg máshova átrakni lehet-e.
Betűket hogy lehet feltenni a kocsira egyszerűen.(#6155) GrotESC
Ha bent vagy a játékban bemész a garázsba ott jobb oldalt player profil katt, és ott a kormánykerékre rámész. Ugyan azt látod mint szint lépésnél és lehet látni mit mikor lehet aktiválni hányadik szinten.Tutu második linkjéből ami fontos a vezetői tapasztalatoktól lefelé írom.
Elsődleges: 1, 2, 7, 9, 13, 18, 21.
Másodlagos:3, 4, 19.
Harmadlagos: 5, 6, 8, 11, 20, 23. -
Padlás
senior tag
válasz
SylarHUN #6141 üzenetére
Mostanában én is iszonyat sok csalóval futottam össze. Egyik este 15 után befejeztem a csalós versenyek számolását. A vicc, hogy 15 egymás utáni versenyen jött össze.
Találkoztatok olyan csalóval aki egyből elindul?
Még el sem kezdett visszaszámolni, de ő egyből kilőtt az E30-cal.
-
SylarHUN
senior tag
-
gyuszito
senior tag
válasz
SylarHUN #6031 üzenetére
Ez igen!
Minden tiszteletem a tiéd! Sajnos egyre inkább azt érzem, hogy porsche-val már nem nagyon lehet jó időt menni...Elképesztően ideges a gép! Ámde! Pont ezt szeretem benneImádom, hogy rátaposok a gázra, és feltépi az asztfaltot
Szép idő! Most ráesek egy másik pályára! Bár meg kéne csinálni előtte a LVL 50 et =//
-
gyuszito
senior tag
válasz
SylarHUN #5968 üzenetére
Köszönöm, bár nem illet dicsőség, mert bőven volt benne hiba =/
Istenigazából az autó brutális, de csak kanyargós kigyorsítós pályákon..pl Lionson 6 sec.et kap a GT3-mamtól,
Szerk.: Van aki már újra kezdte a Gyémántszedést? Én most a 76.napot szedném asszem, de minden reggel látok 2 3 olyan friendet, akik nemakármilyen partot kapnak 10 15. nap után...Kicsit kezd szomorú lenne a helyzet, ugyanis |?|-ből még csak 4 5 partot kaptam... -
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #5941 üzenetére
azt a gázadással, fordulatszámmal nem tudod kicsit variálni? egy fokozat vissza és jobb? valami ilyesmivel nem tudsz trükközni? Én nagyon sokat nyomogatom a gázt, ha baj van, és a murcielagóval nagyon jól megy, meg skyline-nal is, naná...
( Leszögezem itt is , hogy nagyon nem szeretem a Lamborghiniket, sose szerettem igazán ,de illett megvennem a gépet, hogy lássam, milyen. Ezért vezetgetem. És jó a kocsi, nem kérdés. )
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
SylarHUN #5903 üzenetére
Na végül is rádobtam, a kanyarodása kicsit merevebb, de legalább nem túlkormányzott, de kis drift még mindig van. Lehet akkor a motor lesz, nálam az felső 3 medion.
Tiéden mekkora az ültetés? Mert most, hogy visszagondolok lehet az után kezdődött ez az egész amikor azt rátettem.GT3-nál leszedtem a 3ast, de nem múlt el, sőt...
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
SylarHUN #5818 üzenetére
Neked a ursa felfüggesztés/ ventura gumival nem csúszkál a zonda kanyarokban vagy "enyhébb" kanyarban nitróval?
Én már néztem medion/ medion, medion/ ventura, ventura/medion, ventura/ ventura, +ursa gumikkal, de egyikkel sem remekelt, illetve volt egy velocicom/ursa páros amivel egész jó volt, de az csak imp volt. (kb 230-300 közötti tempónál érzem, illetve addig egész jó amíg 1x meg nem csúszik, de utána már kisebb tempónál is driftel.)
Még van egy ursa felfüggesztésem, de már félek beletenni, mert a gt3 tuningal is szenvedek és oda is ez az utolsó remény. -
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN #5885 üzenetére
ne legyen a nevem TutuHawer, ha nem optimalizálom az E92-t úgy, hogy azt mondd, ez egy remek autó.Addig nem nyugszom. ilyen nitróval a gép óriási győzelmeket hozhat. kell bele tuning nekem, amit nem könnyű megszerezni, mert most utcai cuccok is vannak, de idővel megváltoztatom a véleményed. Őszinte leszek, az összes alkatrészt kivenném a bmw-ből és kidobnám. Megkíméllek ettől és felépítem a kocsit jól, levideózom, és akkor megtudod, mit tud, és felépítheted olyanra, amilyenre kell. Azonnal azt mondod majd, hogy eeeez igen.
-
Norwich
tag
válasz
SylarHUN #5863 üzenetére
Hát legalább egyedi h nincs sok belőle.. nekem pl. meglepő h nagyon jó az irányíthatósága ahhoz képest h mekkora.. T2 - be egy Lancer EVO X - em volt és ahhoz képest megváltás!
Szerintem nagyon jó kis gép, majd úgyis veszek még több kocsit isAki akar rakjon a barátai közé BURNBOSS néven vagyok a játékban!!!
Amúgy T2 - be melyik az a kocsi amit érdemes lenne megvennem?
RX7 Battle Machine? -
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #5770 üzenetére
Úgy volt ahogy mondtad bár a kanyarodásban kicsit rosszabbra számítottam de tetszik az Aston Martin V12.(Supra után kész mennyország a kanyarvétele).
Más:Előbb mentem egy Ford GT ellen.Rajtnál azt hittem bealudt,jókora előnyre tettem szert,beérek célba aztán pár másodpercre beér ő is,és akkor engem átrak 2.pozícióba 3.5 másodperc pluszba.Persze a végsebessége is érdekes volt 359 egy olyan pályán ahol annyira sehol nem lehet kigyorsítani esetleg nitróval de azt sem használt.De azért feljelentettem.
-
V.Dave
senior tag
válasz
SylarHUN #5786 üzenetére
na kipróbáltam ezt az isteni autót. Hát nem vagyok elájulva tőle..
vért izzadtam hogy az úton tudjam tartani, igaz a felfüggesztésből csak race tuned jutott rá a többi dolog pro meg kapott 3-as ültetést is. Úgy tudnám jellemezni az irányíthatóságát mintha ólommal lenne kibélelve. -
Norwich
tag
válasz
SylarHUN #5771 üzenetére
Köszönöm a választ!
Már hallottam a PayPal - ról még amikor ebay-n akartam vásárolni akk akartam csinálni de nem lett belőle végül semmi.
Ugye úgyvan h ha csinálok egy PayPal-t akkor a bankkártyámról tudok ráutalni pénzt?
És a PayPal-nak van valami kezelési költsége vagy bármi ha nemhasználom???
Bocs ha hülyeségeket írtam de nem tudok róla sokat. -
odébbb
tag
válasz
SylarHUN #5751 üzenetére
Jó Estét !!!
Büszke vagyok rád , te nem vagy semmi Történelmet írtál , boostbol .
Szóval azért nekünk itt , a fórumozóinknak elárulhatod , hogy miért is csináltad ( KÖZTÜNK MARAD ) nem cs.e.sz.eg.etni akarlak , csak kiváncsiak vagyunk rá .Bocsi , de nem akarlak megsérteni , és nem is áll szándékomba rosszat mondani , de tényleg .
Más : örülök ennek a kis parányi lehetőségnek is , de van itt ojjan ember aki kuporgat , vagy spórol , vagy félretesz nyárra (T4).
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #5731 üzenetére
Nagyon szépek....
Áááá én is akarok ilyen vasakat
Mért ilyenkor kúrok el mindent a fészkes fenébe.... Pedig tegnap megfogadtam hogy leszarom ezt a dolgot, de ilyen szépségek mellett nehéz....A PayPal meg elmehet a francba nem érdekel. Akkor is hozzácsatolom a bankszámlaszámomat nem érdekel. Vagy bejön vagy nem. Akkora blamát nem vétettem, mert csak a PayPalos reg.nél a nevemet magyar sorrendnek megfelelően írtam le..... Bankszámlaszámnál mondjuk a fordítva lesz, de a név egyezni fog. Remélem sikerrel járok..
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
SylarHUN #5732 üzenetére
Ezt a képet kérlek rakd fel a facebook oldalukra is, meg a Debillisz úr is hadd lássa, hátha kinyílik végre a csipája...ilyet amúgy még én sem láttam, ez elképesztő.
Amúgy nem tudom szoktátok e nézegetni a newsban a kis statokat lent bal oldalon, de én elég érdekes dologra lettem figyelmes nemrég:
Ezek a játékosok ugye az ismerőseim lennének, vagyis többnyire magyarok akiket bejelöltem havernak. Egyiküket sem ismerem különösebben, és nem is akarom meggyanúsítani semelyiküket sem, de azért valaki mondja már meg, hogy lehet ilyen végsebességeket produkálni, hacsak valaki nem csal? Talán el tudom képzelni, hogy ha egy csaló belédmegy hátulról, fel tudsz gyorsulni te is egy pillanatra mondjuk 5-600-ra, de azért a 999-es első hely már kibassza a biztosítékot... Vagy lehet még bug, nem tudom...
Amúgy faszák a verdáid SylarHUN, festésben nálam még mindig te vagy az ász.
Posztolok én is egy kis látványosságot, azért szeretem ezt a helyszínt mert mindent elmond a játékról.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest