- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Először is bocsánat a késői válaszért. Nem mindig van időm az egyetem miatt, meg igazából egy kicsit meg is feledkeztem a fórumról.
Én csak az első 2 kocsimnál foglalkoztam a custom festéssel, mióta bejött az egyik patch, community wrapeket használok nagyrészt. Nagyon jókat szoktak feltölteni, bár vannak kivételek. Az E46 M3-nál például legalább 20x fent van ugyan az a Most Wantedes festés, kicsit nagy a rajongói tábor.
Amúgy nagyon jól ki van találva ez a wrap editor, a játék egyik legjobb része a kevés közül.
[Vélemény On]
(#565): Próbáltam kikapcsolni a Shadowplay-t, de sajnos még így is eltűnik a föld alólam sokszor. Vártam volna, hogy legalább a Showcase upadte kijavítsa ezt a bugot, de sajnos az sem segített.Mindenesetre köszi a tippet.
Ez csak az egyik dolog, ami zavar. A másik az az irdatlan hosszú töltésidő, akár a legelső betöltéskor, akár az utcára töltéskor, akár visszatöltéskor a garázsba. Tény, nem SSD van a gépemben, hanem csak 5400 RPM-es HDD, de ez csak ennél a játéknál van így. Főleg azért is érdekes ez, mert a játék viszonylag elég kevés helyet foglal, így nem értem, mit tölt ennyi ideig. 4x nagyobb játékok sokkal hamarabb betöltenek, mint pl a GTA 5, egy játéknál sem tapasztaltam még ilyen hosszú töltésidőt ezen a gépen, mint ennél (konkrétan van, hogy 5 percbe is telik).
De ha ilyen sokat is várok a töltésre, akkor legalább legyen stabil az út és ne tűnjön el néha előttem, amikor 300 felett száguldok, hogy utána kiessek a mapról. Plusz néha a textúrák vagy a modellek is baromira lassan jönnek be a garázsban.Ez a két dolog eléggé elvette a kedvemet a játéktól, pedig nagyon-nagyon vártam, hogy kijöjjön és megvehessem. Kb egy hónapja befejeztem, még mielőtt kijátszottam volna. Pedig ezek az új játékmódok sem lennének rosszak, de ilyen körülmények között nem sok kedvem van játszani. Az még nem is zavarna, hogy csak full low@1600x900-ban fut el alig 40-50 FPS-sel, ha a fenti 2 dolog megszűnne, kb összetenném a két kezem. Mert amúgy így is gyönyörű a játék, persze én még betettem volna 1-2 lehetőséget a grafika butítására. Az más dolog, hogy egyes kocsik random rángatnak nagy sebességnél, köztük a nagy kedvencem, a 180SX is (aminek a hangja a játékban szerintem elég tré, IRL másabb hangja van az SR20DET-nek).
Kár, hogy nem a Codemasters csinálta a játékot, akkor talán még az én pleb gamer laptopomon is elfutna normálisan, mint pl a DiRT Rally vagy a GRiD 2. Plusz a sztori, meg a hangulat is lehet jobb lenne (utóbbi legalábbis szerintem nagyon jól el lett találva a DiRT széria legtöbb játékában).
És hogy ne csak rosszat mondjak, van pár dolog, amit nagyon eltaláltak. Egyik pl a grafika, de ezzel senkinek sem mondok újat. Másik a végtelen részletességű optikai tuning lehetőség mind a festéseket/matricákat (CarThrottle logókért óriási pirospont!), mind a karosszériaelemeket/felniket nézve, melyeknek jó része IRL is megtalálható.
Rég nem láttam ilyet autós játékban, sőt meg merem kockáztatni, hogy soha. Végül, de nem utolsósorban pedig az autólista, ami szerintem szintén nagyon jól sikerült. Végre hallgattak a játékosokra, és nem csak 10 éveseknek való szuperautókkal pakolták tele a játékot (ez mondjuk elég erős vélemény), mint a korábbi NFS-ekben, hanem kaptunk normális sportkocsikat is. Ezek miatt nem bántam meg, hogy végül megvettem a játékot.
[/Vélemény Off] -
noblem1983
senior tag
-
SamS20
senior tag
hát akkor lehet hogy most ezt ki fogom hagyni :/
kár mert érdekelt volna a játék de majd lehet pár hónap múlva megveszem kicsivel olcsóbban.sajnos nekem a crew elég magasra tette a mércét, és elég korrekt is lett szerintem.
a kocsikázást itt is szeretném, csak kicsi hozzá a map :/ egy 70%ba single player játékért nem igazán akarok 12-13e ftot fizetni
-
SamS20
senior tag
-
Patrick76496
őstag
Köszi a választ! Megpróbálkoztam vele, de csak 2 olyan dolgot találtam, amit úgy véltem hogy biztonságosan bele lehet nyúlni. Sajna nem sokat segített.
- - - - - - - - - -
Közületek sikerült már valamelyikőtöknek túljutni Amy driftelős küldetésén a vége felé? Szuperautók ellen kell versenyezni, és a "csigákon" kell fel és ledriftelni a nagy hídról. Azt hiszem Remastered a küldi neve.
Rengetegszer próbáltam már, de egyszerűen nem megy. Nem elég, hogy alapból szűk a hely, de mivel még az összes többi versenyző is ott van, ezért nagyon nehéz normális driftet csinálni a kanyarokban... És ha ez nem lenne elég, néha még a rendőrök is blokkolják az utat.
Esetleg tudnátok rá valami tippet mondani? Ha nektek sikerült, milyen autóval csináltátok meg? Én a nagy kedvencemmel, a 180SX-szel próbálkozok, elég erős drift-orientált beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest