Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
TCMBULLITT épp kiírta, hogy pénteken lesz a cruise(felvonulás), amire így talán valami trükkel még én is odaérek. Tervezzetek ti is péntek estére. A 3-as csatorna parancsa továbbra is /join 3. Oda gyertek mindig, ahogy a cruise idején is.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
1NST1G8R
senior tag
"Persze ilyenkor azt is kell nezni hogy az ellenfel hanyas szintu es hogy o is tiszta koroket megy-e" - igen tudjuk (legalabbis en igen)...
Csak az a para ezzel hogy total lutri, en is nyomtam mar le lvl40-eket a 16-os szintemmel ugy hogy szettuningolt kocsijuk volt, de tobbnyire nem ez a jellemzo. Nehanynak megneztem a win/lose statjat meccs utan, 1/7-hez vagy nagyobb aranyuak voltak (vesztett meccsek javara ) szoval nem csoda hogy nyertem.
Fortune doesn't favor fools.
-
Stirbi
addikt
válasz 1NST1G8R #1690 üzenetére
De azt ugye tudjátok, hogy az sem mindegy, hogy kinek milyen a vezetési tudása a gameben, erősebb RX7-et, mint az enyém elvertem multkor simán, sőt 43as lvl volt a srác és 400feletti értékei voltak RX7-esén én akkor 29-es voltam.(389-364-348) s akkor még mindhárom érték 30-al kevesebb volt, külön-külön.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz barack1997 #1696 üzenetére
Akkor asszem ma befizetek egy smssel. Az ugye a teloszamladra terheli az osszeget?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz barack1997 #1694 üzenetére
Kezdo ertekekhez kepest ez nagyon durva, en 300 feletti ertekekkel meg nem is lattam 240SX-et, de 250 felett se surun. Amugy a body kit meg az ultetes befolyasol valamit a menettulajdonsagokon? Marmint a gyakorlatban, nem a szamokon.
[ Szerkesztve ]
-
Balller
tag
válasz barack1997 #1691 üzenetére
Nálam próbálkozhatsz. ez max 32% tuning
Nálam 45% tuning van a silviánHa pénzt költesz kártyára, akkor biztos nem egy hamar fog adni part-ot!
Nekem a napi 1-3 pro cucc mindig megvan.Balage
-
1NST1G8R
senior tag
-
1NST1G8R
senior tag
En az utobbira tippelnek, vagyis hogy a szamoknak semmi koze a valosaghoz. A 240SX-em 190/164/168-as (es ezek mar tuningos ertekek) de kb. csak 300 koruli Silviak tudnak megfogni, azok viszont durvan. Persze ilyenkor azt is kell nezni hogy az ellenfel hanyas szintu es hogy o is tiszta koroket megy-e, azt viszont nemigazan lehet ellenorizni hogy nem utkoztek-e. Abban meg esetleg lehet valami hogy minel egyenlobbek az ertekek, annal jobb. Szoval probalgatni kell, az a tuti. En a Nissannal kb. 70%-ban el tudok huzni mar a startnal es ha nem hibazok meg is van az elso hely, a maradek 30%-ban benazok, jobb az ellenfel tuningja, vagy csal.
Megosztanek veletek meg egy tippet amit nemreg fedeztem fel: ha powerup hiany van keresni kell egy helyet ahol van lerombolhato tereptargy (esetleg tobb is), a kozeleben belerongyolni egy rendorbe, aztan tereptargyba, igy rogton le tudod koptatni (kb 1perc az egesz muvelet) es ugyan sok repet meg zset nem kapsz, power upot viszont igen. Egy ora alatt osszejott nekem 0-rol 20 nitro, egy rakas traffic magnet, juggernaut meg miegyeb. Versenyen ritkan kapok nitrot, igy viszont gyakran dobalja szoval mar csak ezert is erdemes igy gyujtogetni.
-
NFree
addikt
srácok az uj rs porsche , nagyon vaddiszno , tessék vigyázni , volt szerencsém 1 hez , de brutálisan megy , iszonyatos mecs volt campuson mentünk olyan 2.12 körüli kör időkkel a porsche vége 401volt 10 nitroval sikerült 3 kör alatt elverni , de csak azért mert rengeteget hibázott z4 gt3 al voltam . Kegyetlen jo futam volt na igy szeretek nyerni de az ien mecsek kb 100-ból 1 de jó volt jaj.
(#1685) Balller
Kezdem irigyelni azt a sylvit , a fene ebbe a k... játékba a picsáér nem ad nekem partot lassan 1 hete ütöm s semmi , egy két t3 as alap cuccot ad nem értem , pedig 70% nyerem a futamokat , nem értem[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Srácok csak annyit tennék hozzá ezekhez a uningos dolgokhoz s szám értékekhez, hogy szerény véleményem szerint ugye , van egy átlag pont is, s szerintem ez után a szám után kalibrálja a gép az autót végsebességre gyorsulásra , sajna nem tudom ki probálni mert annyi part ot nem ad a game , hogy szórakozzon vele az ember , de szerintem az átlag minnél magasabb annál jobb a gép minden esetben. de ez csak az én tippem. Vagy egy nagy kalap szar ez a része is a játéknak, s csak szépen mutatnak a számok s nem jelent semmit .
Pl van egy aránylag jól felszerelt rx7 em közel 460 as átlag s valameik nap , ugy elment egy 410 körüli átlaggal egy srác hogy csak lestem , azóta is azt az időt próbálom befogni egy bizonyos pályán de még 2mp hiányzik. ja és egy darab power upp ot sem használt.vga
-
Balller
tag
Tuningolásnál mindig arra törekszem hogy a gyorsulási statja nagyobb legyen mint a végsebesség. Gyorsabb akkor se lesz, ha a végsebességi stat nagyobb. Ellenben jobban gyorsul. Ez előnyt jelent minden versenyben! A kanyarból kifele hamarabb elérem a tempót másokkal szemben.
Napokban versenyeztem egy magyar sráccal, aki az URSA motorra esküszik. Kidobta a silviájából a 7,13-as motort mert lassabb, de a spade street-en kb fél km-t vertem rá. Az ő silviének a végsebességi statja 392, a gyorsulási 290 körül. Ellenben az enyém 316,357,327Balage
-
tutuhawer
őstag
más autóknál is van ilyen, nagyobb tuninggal is. A skyline-tesztem bizonyítja, hogy habár drasztikusan csökkent a gyorsulás mutatója, nem gyorsul rosszabbul, ugyanígy a toyota supra-féle teszt is igazolja. A nismo 240 sx-em végsebessége egy 6-12-es motor után adat szinten csökkent, de a tényleges érték nőtt. A skyline-om anno a 0012-es fék hatására 2 Km/h-t gyorsult. Minden összefügg mindennel.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
vv5204
senior tag
válasz Balller #1672 üzenetére
Nah picit teszteltem.
Új profillal kezdve a játékot a Silvia alap tuningot feldobáltam úgy, hogy nagyobb
legyen a gyorsulás és kisebb a végsebesség, ezután pont fordítva.
Mind két esetben 217 volt a vége. Ez vagy bug, vagy direkt csinálták ilyenre.
Kíváncsi lennék a nyert alkatrészeknél is így van-e.És egy kérés mindenkihez:
Véleményetek szerint melyik az a gép, amelyik alap tuninggal a legjobb
köridőket futja, fél millió dollár alatt? Akár jöhetnek sorrendben is a kocsik.Más.
A routeres dolog megerősítve. Nálam is ugyanez a helyzet. Adapter kihúz,
bedug azt megyen utána szépen.[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Srácok jajj, most tartják karban a szervert .
-
beavisx2
csendes tag
sziasztok a tuning cuccokhoz szeretnékcsak hozá szolni , nekem az az észrevételem hogyha multizok akkor több alkalommal kapok mint más esetben igaz hogy nem sürün fordul elö de inkább arra adja
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
chris1997
aktív tag
nekem ezt mindennap meg kell csinálnom
-
Beeerka
aktív tag
Ma enyhén lufi fejem volt, egyszerűen nem tudtam elindítani a játékot, mindent kaptam, időtúllépés, kiszolgáló nem válaszol servererror_fatal_code 2-5-7, ha sikerült belépni, akkor rettenet lassú volt az egész, állandóan megfagyott, egyéb finomságok.
Gondoltam poénból kihúzom a router tápját amíg elintézem a legkisebb szobában a dolgom, visszanyomtam a tápot, és láss csodát, kivállóan megy a játék -
NFree
addikt
Hát , én örülök és gratulálok azoknak akik nyernek partot , .
Engem nem érdekel már az sem, ugyse dob semmit , pénzér eddig fejlesztettem mostmár csak az időér harcolok s annyi .
Tegnap nyomtam pár érdekes futamot hi hi jól esettvga
-
Balller
tag
Mostanában Nekem mindig megvan a napi 6-8 part.Amiből 1db pro.Van amikor több. Tegnap-előtt 10partot nyertem, amiből 3 pro cucc volt. Multiban egyáltalán nem játszom,nagy ritka mikor benézek oda is. Inkább Privát és Team escape.
Balage
-
Stirbi
addikt
Üdv, no kaptam két darab ugyan olyan T2 es váltót(4-3-4, előzőm az 4-3-2 volt) 10 óra lefolyása alatt , ugyan azon a mapon Lyons hwy 201.
Tegnaptól rákapcsoltam az nfs-re kenetem neki, mint állot. Hanyagoltam egy ideig, mert meguntam de most nekiálltam, úgy, mint még soha . (M3 a cél)
Üdv az összes Gémer Kollégának.
(#1656) tutuhawer-én sem válogatok, amid ad a gém azt teszem a jármüveimbe .
Nem látom értelmét pénz beleverni, amikor az nélkül is élvezetes a játék.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
szinte semmire sem, nyilván ha a felesleges mystery kártyákat kiveszem. De nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen hasznos dolog félretenni, mert nem tudhatod, mikor jön be a kedvenc autód játékpénzért, és oda jól jöhet. Meg amúgy is jól jöhet, mert ha tényleg érkeznek tier 4-es kocsik, nem 2 dollár lesz az áruk. És ha lesz bodykit pénzért? Méghozzá jó drágán? Legyen mit a tejbe aprítani - szerintem.
-
tutuhawer
őstag
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1665 üzenetére
Nem érted félre, multiplayert mondok, az csak egy fajta lehet. Én csak ebben a hónapban mentem kb 70-et, kicsit több, mint 50%-os győzelmi mutatóval, és 3 vagy 4 alkatrészt kaptam, ami pro. Privátban esett még egy fék, de azon kívül nem igazán.
-
-
tutuhawer
őstag
Pénzkidobás, alkatrészt ott szökőévente kapsz. Amilyen nehezen megkeresed a pénzt, olyan könnyen kidobod kártyára feleslegesen. Sokan szerettek volna okosak lennni, és eldurrantottak 1 milliót is akár, mert az autóik többnyire boostosak, nem kellett a lóvé, meg régóta játszottak, aztán meg ették a kefét, amikor porschét akartak venni, mert hiányzott 1 millió a kasszából. Én nevettem, és még ma is nevetek rajta.
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1660 üzenetére
a fene tudja, de azért jó hinni akár pályában vagy akár szisztémában, még ha hülyeség, akkor is. Én a multiplayer győzelmekben hiszek, amik alkatrészt ugyan nem adnak, de tapasztalatot igen,még 50. szinten, sőt főleg most, mert Gray Point pályára fogok beugrálni ezentúl jó sokat. Oda murcickó meg z4 gt3 tutira nem jön be.
-
tutuhawer
őstag
válasz Balller #1658 üzenetére
0-ás fék? na, azzal állj meg, ha tudsz! Egyébként gratulálok hozzá, ha jól látom wp and lyons a pálya, amiről megoszlanak a world-garage.com olvasóinak véleményei. Valaki nyer mindig, valaki meg szintes soha, valaki meg sosem pro cuccokat, szóval érdekes a helyzet. Egyik ember írja, hogy waterfront road neki max t3 boltit dob, nekem t2 pro tunedet is, már ha megyek ott párszor. Szóval érdekes a dolog...
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #1656 üzenetére
én tévedtem, szina silviája még mindig 397 top speed. De akkor miért emlékeztem én erre?
-
tutuhawer
őstag
válasz Balller #1655 üzenetére
én habár már 1 éve tolom, még mindig tanulok, és azt láttam, hallottam hogy:
Szina silviája régen 397-es végsebesség értékkel ment X-et, majd mivel ő megteheti, befizetett és/vagy nyert alkatrészeket, átépítette, hogy kisebb legyen az érték, és úgy is X-et megy a silviája,csak sokkal jobban gyorsul. valami egyensúly kell, mert szerintem is túl magas az érték, nfree gépe is sok, meg ez a 392 is. Ezt gondolom én, ezt hallottam sokat tuningoló emberkéktől. Én ugyebár nem válogathatok, mert ami esik, azt be kell építeni, még ha nem optimális, akkor is.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
vv5204
senior tag
válasz - = Zk = - #1649 üzenetére
16. szint felé többnyire még T1-eseket dobál, 20 felett inkább T2-eseket.
Amúgy a linken nézd a "droplocation diagrams"-ot felül és ott láthatod a
statisztikát. A pro alkatrészek gondolom később jönnek, de erről talán
inkább az öreg rókák tudnának mesélni. -
- = Zk = -
félisten
-
Balller
tag
-
Balller
tag
Rengeteg munkám van benne, de még nincs kész a kicsike...
Finomhangolás kell neki, mert még csak 290-et visz nitro nélkül
Nitroval meg 320-at.
Alkatrészek nagy részét privát versenyen szereztem, de Most Wanted-en is dobál T1 pro part-ot.
pl:A felfüggesztés onnan származik.Tegnap Diamond&unoion-ról egymás után szedtem ki 2db T1 pro cuccot.
Nem valami nagyok, de pro
1 ventura 6,3,6-os váltót
1velocicom 3,6,8-as felfüggesztéstBalage
-
- = Zk = -
félisten
ez a link, amit mutattál, mikor válik teljessé a játékban?
értem ez alatt azt, hogy én most perpill lvl15 vagyok. gondolom, lvl20 alatt ne is ábrándozzak ilyen, és efféle kiegészítőkről?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
vv5204
senior tag
válasz Balller #1646 üzenetére
Hogy tudtad ilyen brutál mód feltuningolni? Nem a külsejére gondolok, hanem
a paramétereire. Egyszerűen csak versenyeztél és vártad, hogy időnként
bedobjon egy tuning alkatrészt?
EZ valóban működik, a Rosewood Park és Diamond & Union a legjobb alkatrész lelő hely?
Én például jó pár kocsit kipróbálva a 20 szint után kezdtem Silvia tuningba, de nem volt szerencsém, midig T2-es alkatrészeket dobált, úgyhogy most elkezdtem egy új profillal elölről, hátha... -
- = Zk = -
félisten
válasz Balller #1646 üzenetére
igen. de én pl feketére krómoznám a felnit
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Balller
tag
bővült az alkatrész készletem egy 4,7,13as felfüggesztéssel T1-be
Hozzáteszem Most wanted-en söpörtem be
Balage
-
- = Zk = -
félisten
válasz Balller #1640 üzenetére
klafa cuccokkal van megtömve
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Balller
tag
válasz werevolf593 #1641 üzenetére
Vágós Csimpilota mester...
Látom nem ismersz fel
Multkor veled mentem privátban...akkor nem vette a kanyart a lotus...Balage
-
Balller
tag
-
Balller
tag
válasz werevolf593 #1637 üzenetére
Ismerős mondat...basszus Te én annyira berugtam még a sör is kifolyt
Balage
-
callmeakos
veterán
melyek azok a versenyek ahol lehet nyerni alkatrészeket,??
All→M8
-
werevolf593
tag
válasz callmeakos #1626 üzenetére
Nekem már elég régóta van egy Lótusz-Faktuszom, az elején utáltam, annyira nem akart gyorsulni...., erre nagyon rá kell gyúrni
De pár hónap alatt megnyertem a belevaló cuccokat, most már, hogy 500 felett van a gyorsulási értéke.., így már gromek.
Azért jó ez az autó, mert ha bepiáltál, még akkor is jól kanyarodik a többivel ellentétben.Dzsamana...? Ragarda!
-
1NST1G8R
senior tag
Na meglett a 959, de nekem sajna nem "örökbe" adta, ott ketyeg a bérlési idő a sarokban.
Egyébként tényleg szemétség hogy milyen ellenfelekkel rak össze a 15-ös szintemmel, a verseny öngyilkosság, szóval T3 pursuit megy aszt annyi, legalább jobban dobja a reppet meg a kreditet és nem kell javítani.
-
- = Zk = -
félisten
válasz tutuhawer #1634 üzenetére
én is rákattantam a pad-re, PS2 GT4 miatt. kipróbáltam PC-n, Shift2, Grid stb, és leestem a székről. ezért lenne jó, ha pl a Worldbe is belehetne állítani.
nfs u 1-ben is olyat mentem pad-dal, hoyg csak lestem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tutuhawer
őstag
@balage: komoly gépek, egy-két alkatrészt irigylek is, pedig én is keményen tolom, de nincs szerncsém, csak hetente 2X.
@noxwill: nem kérdés, hogy jó ellenfeleket kapsz a porsche mellé, én pl ezért megyek néha 50-es szinten gyári skyline-nal, és a jobb autókat a szintemmel kell legyőznöm, na meg a tapasztalattal. Neked a tapasztalat kell, mert a korábbi nfs-ek mások, azokra építeni csak részben lehet szerintem.
@Zk: Én a gamepadhez nem értek, de azt tudom, hogy pár sráccal nyomtunk gyári chargerekkel, és 100-ból 100-szor mindhármunkat levert, próbáltuk megtudni, miért, de szerintem a gamepad miatt, mert a PC nem befolyásolhat annyit. Brutális különbséggel ment el mindig...NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
- = Zk = -
félisten
válasz Balller #1631 üzenetére
egyszer valaha lesz nekem is M3-asom, és végre megtudom építeni a Carbon féle kék-fehéret
az a "szilvia" fain festést kapott
-
Balller
tag
Sziasztok!
Jelenlegi gépállományom így néz ki [link]
Balage
-
- = Zk = -
félisten
válasz SylarHUN #1627 üzenetére
?.....
de játékon belül nem tudom beállítani a padot, igaz?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #1626 üzenetére
A lotus is ugyan olyan gyenge lesz csúcs tuningok nélkül mint a 959. Abban is csalódni fogsz addig míg nem spécized fel.
PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
válasz - = Zk = - #1625 üzenetére
Amennyiben a windows-ban be van konfigurálva (állítva) a a kontroller, akkor minden további nélkül használható a world-ben. Én is egy rumblepad 2-őt használok.
-
callmeakos
veterán
Hát most lehet hülyének fogtok nézni de akkor is elmondom. Eladtam a 959-est
Egyszerűen azért mert felesleges volt a tartása. Versenyre benevezni 24es szintemmel alapból k.o. És így grátisz jutottam 250.000 kredithez amiből megtudom venni a kicsi Lotust ^^ És most ki is fog derülni mit is tud valójában :[ Szerkesztve ]
All→M8
-
- = Zk = -
félisten
ha átlehetne írni az irányítást (pl kontrollerre) akkor többet nyomlnék vele.
-
NFree
addikt
sziasztok ujra ithon, nos majd megprobálok vissza olvasgatni 2 hét anyagot , de ha netán van kedve , valakinek akkor beirhatná , ha esetleg történt valami akció vagy jó dolog az world ben.
kössz.vga
-
tutuhawer
őstag
válasz werevolf593 #1621 üzenetére
Megerősítem, ocean view level 23 ursa sport motor 12-6-0 t2-be. Eddig ott nem volt feltüntetve az oldalon sem, és nem is kaptam információt pro alkatrészekről arról a pályáról.
-
werevolf593
tag
Szevasztopol!
Egy mai tapasztalat, ha valakit érdekel...: a játék multiban olyan pályákon is dob pro alkatrészt most, ahol eddig még véletlenül sem.
Lenyomtam pár ZimmerFerit a Roosewod Park-on, aztán nyomott egy ventura pro gummantót....
Valamelyik német lvl 10-20-as genyó benyomta, hogy ez a futam lesz a halálod..., ( én a szilvámmal mentem , 959-es ellen és nyertem) azért a végén megkérdeztem, hogy "WTF ZimmerFeri" válaszolt is rá csupa csillaggal... de nem tudtam lefordítani...
[ Szerkesztve ]
Dzsamana...? Ragarda!
-
1NST1G8R
senior tag
Én beütöttem a porse kódját, ki is írta hogy sikerült de a garázsba semmi, ez hogy lehet?
-
SylarHUN
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
-
tutuhawer
őstag
javítás:549-509-508 supra = 555-516-515 skyline
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, itt vagyok melóban, és a Toyota Suprát teszteltem. Igen szerettem volna mindig is egy ütős suprát, de 2X is szar volt, na most jobb, és nagyon fasza vezetni is, megérte elküldeni az sms-t. Lássuk az adatokat:
525-516-508 toyota: hídon 250; hajógyárban 197; top 316
549-509-508 toyota: hídon 252; hajógyárban 200; top 320
Azonnal reagál a mozdulatra a supra, könnyebben vezettem, mint a skyline-t, de lehet, hogy csak az újdonság varázsa miatt; majd az idő eldönti... Az új motor miatt talán lassabban indul meg jobbra-balra,de minimális, mert utolsó pillanatokban is tudtam manőverezni vele, nagyon biztató volt. Az autón 2-es ültetés és egy 19-es tenzo felni is van. Az 549-516-515 toyota supra a calculator szerint egy 555-516-515 skyline-nak felel meg, tehát az r34 még kicsit erősebb, azért voltak annak a tesztjén kicsit nagyobb számok. Érdekes tehát, vezethetőségre fasza a supra, a féke talán kicsit gyenge, de a fene tudja.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
SylarHUN
senior tag
válasz callmeakos #1610 üzenetére
Érdekes az én 959-esemnél ott van játékon belül a zöld rental felirat meg a 7-es. Még szerencse, hogy én vettem is egyet.
-
callmeakos
veterán
válasz sunny84 #1609 üzenetére
hát igen. nekem ez fel is tűnt amikor tegnap hozzájutottam a 959-eshez hogy nincs ott az a zöld RENTAL felirat..... érdekes. mindenesetre de semmit nem ér ez az egész, mert normál versenyeknél olyan ellenfelekhez tesz be a rendszer akik 30 meg 40es szintűek azok meg sz@rrá vernek, hiába lassabb kocsival mennek........
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
sunny84
senior tag
#1607) LamerGyuri ,, #1606) tutuhawer ,,
- felesleges javítani a 959 et , mert ha összetöröd csak az alap értékeire áll az autó , de mivel nincs benne tuning... így hát még 5000 dodót sem kell eltolni..
-- a másik : bérléses autót nem tudsz matricázni és semmit nem tudsz rajta festeni , meg tuningot sem lehet rakni bele , meg érték biztosított mind nem lehet törni vagy megsérteni , akár 1 napos vagy 1 hetes , + írja hogy mennyi idő van a bérlésből még hátra.. , de tehát ez most
- ha pár napon belül vagy 1 hét múlva is meglesz, akkor lehet építeni bátran ...
[ Szerkesztve ]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
LamerGyuri
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1605 üzenetére
elvileg 1 napos bérletnek indult, aztán úgy nézett ki, hogy örökre kapjuk egy hiba miatt, de lett belőle 7 napos bérlés, ha jól látom a helyzetet most. Bármilyen autós hibát kihasználsz, ne tegyél a kocsiba semmit, mert elvehetik a kocsit, mint régen az ingyen murcielagot.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz sunny84 #1604 üzenetére
Örökben maradó?
Csak nem azt akarod mondani, hogy a vásárolhatóság tart egy napig, és utána mégis bentmarad a garázsban?szerk.: vagy tudsz valamit? Megmarad, és az évforduló kapcsán pár nap múlva tuningcuccok lesznek kódért?
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
sunny84
senior tag
#1603) LamerGyuri , az igen érdekes , mert jó verda a 959 lvl50es nickemben jól vizsgázott...
de mindenkinek adok 1 jó tanácsot még ne pakolja meg senki az 1napos örökben maradó porsche 959et 2-3 napig..
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
LamerGyuri
senior tag
válasz callmeakos #1601 üzenetére
Brutál? Az előbb nyomott le egy féltuningos Silvia
Sprintelni marha jó vele, ugrik, kis sebességnél szinte helyben befordul, technikás, nagyon kanyargós multira ideális. A körversenyek viszont nekem nem volt vele az igazi; pörög-pörög, harap és ugrik az elején, aztán olyan, mintha elfogyna a szufla, nem lenne mögötte erő. Ideges és könnyű. Olyan érzésem volt néha, mintha alákapna a szél"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Illdanan
csendes tag
THX Sunny
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest