Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
ingyen kód porsche 959 1 napra.. : EUBA-XJ23-R3MM-UEN9
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
chris1997
aktív tag
ma este nekem is megjön a HP!
Autologra leszek leginkább kíváncsi! Sztem én is ofolom magamat egy kis időre Worldön[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz SylarHUN #1589 üzenetére
nekem is meg volt a hp , igen érdekes az irányítás ott.. hiába az úgy mond jó grafika, mondjuk nekem full hd ban sem tetszett über maxon ,, a mostani nfs ek neve = a sz@rral és nem csak az én véleményem ... de lehet megtaláltad a játék számodra érdekes varázsát és be fog jönni , ki tudja , abban viszont igazad van a world-nál sokkal jobb game
-
tutuhawer
őstag
válasz barack1997 #1591 üzenetére
1 hónapja semmi? én most folyamatosan nem tudom, melyik feladatra koncentráljak éppen, mi legyen a legfontosabb:
-a skyline építése
-időeredmények javítása skyline-nal minden pályán
-multiplayer futamok nyerése
-bohóckodás
Az időeredmények javítása csak a látszat miatt kell, minél előrébb szeretnék lépni az nfs-s.com oldalon. Az is beleszámít, nem is kicsit. Most a top 1000 elérése a célom.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
LamerGyuri
senior tag
válasz SylarHUN #1589 üzenetére
Áruló!
Nekem is megvan, ugyanennyiért, csak szaggatott, mint állat, aztán egy napos beállítási próbálkozások után letettem. Utána jöttem fel World-re; ez legalább fut szépen, és tudok játszani.
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
SylarHUN
senior tag
Ma megvettem a HOT PURSUIT-ot!
Brutális grafika.
Rengeteg szuper autó.
Nagyon jó online rész.Azt hiszem, ezek után a world-öt igen csak hanyagolom.
Nézzétek meg a képeket amiket játék közben készítettem.
2500-HUF szinte semmi érte!
PSN: Xbox:
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1580 üzenetére
Hinni a templomban kell... Lehetek én lélekben erős ha lenyomják a feltápolt járgányomat, ide számok kellenek és tapasztalatok. Kár hogy nem lehet spectator módba nézelődni, megnéznék pár T2-es pályát hogy általába milyen típusok nyernek. Most így visszagondolva egyébként nem sokszor láttam RX7-et első helyen...
[ Szerkesztve ]
Fortune doesn't favor fools.
-
MBazsee
tag
válasz 1NST1G8R #1585 üzenetére
Most nem feltétlenül a Silvia-król volt szó, hanem úgy általában. Most már szinte semmit nem tudok lenyomni.
(#1586) tutuhawer: hát sajnos csak ezek vannak, egy időben még esegettek alkatrészek, de most már fejre állhatok, de akkor sem megy semmi. Még a nyerés sem.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz MBazsee #1584 üzenetére
hát, mit monjak most? Elég szar a tuning az rx7-es gépedben, na.Nyomj több versenyt, és lesz cucc is, de ne team escape-et.
szerk: legjobban gyorsuló t2 szerintem röhejesen az a1-es audi.[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
1NST1G8R
senior tag
válasz MBazsee #1584 üzenetére
Nem te vagy a béna, korábban írtam itt hogy nálam is ugyanez volt, hiába pakoltam meg azt is ugyanúgy mint a Mazda3-at, aláztak a Silviák. Én asszem gyűjtök a Skyline-ra, meg most olvastam az EA fórumán hogy a 370Z-t meg az S5-öt is ajánlják T2-ből, szóval még ezeken gondolkodom.
Egyébként továbbra is nyitott a kérdés a legjobban gyorsuló T2-esre, légyszi írjatok kinek mi jön be.
-
MBazsee
tag
válasz tutuhawer #1582 üzenetére
Nem adom el, csak valami gyorsabb gép kellene, mert egyszerűen nem tudok nyerni egy darab versenyt sem, ha nyerek akkor meg kiszúrják a szemem 300 repuval, vagy ready boosttal.
Vagy ennyire béna lennék, hogy nem bírok egy versenyt megnyerni? Mondjuk, ha Silvia-t látok a lobbyban, már lépek is kifelé. -
tutuhawer
őstag
válasz MBazsee #1581 üzenetére
A subarut külön is: az ültetés fontos dolog, ahogy a 350 z-nél is jó. Az impreza szépen ugrat, 4 kerékre, fasza a hangja, jól lehet festeni, jól tapad, néha betörik az eleje, de nem vészes, gyorsan reagál, csak nem gyorsul túl jól még mindig. OK így?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz MBazsee #1581 üzenetére
Hát ha szereted az elise-t, akkor azzal nem fogsz mellé. A z4 is lehet jó, de üres lesz, ha nincs bele cuccod, nem tudsz majd vele menni. Az rx7 jó gép, nem tudom, miért adod el... a subaru szép és jól szól, a 350 z is jó hangot ad, evo X is jól hangzik, elvileg javítottak is rajta, a supra hangja eddig is Isten volt, nagyon kéne egy nekem is belőle megint, de annyira nem ütős állítólag, habár javítottak rajta
-
MBazsee
tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam az RX-7-et nyugdíjazom. Szerintetek melyikre költsek, illetve gyűjtsek? Ezeket néztem ki:
- EVO X
- Lotus Elise
- BMW Z4
- Nissan 350 Z (Underground 2)
- Subaru Impreza (Royal Purple)
- Toyota SupraKöszönöm előre is a válaszokat.
Üdv: Bazsika85
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1578 üzenetére
ezt nehéz megmondani szerintem. Én pl hiszem, hogy minél több a tuningom, aakkor az annak megfelelő amúgy jobbnak gondolt géppel szemben csökken a hátrányom, de ez egy olyan dolog, amiben kell hinni, hogy lelkileg erősítsen. A mazda3 amúgy állítólag jobb lett a legutóbbi patch óta. A lotus elise-féle "utolér az egyenesben" dolgot meg majd chrisszel privátban elintézzük
-
chris1997
aktív tag
S5 nagyából olyan mint az R8
kicsit a hátsója kicsúszik a gyorsulása jó végsebbe is van össz visz az irányitással vannak gondok! -
1NST1G8R
senior tag
válasz Illdanan #1576 üzenetére
Mondjuk kiváncsi lennék arra is mennyire befolyásolja a tuning a típusok közti különbséget, vagyis hogy egy alapból gyengébb teljesítményű verdát (és itt nem a "papiron" lévő hanem a tényleges teljesítményt értem) fel lehet-e húzni tuninggal olyan szintre hogy verje az alapból jobb kocsikat, mert mazda 3-nál nem ez volt a jellemző. Nagyon durva cuccaim voltak már rajta de egy alapos vagy alig felhúzott silvia/240SX simán kenterbe vert...
-
Illdanan
csendes tag
Viszont gyönyörűen kezelhető.
-
Illdanan
csendes tag
Most vettem egy Z4-et, de nem gyorsul úgy mint a Silvanom (a rajtnál)
-
chris1997
aktív tag
Lexus= drága semmi
S5 ön valami javítást láttam
startban a skyline legyorsulja a lotust de a lotus egyenesben meg kanyarban simán megfoghatja a skylinet -
barack1997
senior tag
Tutunak: Nomish üzeni neked: menj fel youtube-ra nézd meg az üzeneteidet
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1568 üzenetére
A tanulás sokat számít, kell hazai pálya szerintem, ahol nyerő vagy, tudod a forgalom mozgását is stb. Megint a skyline jön elő, amivel folyamatosan tuninghátrányban kell mennem, ami nem egyszerű, tekintve hogy az ellen lotusszal jön, én meg a nem arra a pályára való skyline-nal megyek gyengébb cuccokkal. Ilyenkor jön jól, hogy minden fűszálat ismer az ember egy adott pályán. Közben módosítok: csak 6 után érek haza, addig itt lopom a munkaidőt...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #1567 üzenetére
jaa neem, nem azért kérdeztem. nem szoktam csalózni; ha valami fura történik, legfeljebb nyomni szoktam mégegy futamot, mert akkor én is jobban ki tudom elemezni, mi és hogyan történhetett. ha meg mégis csalt? úgy kell neki. hosszútávon én járok jól, mert én legalább megtanulok jól menni a gyenge autóval is. aláztam már szénné tuningolt verdát, mert képtelen volt megelőzni az egyik szűkebb pályán. hiába bújt mellém, az ívek az enyémek voltak, a fülem pedig kétszer akkora lett, pótolva a visszapillantót. na meg sikerült jól kihasználnom a forgalmat is; kétszer is belerongyolt a szembejövőbe. kéjes érzés tud lenni, mikor azt hallom mögöttem, hogy csatt-csörr, és lemarad a térképen a sárga háromszög...
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1566 üzenetére
a team escape-ben neház megítélni így, hogy nem látom, sok infó nincs, lehet, hogy OK volt, nem szabad elhamarkodni a csalózást, a saját példám mutatja is. Amúgy mindig elmondja Marc de Vellis, hogy odafigyelnek, és van anti.cheat programjuk, de nem mond róla sokat, mert azt is meghackelik az okosok. szóval folyamatosan tiltanak el játékosokat, csak ne én legyek a következő, a hívőket kérem, hogy imádkozzanak ártatlan profilomért.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #1565 üzenetére
Elég kihívásnak már az, hogy ne én legyek az utolsó. Hál isten, kedvtelésből játszom két pc javítása között; jó újra végignyomni a régről jól ismert utcákat.
Akkor multizom jó sokat, aztán ha megunom, zúzok egy kis team escape-t.
Az ütközésekkel nincs gond; volt már annyi, hogy nagyjából tudom, mire figyeljek futam közben.
A csalókkal kezd valamit az EA? Mert történnek néha érdekes dolgok más autókkal...amin legutóbb nagyot néztem, hogy Team escape, négyen mentünk, és hárman! nem fértünk bele az egy perces célbaérési időbe, pedig ütközés nélkül, padlógázon végigtoltam /volna/ a pályát."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1563 üzenetére
Hát, meg kéne jegyezned legalább nagykontúrjaiban, hogy hol mentél... Ami fontos, hogy a beírt pályainformációs oldalt mindenki ismeri, vannak népszerű pályák, ott nehezebb lehet nyerni, sok jó sofőr, sok ütős géppel. Neked most sokat kell melóznod majd, de mindig kell valami örömöt találni, én az átlagosnak mondható 4000 multiplayer futam után 50-40-42-17-es szintek után nap mint nap találok kihívást: most a legújabb, hogy a skyline-nal fejlődtek és feszegessem a határait. Amint hazaérek 5:20 körül, zuhanyzom, és a munkaidőmben ajándékba kapott 1 l energiaitalt betolom, majd hogy el ne aludjak, az ajándék sört ráteszem, és benyomulok a pályákra. Keress te is kihívást, legyen az akár festés vagy időereedmény. A helyezés se számítson, de multit kell menni, hogy tudd az ellenfelek mozgásait, ismerd a játékot: sokan még mindig nem értik, miért van annyi ütközés barátságos privát futamban is. Szar a játék, azért, de odafigyeléssel kikerülhető a baleset.
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #1562 üzenetére
Az elején jóformán csak privát futamokat mentem, meg kellett ismerkedjek az autóval. Aztán jött sok team escape, lóvé és szintlépések. Megvettem a sárga Charger-t, mert tetszik, de rá kellett jöjjek, hogy egy bálna, futamozni nem jó; marha lassan gyorsul. Azóta szinte mindíg csak Silvia. Szóval multi. Hát legyen, bár elég lelombozó majd mindíg a hátsó traktusban végezni, és jóformán majdnem szerencse kérdése, hogy benne legyek 1-2-3.
Vannak jól "fizető" multis pályák? Mert nagytöbbségben én csak megnyomom az NfS ikont, aztán betesz, ahova betesz.
Tényleg bezárták az oldalt? Még jó, hogy a pdf doksit lementettem...most nézem, szerkesztettél. Oké, otthon mindenképp kipróbálom valamelyiket.
Egyébként én azt hiányolom a térképen, hogy egyáltalán nem tudom megkülönböztetni az ikonokon, hogy hol mentem, és hol nem. Ez normális, vagy én nem vettem észre még valamit?[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1561 üzenetére
lekértem rólad pár információt, nem sok multiplayer futamot mész, az tuti. Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy húú de fasza, ha gyorsan szinteket lépünk team escape-pel, meg lesz sok lóvé, de szerintem ez nem a jó felfogás, így szar az autó. Sok verseny kell multiban, és bizony lesz, hogy megelőznek, de menni kell előre, nekem is szar tuningokkal kell nyernem, oda kell tennem magamat is az arany kártyához. Nem vagy elkésve azonban! Én a TUTUHAWER nevű profilomat 36-os szinten egy üres ingyen t-mobile mazdával folytattam és értem el azt, amit látsz most. Verseny kell, vagy esetleg néha a haverral pár privát futam alkatrészek szerzésére. Ezt hívom melónak, sokan kurva sokat melóznak, és van, akinek piszkos, van, aki meg szórakozva nyeregeti a cuccokat, mint én. Én ritkán melózom, inkább multiplayer... A meló úgy néz ki, hogy egy tutinak mondott pályán mész te meg a haver és 5-5 arany és ezüst kártyát nyomtok. Aztán csere, aztán csere, aztán csere.... Van, aki kibaszott sokat megy abszolút 0 eredménnyel. Van, aki nem is erre a módszerre esküszik. Van, aki a kártya kifordításában így vagy úgy hisz. Sok módszer van, le is írta mindenki a magáét, de a lapunk.hu letiltotta a needforspeedworld.qwqw.hu oldalt, ahol volt egy kézikönyv is, amit én fordítottam és landa81 meg beletette pdf dokumentumba.
szerk: pályát innen nézhetsz magadnak. http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/
Ez folyamatosan frissül és már nyertünk olyan cuccot is, ami nincs ide felírva. Lehet itt-ott menni...[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #1560 üzenetére
Brutális Silvia? Hogyan? Miből? Én két tuningcuccot kaptam hozzá, aztán szevasz, a többi sima bolti cucc. Még talán ültetni kellene, mert kanyarban nagy sebességnél néha két kerékre áll, de az meg fizetős cucc.
Ha a Skyline rajtnál ottvan, vagy elhúz, az nekem már jó, mert akkor nem kell résztvennem a sok marharépa lökdösődésében. Így is sokszor figyelek, résen vagyok, és nevető harmadik-negyedikként elhúzok mellettük. Sikerült már egy-két előkelő helyezésre szert tenni így mindenféle tuningverda ellen, pedig az én autóm csak /ez most fejből/ 185-160-170 körüli értékekkel bír."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
tutuhawer
őstag
válasz LamerGyuri #1559 üzenetére
mint a silvia? sajnos a játékban nem. olyan kanyarsebességet nem tud az r34. Még... A rajtnál egész jól ott vagyok mindenestre. Tesztelem majd a gépemet fasza silviák ellen, ha van rá mód. Van pár ismerősöm brutális silviával, OK így? Türelem kell. Még 2 skyline közt is nézegetni kell a különbséget, sok teszt kell, ha az ilyen konkrét kérdésekre kérsz választ. A skyline még ennyi sofőr ennyi kilométere után is kicsit homályos, mert nem nagyon láttunk még olyat, hogy normálisan felépített skyline, nem sokan fogadnak rá vakban. Egyelőre
-
LamerGyuri
senior tag
válasz tutuhawer #1557 üzenetére
Vezethető annyira a Skyline, mint a T1 Silvia? Mert akkor gyűjtögetem a manit, és megveszem T2-be. A Silvia-val úgysem tudok már mit kezdeni, nem dob hozzá semmit; ha meg mégis kapok valamit nagynéha, az is T2-es cucc.
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #1557 üzenetére
Értem.
Közben új verda kapható. [Lotus Exige Cup] Hát nem tom, ha mindenki azt mondja hogy az Elise az egyik legjobb T2es autó, akkor ez milyen lehet? (Csak megjegyzésként: Az Exige az Elise könnyített, gyorsabb vertiója)
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #1556 üzenetére
Hát igen, jó dolog a tuti tipp, főleg ha többen mondják. Sokat mentem a nissannal, az tuti, sunny és beerka is azzal nyomul, most megnéztem, és igen, kaki251 is vezet egyet, norberthun77-nek is van, michaelbrown, de ő szabin van éppen, interszeptor a.k.a. japangt is használja, kismalac a.k.a. bmegnfs is nyomja. Fejből ők jutottak eszembe hirtelen. Én a bodykiteket teszteltem rá, összesen fél millióért anno, volt egy másik is, más tuninggal a már törölt 40-es szintű 002-es profilban, szóval tudok mondani pár butaságot róla, habár ki tudja, mennyire megbízhatóak az érzéseim.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #1554 üzenetére
mondom, a skyline trükkös, ésszel költs rá 480 000-t. A te döntésed, csak kérlek, hogy jól gondold meg. Gyönyörű gép, talán nyerő is, de te is legyél nyerő. Lejjebb látható is a z-tune felirat a gépemen, festhető szerethető gép ez, nem lebeszélni akarlak, csak óva intelek.
-
callmeakos
veterán
Csak annyit hadd tegyek hozzá a ehhez a legjobb T2es autó témához, hogy tegnap nyertem egy moddolt váltót ás azzal hasít az RX7-em mint atom. Azóta vertem vele Gallardot,A1et és R8at is. Lassan eljön nekem az idő hogy megtehetem hogy lecseréljem de nincs szívem hozzá pedig az Elise és a Skyline biztos jobb verda....
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1552 üzenetére
Nekem még szerencsém volt több autóval, fasza bodykitem van némelyiken, kár, hogy a subaru és a skyline is eltűnik 2 sec. távolságban.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1551 üzenetére
Értem az álláspontodat és igazad is van. Ezért is fontos a jó verda, ha rendesen hasít kevésbé kell a powerupokra támaszkodni.
A body kites és egyéb aftermarket cuccos "újítás" vérlázító. Gyakorlatilag elkerülhetetlen a befizetés ha egyedi és valahogy kinéző verdát akarsz. És milyen érdekes hogy aftermarketes cuccokat nem dobnak verseny után, mint pl performace cuccokat, pedig simán belerakhatták volna, ha ingyenlóvéért már nem lehet megvenni...
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1550 üzenetére
a ready cooldown és a one more lap mint egy falat kenyér, úgy hiányzik, de ezen nem veszünk össsze. A fejlődés meg pénz nem kell, de a futamgyőzelem nagyon fontos, lelkesítő is. Aki nem nyer, az a lóvé bónuszt a hajára kenheti, mert abbahagyja a játékot a sok utolsó hely miatt
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1549 üzenetére
Amig utánam loholnak semmi baj nincs, oda is valók, arról meg teszek majd hogy ne kerüljenek elém.
Ezek a skillek amiket írtál szerintem totál feleslegesek, annyit csinálnak hogy hamarabb aktiválhatod újra az adott power upokat. Ezekből talán a nitro cooldownos az ami jól jöhet, de számomra a többi jelentéktelen. A cash meg a rep bónusz skillek viszont nem ártanak ha hamarabb fel akarsz tápolni, bár ezekről nem lehet vitatkozni mert egyénfüggő ki mit részesít előnyben, de szerintem ezt ne sajnáld, ha csak ezek hiányoznak szerintem semmivel sem vagy hátrányban a versenyeknél.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1548 üzenetére
kanyarban a seggedben lesznek, az tuti... A sofőrképességeim nem teljesen jók, a lightning reflex pl 0/3, a one more lap is 0/3. Annak idején nekem sok gondom volt, nem tudtam multit menni egy hiba miatt, ezért raktam sokat pursuit képességekre meg párat explore módba is, pénzre mondjuk nem kellett volna, az mindig sok van.
szerk: így azért sokat veszítek pár ellenféllel szemben, amit annyira bánok, hogy kimondani nem lehet. A skyline-om eltűnős bodykitjét nem bánom ennyire... Amiért fel is jelentettek engem[ Szerkesztve ]
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1547 üzenetére
Hohó, akkor lehet mégis a Skyline lesz a favorit, mért csak most mondod hogy jól gyorsul? Nekem az a lényeg hogy a rajtnál elől legyek, szerintem 90%-ban ettől függ hogy nyersz-e, mert középről multiban szinte lehetetlen feljönni, ahhoz nagyon nagy szerencse kell. Másrészt ha már az elején első vagy nem tudnak koccolni veled, sőt zúzhatod a leomló elemeket a többiekre ami még egy plusz, és kompenzája a kisebb végsebességet.
Azt hogy érted hogy nem kéne 90%-on menned multiban?
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1546 üzenetére
elhúzni nem tudsz, a kanyarban össze-vissza ugráló ellenfeleket kellene megelőznöd valahogy a győzelemhez. A skyline-nal el lehet rajtolni elsőként, manapság meglepően a 320-320-300 körüli silviákat is lerajtolom multiban és privátban is, tehát biztató. A kanyarban nyilván utolér egy z4, de megelőzni nem tud, mert enyém a belső ív. Nem is tudom, mennyi boostot hajlandó lennék összekoplalni, ha a skilleket újra lehetne tenni: nem kéne max 90%osan mennem multiban. Tehát a z4 jó, a lotus meg csúnya szerintem is
-
1NST1G8R
senior tag
-
tutuhawer
őstag
tehát a mai gyorsulási tesztem a skyline-nal:
stat 538-538-525
hídon a falig 255 kmh; hajógyárban a falig 204 végsebesség 326
stat 555-526-525
hídon a falig 256 kmh; hajógyárban a falig 204 végsebesség 327
Azaz a gyorsulása nem csökkent a kocsinak, ezekben a sebességtartományokban free roamban, de a kanyarokban jobb sebességgel tudok menni, és ez az, ami óriási dolog, érezhetően könnyedebben megyek vele. Még több multiplayert fogok nyerni így, most már az ocean view pályán is, mert oda is bemegyek, hiszen ott kaptam az ursa sport 12-6-0 motort. Többen panaszkodnak, hogy alig kapnak cuccokat, hát én 2 hét után kaptam újra. Ez a hála a sok multiplayer versenyértNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1543 üzenetére
arról van szó, hogyne, annál jobb a skyline-, ha race tuned cuccok vannak benne, mert a UG2-es nissanban azok vannak - van nekem az is. De az ajánlott még mindig a z4-rx7-lotus elise-a1-escort, és a tapasztalt felhasználóknak lehet skyline vagy audi tt esetleg. A lotus exige meg bőven üti az elise-t, most kaptam a fülest. A skyline-nal nagyon észnél kell lenni, azt tudnod kell...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1542 üzenetére
De ez a Z350 nem a sima, hanem UNDERGROUND 2 exclusive, és alapból tuningolva van, valami 400-on felüli értékei vannak. Ami ugye nem jelent semmit mert a GTO is 300 felett volt de még a reumás nagyanyám is lehagyta volna...
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1541 üzenetére
Rendben van a 350z is, de a skyline jobban hasít annál szerintem, erősebbnek tűnik, meg jobban manőverezhető az r34. a mai tuningolás utáni tesztemről később, mert van egy kis meló.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Beeerka #1540 üzenetére
T2 nem fizetősben mi a top? Elise még mindig? Ja és mi van a Underground 2-es Z350-el (vagy 370, nem emlélszem)? Fullositva láttam ingyenesen is, próbálta már valaki? Vagy ez is csak amolyan parasztvakítás mint a tuningolt GTO T1-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Beeerka
aktív tag
válasz 1NST1G8R #1539 üzenetére
Skyline-al is lehet versenyt nyerni, sofőr és szerencse kérdése. T2 csúcs Audi A1 és Escort, sajna mindkettő fizetős. Régebben Elise volt a favorit, de egy jól megpakolt Z4 is veszélyes lehet. T3 Murci a csúcs, ezt meg is mondták. M3, 959, Z4 GT3 mind jó autó, lehet velük aratni.
-
beavisx2
csendes tag
igazad van mert lehet ugy hozá álni hogy minden képen nyerni akarok és ehez a megfelelö autot választom vagy a másik fele a dolognak vanak nagy kedvenceim amiket mindenképen hajtani akkarok és akkor jön a cumiiii
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
1NST1G8R
senior tag
válasz tutuhawer #1536 üzenetére
A Skyline-t én is bírom de ha az Audik otthagyják szerintem hanyagolom. RX7 sem győzött meg, azzal már toltam de a Silviák is lenyomtak szóval bukó. Nincs annál idegesítőbb ha egy alacsonyabb szintű, T1-es alig tuningos otthagy mert nem gyorsul a gépem, ezt különben nem is értem: az adott értékeknek (speed, acc, hangling) kb. semmi köze a valósághoz és az egyes modelleknél túl nagyok az eltérések gyorsulásban, ezt megcsinálhatták volna úgy hogy egyenlőbb legyen mert így kb. 1-2 verdával tudsz nyerő lenni Tier-enként, ami azért elég tré.
-
tutuhawer
őstag
válasz 1NST1G8R #1535 üzenetére
t2-ben szerintem z4, lotus, audi a1, bmw 135i, állítólag ?cayman is jobb? lett, rx7 még mindig, az escortról csak hallotam, hogy jó, az audi tt elvileg már fordul és brutálisan gyorsul. És a végére hagyom a kedvencem: a lejjebb látható nissan skyline, amivel jól startolok, és utána gyenge tuninggal, jó helyezkedéssel tudok versenyképes lenni. A kanyarban bukok vele egy kis tempót a többiekhez képest, de utána jó vagyok. A1-et, tt-t nem tudom megfogni, de az ingyenes autók mellett ott lehet lenni, csak ésszel kell menni vele, a gázelvétel sokszor kevés vele.
-
1NST1G8R
senior tag
Szeva mindenki!
Először is örülök hogy rábukkantam erre a topikra (érzésem szerint eddig ez a legátfogóbb és aktívabb magyar fórum ) és hála es riszpekt mindenkinek a hasznos tippekért a verdákkal kapcsolatban.
A T1 királya tényleg a 240SX, eddig Mazda 3-al toltam, de valami szánalmas statom volt annak ellenére hogy már széttuningoltam a verdát és szinte mindig perfekt köröket mentem. Tegnap újrakeztem az egészet a 240SX-el, és bár a Mazda után kicsit darabosabbnak tűnt az irányítása, gyorsulásban verhetetlen. Level 6-on Imprezákat és RX7-eket nyomtam le, ami azért durva...
T2-ben viszont ahogy olvastam már jobban megoszlanak a vélemények, szóval egy gyors közvéleménykutatást szeretnék kezdeményezni az ultimate T2-es járgányt illetően, és akkor már jöhet a T3 is
Ja és ha valaki mókázna, éjfél és reggel 6 között megtalál (délutáni műszak... ), amcsi szerveren vagyok.
-
bognar110
őstag
válasz callmeakos #1531 üzenetére
LOL
-
barack1997
senior tag
Imádom nyancat-ot
-
Beeerka
aktív tag
válasz callmeakos #1531 üzenetére
Nyan Cat....beteeeeg
-
beavisx2
csendes tag
engem érdekelne hogy csináljátok ezeket az egyéni festéseket a verdákra mertnem csak hogy nagyon állatok de ráadásul egyediek
beavisx2 , mormota , mormotax2
-
Balller
tag
-
Balller
tag
Ezt a szerver karbantartást fainul bejelentették
Balage
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #1523 üzenetére
Micsoda? Gyorsultál? Majd megnézem, még nem is figyeltem. Ellenben ti figyeljetek, mégpedig az új festésemet:
-
barack1997
senior tag
A viper 25-30 litert bekajál, tuningal akár 40 et is
-
callmeakos
veterán
A top gear letesztelte. [Itt megtekinthető]
All→M8
-
sunny84
senior tag
válasz callmeakos #1518 üzenetére
már egy 4,2 es v8 as quattro 96-98as évjáratú a8 hoz is ami eszik 20-25litert
ui : noxwill : azt a 17,2 liter keveslem ha 700le-s és 350et megy , nyomod neki biztos duplája lesz ..hidd el.. de ha betartod a magyar utakon a max speedet akkor hihető ,persze ha nem nehéz a cipőd
[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz LamerGyuri #1516 üzenetére
áá nem esélytelen , nyomasd a priviket esetleg t1 es all in team escape - és kapsz cuccokat
.. mondjuk a body shoppal így jártál az kivették már 1 jó ideje , de van még benne body csak semmi extrát nem ad, csak a kinézetén módosít picit ,, -- pl anno a drága bodykhoz adott 2-3 as ültetéseket ami befolyásolta a menet tulajdonságokat nagyon,, + igen csak megváltoztatta a body-t tuningosra....[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
válasz callmeakos #1514 üzenetére
6,5 es v12 es összkerekes ,, aszem a benzinkutat magad mögé köthetnéd
-
callmeakos
veterán
válasz sunny84 #1513 üzenetére
A-a. A Murcielago utódja: [Aventador]
Nem sok autó van amitől kiráz a hideg, de ez az. Azt hittem a Reventon után nem csinálhatnak durvább verdát. De igen......
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
sunny84
senior tag
válasz LamerGyuri #1511 üzenetére
az a baj a jó bodyk már csak boostosak , ami van cashért semmire sem jó ( és max 1 vezetőszárnyat ad vagy 1-2 toldatot ) , nem tudom mióta nyomatod és lvl hányas vagy , ha még a régi body shopos silvia kaszni van rajta hagyd ( azokból is a zöld írásos race volt a jó )
ui: noxwill , mi ez lambo rewenton ?
[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz sunny84 #1510 üzenetére
Nekem van egy Sylvia-m. Akkor ezen is cserélnem kéne ilyen body cuccokat, mert jobb lesz tőle? Mert motorikusan nyertem egy-két sivár cuccot, meg felszereltem, amit még abban a shopban találtam, de máshoz én nem nyúltam; úgy gondoltam, úgy sem lesz jobb tőle.
-
sunny84
senior tag
válasz tutuhawer #1504 üzenetére
a gyári nem tűnik el.. így van , de mocsok csúnya és befolyásolja az irányítását..is negatív irányba (teszteltem is ) , nekem ugyebár a 96 ezres dupla csöves body van rajta 3as ültetéssel szerelve , ami már boostért sincs csak csúnyább ( ez még a régi bodyshopos cumó ).. , meg a gyári felnit kell rajta hagyni ( ez is befolyásolja még az irányítást ) ..
ennyi remélem segítettem..
ui: SylarHUN -kollégának , te nem látod hogy eltűnik mert a te kocsid , de aki utánad jön annak már tűnöget a body ( ha nem az alap gyári )
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #1507 üzenetére
Azt mondta Marc de Vellis, hogy akinek szar a net, butítson kicsit a grafikán, és akkor javul a játékélmény. Mi van, ha mégse? Nem tudom, de érdemes kipróbálni.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #1505 üzenetére
szar internetkapcsolat miatt lehet talán... Nem értek a pc-hez, csak tippelek. Amúgy addig jó, amíg kapsz valamilyen hibaüzenetet. Ha nem, az gyanús. Én olyankor jelszót váltok rögtön
-
tutuhawer
őstag
kérdésem lenne mindenkihez, pontosítsuk a skyline bodykit eltűnését: a gyári, eredeti nem tűnik el, ugye? Mert akkor lehet, hogy visszateszem. Kérem, válaszoljon, aki vezeti és aki látta is. Köszönöm előre is
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #1502 üzenetére
Hát, nem a kedvenc auóim, de ha választanom kell: nfw068. A képek egyébként marha jól mutatnak, tetszik mindegyik, az autó miatt lett ez a kedvenc közülük.
-
SylarHUN
senior tag
PSN: Xbox:
-
barack1997
senior tag
Én most amcsi szerveren tolom a multit, mert ott laggolnak az emberek, nem tudnak meglökni, hozzám képest lassúak és balfaszok . Minden versenyt megnyertem amit toltam ebben az utóbbi 2 órában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple notebookok
- HP notebook topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest