- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Vannak elég erős különbségek, azért tényleg érdekes lenne, ha egy mezei autó olyan lenne végül mint amit valami sportgépből ki lehet hozni.
Egyébként van sztori, az átvezető videokban megy, bár már elég régen toltam, de sokra azért nem kell számítani, az maradt leginkább emlékezetes, hogy mindenhol Monstert isznak...oké, reklámszerződés tudom, de viccesen néz ki, az amerikai kocsma néhol, aztán sör helyett energiaital...
SpeedList az a játék vége után lesz még egy kis elhetőség tolni, ha jól emlékszem online ranglétrák és versenyek, a DailyChallange meg az amit a enve sugall, napi kihívások némi pontért és pénzért.
-
laceszgamer
addikt
válasz
ghostrider20 #770 üzenetére
Alt + enter sem segít?
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #717 üzenetére
Csak meglett a megoldás.
Autópályán mentem mindig, gondoltam ott a legegyszerűbb, meg ugye Most Wanted-ben anno mindig ott volt sok útlezárás, itt meg szépen a városba pakolnak csakPrestige feloldva, asszem lesz még mit tenni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #716 üzenetére
Hát más nem elsz akkor, addig emgyek míg nem pakolnak le kettőt.
Bár jó kis idő lesz gondolom mire az outlaw végére érek, az alig pár % mig a többi már 100%, de prestige modhoz meg kéne mind az 5.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Németh Péter #714 üzenetére
Azzal próbálkoztam többször is. Kimentem autópályára, megvártam míg felment 4 esre és ott mentem folyamatosan, de 0 útzár, ráadásul még sokszor a rendőröket is úgy keleltt bevárnom.
-
laceszgamer
addikt
válasz
laceszgamer #708 üzenetére
Erre valakinek ötlet?
Minden más 100%, egyedül outlaw nem. -
laceszgamer
addikt
2 roadblockon átmenés hogy oldahto meg könynen? Negyed óráig szórakoztam a rendőrökel, 4 es körözöttséggel, de még véletlen sem jött egy úttorlasz se.
-
laceszgamer
addikt
válasz
noblem1983 #706 üzenetére
Komoly?
Én meg szívtam végig minden versenyt akkor is ha elején elveszett jóformán.
Ne ez fail volt részemről akkor. -
laceszgamer
addikt
Az is aki kitalálta hogy játékba kell ebbe a játékba ez a gymkama akármi... komolyan leültetném elég egy egész napra hogy tolja.
Egész jó játék lenne nélküle, még a menü kezelhetlenségét és az ujra nem indítható versenyeket is megbocsátanám.
-
laceszgamer
addikt
Az Origines dolog hogy van most? Ha előfizetek akkor letölthetem a játékot pár órát játszani? Mert akkor annyit megérne a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged