- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csapoati #778 üzenetére
Origin Access-szel itt Angliaban megkapod a teljes jatekot Deluxe verzioban. (Nem tudom, otthon mi a helyzet) Amig fizeted az Access-t, addig a Vaultban levo jatekokkal akarmennyit jatszhatsz. A Rivals is ott van, meg ez is (Lehet Magyarorszagon mas a kinalat Vaultban, azt nem tudom)
Trial az meg lehet Acces nelkul is van, azt nem tudom.
Ha mar itt vagyok, megkerdezem, ki jatszik meg ezzel, es milyen autokkal megy?
Story modjat nagyreszt vegigjatszottam, meg a rendoros kuldetesek hianyoznak, meg ugye a rakas mellekkuldetes, nehany collectibles.Akinek egyebkent nehezsegei vannak az Eddie's Challenge-gel, annak tudom javasolni, hogy hivjanak embereket (L billentyu), nekem par verseny ugy konnyebben lett meg, mint a gepi ellenfelek ellen.
A jatek nagy reszet az alap kocsival (Subaru BRZ) jatszottam, felenel vagy kesobb vettem egy Nissan GT-R (2015) Premiumot. Most ertem el az 50-es Rep Level-re, de ahogy az achievementeket nezem Originben, 70 a maximum. (Bar ahogy nezem mindent kilockolt, szoval lehet az 50-70 szakasz mar nem sokat er, csak az achievement miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest