- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
noblem1983 #745 üzenetére
Azaz..amúgy én sem tudtam anno.
-
Viper26
nagyúr
Huhh, jó rég el sem indítottam.
-
Viper26
nagyúr
Vannak ezek az új versenyek online..speed run, vagy mi a neve.
Ilyenkor ha ki akarok lépni a következő előtt, azt hogyan tudom megtenni?
Nem lehet elhagyni a garázst, mert csak azt dobja fel, hogy akarok-e csatlakozni. -
Viper26
nagyúr
21-es szinten vagyok, és sok dolgot (lehetne már) külsőleg is változtatni az autón, viszont írja, hogy "no parts available".
Ezeket meg kéne venni valahol?
-
Viper26
nagyúr
válasz
ashiaor666 #602 üzenetére
Elég szépen sikerült megállni.
-
Viper26
nagyúr
Ma mégegyszer megpóbálom a dual analog controllert, hátha...bár sok reményt nem fűzök hozzá.
Teljes kavarodás...a bal kar lefelé húzva gázként funkcionál, de ugyanakkor kanyarodik is vele az autó, a jobb meg alapállásban fékez, így azt kicsit előre kell tartani -
Viper26
nagyúr
Fejlesztésnél elég megvenni a jobbat, vagy sorba kell menni, így mindegyik alkatrész tulajdonságai számítanak?
-
Viper26
nagyúr
Köszi...nem jöttem volna rá...
Amit nem találok menüben az az action cam, és a manual váltó..
Egyébként most billentyűzettel próbálkozom, mivel ugye a kontroller nem akar összejönni sajnos.
-
Viper26
nagyúr
Játék közben menü?
Vagy alt+F4 kell a kilépéshez? -
Viper26
nagyúr
Hát ez fura...
Controllert nem lehet testreszabni?
Egy dual analog Logitech-ről van szó...de megnéztem még billentyűzetre sem lehet módosítani. -
Viper26
nagyúr
Köszi mindenkinek.
Én is szeretem módosítgatni az autót, nagyon is, imádtam ezt anno, szóval így valószínüleg megéri nekem.
-
Viper26
nagyúr
Összességében mennyire vagytok elégedettek a játékkal?
Megéri az árát?Az Underground 1-2 óta vártam valami hasonlót, de még bizonytalan vagyok a beszerzést illetően (PC).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged