- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #914 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget, akkor hagyom. Pedig szívfájdalom nélkül megváltam volna a játéktól még a progressel együtt is, ha lett volna valami lehetőség.
.
Amekkora hype volt körülötte anno kb annyira nagy csalódás volt számomra az egész sajnos. A Blackbox halála óta már nem olyan az NFS, mint régen volt. Szerencse, hogy azóta van Forza PC-re. -
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #912 üzenetére
A supportnak sem érdemes akkor ezzel kapcsolatban írni?
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #910 üzenetére
Köszi a választ!
És átruházni sem lehet másik accountra vagy törölni az enyémről?
-
Patrick76496
őstag
Üdv!
Dobozos változatban van meg a játék (PC) és meg szeretnék tőle válni, de most csak kérdezni szeretnék ezzel kapcsolatban, nem hirdetni.
Szükséges deaktiválni az accountomról a játékot Originen vagy valami egyéb hasonló intézkedés, vagy csak simán továbbadom és aki megveszi ugyan úgy tud vele játszani? Mert ugye a kód az én accountomhoz van aktiválva, viszont ha más is megpróbálná beírni, akkor nem tudom, hogy elfogadná-e.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Patrick76496
őstag
válasz
Németh Péter #700 üzenetére
Az tényleg nagyon jónak számít, de a te géped nagyságrendekkel jobb az enyémnél (ami szintén messze áll a gyengétől), plusz SSD-d is van. Az út eltűnéséről azt hallottam, hogy common nVidia bug, még komoylabb kártyákon is képes előjönni. Viszont most olvastam, hogy offline ez nincs, szóval lehet megpróbálom úgy.
Amúgy megvan a gépigény, game-debate szerint még mediumon is el kéne futnia 1080p-ben. Bár ez az eredmény nem túl releváns, mert a Mad Max-hez sincs meg a minimum VGA követelmény, mégis high beállításokon játszok vele 1080p 50-60 FPS-sel, de ez ugye a másik irányba téved... A gépem megtalálható a cuccaim között.
-
Patrick76496
őstag
Először is bocsánat a késői válaszért. Nem mindig van időm az egyetem miatt, meg igazából egy kicsit meg is feledkeztem a fórumról.
Én csak az első 2 kocsimnál foglalkoztam a custom festéssel, mióta bejött az egyik patch, community wrapeket használok nagyrészt. Nagyon jókat szoktak feltölteni, bár vannak kivételek. Az E46 M3-nál például legalább 20x fent van ugyan az a Most Wantedes festés, kicsit nagy a rajongói tábor.
Amúgy nagyon jól ki van találva ez a wrap editor, a játék egyik legjobb része a kevés közül.
[Vélemény On]
(#565): Próbáltam kikapcsolni a Shadowplay-t, de sajnos még így is eltűnik a föld alólam sokszor. Vártam volna, hogy legalább a Showcase upadte kijavítsa ezt a bugot, de sajnos az sem segített.Mindenesetre köszi a tippet.
Ez csak az egyik dolog, ami zavar. A másik az az irdatlan hosszú töltésidő, akár a legelső betöltéskor, akár az utcára töltéskor, akár visszatöltéskor a garázsba. Tény, nem SSD van a gépemben, hanem csak 5400 RPM-es HDD, de ez csak ennél a játéknál van így. Főleg azért is érdekes ez, mert a játék viszonylag elég kevés helyet foglal, így nem értem, mit tölt ennyi ideig. 4x nagyobb játékok sokkal hamarabb betöltenek, mint pl a GTA 5, egy játéknál sem tapasztaltam még ilyen hosszú töltésidőt ezen a gépen, mint ennél (konkrétan van, hogy 5 percbe is telik).
De ha ilyen sokat is várok a töltésre, akkor legalább legyen stabil az út és ne tűnjön el néha előttem, amikor 300 felett száguldok, hogy utána kiessek a mapról. Plusz néha a textúrák vagy a modellek is baromira lassan jönnek be a garázsban.Ez a két dolog eléggé elvette a kedvemet a játéktól, pedig nagyon-nagyon vártam, hogy kijöjjön és megvehessem. Kb egy hónapja befejeztem, még mielőtt kijátszottam volna. Pedig ezek az új játékmódok sem lennének rosszak, de ilyen körülmények között nem sok kedvem van játszani. Az még nem is zavarna, hogy csak full low@1600x900-ban fut el alig 40-50 FPS-sel, ha a fenti 2 dolog megszűnne, kb összetenném a két kezem. Mert amúgy így is gyönyörű a játék, persze én még betettem volna 1-2 lehetőséget a grafika butítására. Az más dolog, hogy egyes kocsik random rángatnak nagy sebességnél, köztük a nagy kedvencem, a 180SX is (aminek a hangja a játékban szerintem elég tré, IRL másabb hangja van az SR20DET-nek).
Kár, hogy nem a Codemasters csinálta a játékot, akkor talán még az én pleb gamer laptopomon is elfutna normálisan, mint pl a DiRT Rally vagy a GRiD 2. Plusz a sztori, meg a hangulat is lehet jobb lenne (utóbbi legalábbis szerintem nagyon jól el lett találva a DiRT széria legtöbb játékában).
És hogy ne csak rosszat mondjak, van pár dolog, amit nagyon eltaláltak. Egyik pl a grafika, de ezzel senkinek sem mondok újat. Másik a végtelen részletességű optikai tuning lehetőség mind a festéseket/matricákat (CarThrottle logókért óriási pirospont!), mind a karosszériaelemeket/felniket nézve, melyeknek jó része IRL is megtalálható.
Rég nem láttam ilyet autós játékban, sőt meg merem kockáztatni, hogy soha. Végül, de nem utolsósorban pedig az autólista, ami szerintem szintén nagyon jól sikerült. Végre hallgattak a játékosokra, és nem csak 10 éveseknek való szuperautókkal pakolták tele a játékot (ez mondjuk elég erős vélemény), mint a korábbi NFS-ekben, hanem kaptunk normális sportkocsikat is. Ezek miatt nem bántam meg, hogy végül megvettem a játékot.
[/Vélemény Off] -
Patrick76496
őstag
Nagyon szép lett! Ezért is örülök, hogy behozták ezt a wrap sharing funkciót, mert egyrészt nekem nem lenne türelmem és időm összerakni egy ilyen részletes festést. Plusz jó eséllyel az autóim fele sötétszürke lenne.
Egyedül a 180SX-re és a Silviara szántam egy kis időt.
Mondjuk eddig más kocsim nem is volt.
(#548) Over567: Ez már hiányzott.
Remélem ezek után sem hagynak minket patchek nélkül, mert néhány autó még jöhetne a játékba, plusz egy kis kalapálás is ráfér.
Amúgy jó lett a 240-esed.
Kicsit Karotta hangyászára emlékeztet: [link]
- - - - - - - - - - -
Lenne kedve valakinek ma este menni pár kört? Patrick76496 a nevem a játékban, akit érdekel vegyen fel. Csak kíváncsiságból szeretném kipróbálni milyen többen gurulni. Üres a barátlistám a játékban, sajna még egyik ismerősöm sem vette meg a játékot. -
Patrick76496
őstag
Értem, köszi a választ. Sajnálom, mert a régi NFS-ekben baromi jó zenék voltak. Akkor valszeg ezért hiányzik a fotó mód is, kicsit hiányoltam. Viszont láttam, hogy alig mutatták be pár napja az új GT-R-t, de már le van modellezve a játékban.
Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.
Sokszor van olyan, hogy megyek, és nem tölt be előttem a map, csak a nagy üresség van.. Ilyenkor persze leesek és nyilván úgy számolja a játék, mintha karamboloztam volna, pedig egyáltalán nem is tehetek róla. De a legjobb az egészben az, hogy amikor ilyenkor tölt a játék, a time attack pl számol a háttérben, és mivel sokáig tölt persze hogy lejár az idő.
Néhány klasszikussal én is találkoztam, pl az NFS3 (HP) menü zenéje a garázsban.
Az EA TRAX-ot viszont hiányolom, szívesen hallgatnék pár olyan zenét verseny közben is, ami csak a garázsban van. Meg olyan is lenne, amit kikapcsolnék, bár már megbarátkoztam a garázsban szóló zenék többségével.
Az irányításra is kezdek nagyjából ráérezni. Tettem a Silviara egy Wang Gang pad méretű spoilert, felpakoltam maxra a leszorítőerőt és így már viszonylag stabil a kocsi, végre nagyjából arra megy, amerre én szeretném. Az S13 még egy kicsit bizonytalan, kell egy kis idő, mire az ember ráérez a konfigurálásra.
-
Patrick76496
őstag
Mennyivel vagyunk lemaradva PC-sek a konzolosokhoz képest update-ek terén? Ahogy nézem a Legends update-et már megkaptuk (Eddie-s küldikből következtetve), amiben van 1-2 ismerős régi zene (pl NFS III menü zene), én viszont hiányolok párat, ami elvileg benne kellene lennie a soundtrackban. Ezekkel még egyszer sem találkoztam:
- Rock - I am Rock (NFS:MW-ből)
- Ekstrak - Belt
- Ekstrak - Induction Kit (ez utóbbi kettő meg a Carbon menü zenéi voltak)Ti hallottátok már ezeket a játékban (legalább konzolon)?
Meg ahogy néztem még a Pro Streetből is van 1-2, de még azokkal sem találkoztam.
-
Patrick76496
őstag
Köszi a választ! Megpróbálkoztam vele, de csak 2 olyan dolgot találtam, amit úgy véltem hogy biztonságosan bele lehet nyúlni. Sajna nem sokat segített.
- - - - - - - - - -
Közületek sikerült már valamelyikőtöknek túljutni Amy driftelős küldetésén a vége felé? Szuperautók ellen kell versenyezni, és a "csigákon" kell fel és ledriftelni a nagy hídról. Azt hiszem Remastered a küldi neve.
Rengetegszer próbáltam már, de egyszerűen nem megy. Nem elég, hogy alapból szűk a hely, de mivel még az összes többi versenyző is ott van, ezért nagyon nehéz normális driftet csinálni a kanyarokban... És ha ez nem lenne elég, néha még a rendőrök is blokkolják az utat.
Esetleg tudnátok rá valami tippet mondani? Ha nektek sikerült, milyen autóval csináltátok meg? Én a nagy kedvencemmel, a 180SX-szel próbálkozok, elég erős drift-orientált beállítással. -
Patrick76496
őstag
Üdv!
Szerintetek át lehet konfigurálni a menüben a matricák finomabb mozgatása gombot? Sajnos nincs "End" gomb a laptopomon, és így elég nehéz mozgatni őket.
Ha meg kikapcsolom a Num Lock-ot és azt az endet használnám, akkor nem működik.
Amúgy röviden annyit szeretnék most így mondani a játékról, hogy nekem nagyon tetszik, egyedül 2 bajom van vele. Az egyik az irányítás, nagyon nehéz kontrollálni az autókat. Olyan is van, hogy néha random oldalra ránt a kocsi egyenesben, szóval sokszor kiszámíthatatlan. Drift felé húztam a balanszot, a kanyarodás mértéke maxon van, a steering response pedig 70%-on kb a bal oldalt. De lehet csak megszokás és beállítás kérdése.
A másik gondom a játék optimalizálása. Ha már ennyit vártunk rá, hogy kijöjjön PC-re, szerintem igazán megcsinálhatták volna jobban. A GTA 5-höz képest (ott megérte a várakozást) sokkal rosszabb. Persze ott a grafika közel nincs ilyen jó. De pl a Mad Max grafikailag az NFS nyakában van, mégis sokkal jobban fut, stabilabb.
Egy ROG laptopom van (details in the description), de sokkal jobb teljesítményre számítottam a játéktól. Le kellett húznom a grafikát a lehető legkisebbre, a felbontást pedig 1600x900-ra (FullHD helyett). Az egy dolog, hogy még így is gyönyörű a játék, de ezek után sincs meg a stabil 50-60 FPS, mint a Mad Max-ben pl. Átlag 40-50, de sokszor hajlamos leesni 40 alá, de fel is szokott kúszni 60 felé.Én ha EA Ghost lettem volna, több munkát fordítottam volna a játék optimalizálására, vagy legalább betettem volna néhány lehetőséget a grafika további csökkentésére. Mert ezen még bőven lehetne butítani, engem nem zavarna, ha picivel csúnyább a játék, csak legyen stabil az FPS.
Úgy hallottam lesznek update-ek (egyrészt ezért is vettem meg a játékot). Szerintetek van esély rá, hogy javítsanak még az optimalizáción?Előre is köszönöm a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest