- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Csapoati #875 üzenetére
Néztem már az access-t, de sajna bankszámla csak a vállalkozásba bevezettet van amit erre nem használhatok, így az kilőve.Maga a játék most is fent van, mert a 10 órás trialt kihasználtam, és úgy ahogy tetszett is a játék.
Elő meg elővenném később is, mert most is van a gépemen nem egy olyan játék amivel csak havonta pár órát játszok, vagy pár napot, de mikor kedvem kapja, nem kell újratelepíteni, csak játszani vele.(Pár napja pont egy ilyen alkalomból újra végigjátszottam a 2005-ös Most Wanted-et, sokadjára.)
Mindegy végül is még van pár napom míg akciós, addig rágódok még rajta. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Csapoati #818 üzenetére
Triallal is találkoztam hasonlóval.
Azt hittem azóta lett patch, a játék bejön meg tényleg a finom hangolás is érződik a kocsin amit állítgatok.
1-1 versenyen elég durván belehet arra a pályára hangolni.
Viszont néha úgy beesek a pályán van 1-2 típikus rész majd felveszem.Hasonló a hiba: [link]
Nálam azért ennyire nem tűnik el a pálya, csak az út szokott.SSD-re átpakolom megoldás lehet vajon ?
(#819) alfa20: Szerintem necces nem biztos hogy élvezhető lesz a játék ezeken a gépeken.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csapoati #778 üzenetére
Origin Access-szel itt Angliaban megkapod a teljes jatekot Deluxe verzioban. (Nem tudom, otthon mi a helyzet) Amig fizeted az Access-t, addig a Vaultban levo jatekokkal akarmennyit jatszhatsz. A Rivals is ott van, meg ez is (Lehet Magyarorszagon mas a kinalat Vaultban, azt nem tudom)
Trial az meg lehet Acces nelkul is van, azt nem tudom.
Ha mar itt vagyok, megkerdezem, ki jatszik meg ezzel, es milyen autokkal megy?
Story modjat nagyreszt vegigjatszottam, meg a rendoros kuldetesek hianyoznak, meg ugye a rakas mellekkuldetes, nehany collectibles.Akinek egyebkent nehezsegei vannak az Eddie's Challenge-gel, annak tudom javasolni, hogy hivjanak embereket (L billentyu), nekem par verseny ugy konnyebben lett meg, mint a gepi ellenfelek ellen.
A jatek nagy reszet az alap kocsival (Subaru BRZ) jatszottam, felenel vagy kesobb vettem egy Nissan GT-R (2015) Premiumot. Most ertem el az 50-es Rep Level-re, de ahogy az achievementeket nezem Originben, 70 a maximum. (Bar ahogy nezem mindent kilockolt, szoval lehet az 50-70 szakasz mar nem sokat er, csak az achievement miatt van. -
.LnB
titán
válasz
Csapoati #509 üzenetére
Hááát... Lehet lesz előtte egy S15-ös szilvike
Akkor lesz két drift kocsim.
Egyébként itt a GTR-em IRL fehérben: [link]
Az mondjuk nekem kicsit fáj, hogy Liberty Walk cuccok nincsenek a játékban.
És az is, hogy Mad Mike Whiddett kocsijait se lehet újraalkotni. Pedig tudtommal ő benne volt a Shift-ben (?). Kár, hogy most nincs.
[link] [link]A drift bejön a játékba. Persze elég irreális, de keményen keresztbe lehet csapni a verdákat. Az Rx7-be van egy jó erős turbó azt elég is.
(Nitro-t nem teszünk driftautóba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest