Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
Hmmmm. Hát most erre nemtudok mit mondani max azt hogy meglehetne trükközni hogy azt higgye Xbox controller. Valahol olvastam redditen hogy mások így oldották meg.
Nekem tudom hogy belemegyek ahol megnézem hogy mi micsoda és ott alul van pár lehetőség és egyik gombbal belemegyek a konfigurálásba.
-
Over567
aktív tag
Szerintem olyan 10k-t biztos megéri. De kinek mi. Én 14 ért vettem szerintem oké annyiért is. Ha később is igy fogják javítgatni meg bővíteni megfogja érni még jobban. Én már így is sokat ülök előtte. Story-t nem is siettetem. Elég sok időt töltök a garázsba, kb mint az úton mert csinosítom az autót. Ezt nagyon utáltam a Crew-ban pl hogy előregyártott fóliák voltak csak ráadásul unalmasak vagy nagyon rondák. Főleg annak jó aki szeret szöszmötölni így. Én pl szeretek kilátszódni a tömegből nem szeretem ha ugyan úgy néz ki a kocsim mint másé
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
-
.LnB
titán
Én 12.160-ért vettem G2a-n. Megmondom őszintén én várnék vele olyan 8000 körülig. Nem rossz, szép nagyon. Nagyjából oké. De azt mondom, hogy a The Crew-ban sokkal több tartalom van. Ha nagyon szeretnél vele játszani akkor nyugodtan vedd meg. Lehet hiányérzeted esetleg. Én sem bántam meg szó sincs róla. De én mellékesen játszogatom vele más játék mellett mikor megjön a kedvem. Még nem is végeztem a sztorival. Viszont ha nagyon nekiülsz akkor hamar ki lehet végezni. A multi meg állítólag nem annyira jó mint a The Crew-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged