- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
Marci112233 #889 üzenetére
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233 #889 üzenetére
Most jut eszembe, talán annyit változtattam a linkelthez képest, hogy drift gumit használtam, nem grip-et, mert nekem is nagyon tapadt. Prestige-re nem mentem, így arról sajnos nem tudok nyilatkozni, mennyire lehet jó ez így.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233 #886 üzenetére
Üdv újra!
A Settings legalsó menüpontja a Reset Your Journey, szerintem az lenulláz mindent.
Driftre pedig nekem ezt a beállítást ajánlották, autó pedig szerintem személy függő, hogy kinek mi válik be. Nálam az RX-7 nagyon jó volt, de láttam már Huracan-t is jól driftelni. -
lolal
senior tag
válasz
Marci112233 #886 üzenetére
Hali,
igazság szerint én külön autót nem vettem driftre. Kb mindent a Lamborghini Huracanal nyertem meg, valamit az Aventadorral. Beállításokban sem birizgáltam különösebben semmit. Hasmagasságát lehúztam , és a grip gumikat tettem rá. A tapadási csúszkát középen hagytam. Taktikám a következő , nagy gázzal be a kanyarba aztán kézifék majd egy pillanatra fék és csutkára nyomod a gázt, ha meg szűk a kanyar akkor "pumpálva" adagolod és csúszni fog az. Persze fontos az érzék meg az ellenkormányzás stb. Rákel érezni. Még a BMW M3 -t (2005) tudnám ajánlani driftre. Mindent meglehet vele nyerni. De ahogy már feljebb írtam 1x, én nem használok külön csak erre, vagy külön csak arra autót. A két lambóval lefedem az igényeimet.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Marci112233 #882 üzenetére
Maradj a belvárosi részeken, úgy vettem észre, ott sokkal gyakrabban fordul elő útzár, ha kimentem az autópályára, ott én sem nagyon futottam bele.
-
lolal
senior tag
válasz
Marci112233 #882 üzenetére
Elvileg a játék magától dobálja ezeket. Nekem eléggé gyakran szokta. Bosszantsd fel a zsarukat , menj nekik sokszor és úgy kezdj el menekülni. Akkor tuti fognak dobni eléd valamit.
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #878 üzenetére
Ennyit sztem megér.
-
lolal
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Marci112233 #873 üzenetére
Úgy kalkulálj, hogy az Origin Access 1500 Ft egy hónapra, és ott korlátlanul játszhatsz vele ennyi ideig. Amennyi idő alatt végig is játszható. Szerintem később úgyse veszed elő, de ha esetleg mégis, 2x1500 még mindig kevesebb, mint 4500.
-
boogie84
veterán
válasz
Marci112233 #873 üzenetére
Kis ideig lekötött, az h kinek mi éri meg az relatív...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Marci112233 #870 üzenetére
Tök ugyanaz a két cucc, csak konzolokra 2015-ben, PC-re meg 2016-ban jelent meg a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged