- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
istvankeresz #631 üzenetére
Én ezt írtam egy másik fórumtársnak a driftről: [link]
(#630) Darko_addict Origin Access, 4€-ért 10 órát játszhatsz vele.
-
.LnB
titán
válasz
noblem1983 #615 üzenetére
Most megnéztem yt-on. Bizony az van hozzá! Na ez jó. Akkor nem értem a GTR-re miért nincs.
Meg azokra a kocsikra amiket én megvettem. Azért hittem azt, hogy nincs benne mert egyszer se találkoztam vele.
Vagy például ez: [link]
De az az LB M4 is nagyon szép. -
.LnB
titán
válasz
ashiaor666 #602 üzenetére
Ez nem bug. Tiltásig pörgetteda motort. Ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
h.adam.92 #600 üzenetére
Pedig a Drift nagyon könnyű. De most én is picit gondban vagyok vele. Eddie's challange 7 is megvan nekem. Szinte az összes Drift eventet nagyon könnyen megcsináltam úgy, hogy az Rx7-em 478LE volt nitro nélkül, drift gumival, full drift-re beállítva (a csúszkával). Így, amolyan közepes tuninggal eszméletlen kezes volt, és könnyű volt driftelni.
Pont tegnap tuningoltam kicsit feljebb (ha jól emlékszem) 700 fölé, elég ideges lett az irányítás. Nehezebben kezelhető. Sikerültek így is az eventek, de lehet visszább fogom venni. -
.LnB
titán
Ugye jól emlékszem, hogy az update óta indul NV logóval a játék!? Egy frostbite-os játék!? Szégyen!
-
.LnB
titán
Én 12.160-ért vettem G2a-n. Megmondom őszintén én várnék vele olyan 8000 körülig. Nem rossz, szép nagyon. Nagyjából oké. De azt mondom, hogy a The Crew-ban sokkal több tartalom van. Ha nagyon szeretnél vele játszani akkor nyugodtan vedd meg. Lehet hiányérzeted esetleg. Én sem bántam meg szó sincs róla. De én mellékesen játszogatom vele más játék mellett mikor megjön a kedvem. Még nem is végeztem a sztorival. Viszont ha nagyon nekiülsz akkor hamar ki lehet végezni. A multi meg állítólag nem annyira jó mint a The Crew-ban.
-
.LnB
titán
Hétvégén nyomtam megint kicsit. Konlúzió:
-Ez a festés megosztogatós dolog nagyon állat. Vannak igazán szép alkotások.
-Ez a 200HP alatti autós küldetések frusztrálóak. Miért kellett ez? Lenyomtam egy 200HP-s rendőrös menekülést. Bakker 5percig kellett körözés alatt állnom. De ezeket a nyomi zsarukat nehéz "megtartani". És egy 250HP alatti versenyt. Lesz még több? Eladhatom az autómat?
-Van pár elég szivatós verseny. 77checkpoint. És vagy a rendőrautó áll be elém, vagy egy kamion fordul ki elém...
-Ettől függetlenül még mindig fasza, nyomom majd még. Kell az új GTR. -
.LnB
titán
válasz
#85154688 #551 üzenetére
El kell érni 2 vagy 3 csillagos körözést, akkor zárják le az utakat néhány helyen. Addig ne rázd le a rendőröket. Ez a baj ezzel a játékkal, hogy nehezebb megtartani a körözöttséget mint elmenekülni. Aztán ha megvan akkor menj össze vissza míg találsz két útzárat, áthajtasz rajta és kész.
-
.LnB
titán
Ezt az olcsó jános trükköt, hogy nyomjak versenyeket 200Hp-s kocsival.. Így meghosszabbítani a sztorit.. Nincs hely a garázsomban. Most el kell adnom valamit.
-
.LnB
titán
Megvettem a 911 GT3-at. Aztán nem lehet rá semmi alkatrészt tenni kb.. Csak spoiler meg első splitter... Hát köszi..
-
.LnB
titán
válasz
Csapoati #509 üzenetére
Hááát... Lehet lesz előtte egy S15-ös szilvike
Akkor lesz két drift kocsim.
Egyébként itt a GTR-em IRL fehérben: [link]
Az mondjuk nekem kicsit fáj, hogy Liberty Walk cuccok nincsenek a játékban.
És az is, hogy Mad Mike Whiddett kocsijait se lehet újraalkotni. Pedig tudtommal ő benne volt a Shift-ben (?). Kár, hogy most nincs.
[link] [link]A drift bejön a játékba. Persze elég irreális, de keményen keresztbe lehet csapni a verdákat. Az Rx7-be van egy jó erős turbó azt elég is.
(Nitro-t nem teszünk driftautóba)
-
.LnB
titán
Itt vannak az én kocsiaim:
brz - street
rx7 - drift
GTR - még új, de street lesz valószínűleg.Több nem is kell, talán még egy Porsche.
-
.LnB
titán
Megvettem tegnap a Nissan Skyline GT-R KPGC10-t. Nem lehet értelmesen kipozozni. :S Olyan gagyi kinézetú az összes optikai tuning alakatrész.. :/ Teljes body kit meg nincs rá ?! Az mi? El is adtam. Vagy GTR lesz vagy talán Nissan Silvia S15.
-
.LnB
titán
Na kérem szépen.
NFS (2015 vagy 2016)
Első 20-30 perc játék utáni gondolataim:
-Mi az ******* ez?!
-Hogy néz ez ki?!
-*Miért ilyen halk ez?! (Erre majd kitérek)
-Miért ilyen elmosódott minden?!
-Melyik billentyűvel jutok a menübe?!
-Nincs menü?! (később -> ja de van)
-Ki osztotta ki ezeket az alap billentyűket?( egy fogyatékos?!) (még nem próbáltam ki kormánnyal)
-Miért nem kanyarodik?!
-Miért ekkorát kanyarodik?!
-Merre kell menni?!
-Miaz hogy nincs restart!?
-Idegesít ez a sok laza kis k*cs*g a videókban.Komolyan mondom azt se tudtam mi van. Leginkább a vezetési volt fura. Arra vártam, hogy olyan arcade lesz mint a The Crew. A The Crew meg jó, mert olyan mint a régi NFS-ek, amiket még szerettem.
De nem. Konkrétan annyira nem tudtam vezetni a kocsit, hogy az első pár feladatot nem, hogy nem nyertem meg, de utol se értem őket.Azok még nem versenyek voltak szerencsére. Csak ilyen menj ide, menj oda.
Aztán pici játék után kezdtem kapiskálni, hogy itt a keréknek van elfordulás szöge. Jó ez nekem fura egy arcade játéknál.És szép lassan belejöttem. Aztán nyomom a versenyt, telefon.. én meg pause-zni szerettem volna a futamot. Telefonálás után meg restartolni. Ezt megszokni fura lesz.. mert ugye nem lehet.
A grafika eszméletlen szép. Elsőre viszont nagyon szokatlan ez a fajta megjelenítés. Viszont baromi hangulatos! Könnyen el tudom képzelni, hogy valakinek ez nem fog bejönni. Viszont szerintem (nem gondoltam így elsőre, de) eszméletlen jó ez így. ÉS A ZENÉK!!! Hát igen, azért az NFS régen is erős volt ebben. De az első keményebb DnB megszólalásakor nem akartam hallani aszemem ja nem, fülemnek. Nem gondoltam volna, hogy ilyen keményebb (már-már technoid DnB-t) valaha játékban fogok hallgatni (Phace - Imbalanced). Itt már kezdtem azért mosolyogni. Aztán zúzok a városban erre a zenére...bemegyek egy alagútba és elhalkul a zene...kiérek belőle akkor meg felerősödik. Hangulatos. Bár logikát nem találtam benne. Gondolom a kipufogó hanghatásai miatt. És sok ilyen apró király dolog van ami hozzáad a hangulathoz. És bár az emlékek megkoptak, de ez az egész feeling nálam még a régi Undergroundokat is felülmúlja (aztán lehet nem, csak már rég volt).
A vezetés elsőre sz*r. Természetesen a három kocsi közül az egyetlen értelmeset, a BRZ-t választottam. Sokat javult a tuning hatására. De ha sokaknál valamin elfog bukni a játék akkor az az irányítás lesz. (Tartalomról még nem tudok nyilatkozni)
Az átvezető videók már nem az én korosztályomnak készültek úgy érzem. Pedig nem vagyok öreg. De ez így elég suttyó style. Nem baj megértem, az utcán rá tudok mutatni sok sok fiatalra, hogy "neki, neki, meg neki szól az új NFS"Elviselhető, és vannak jobb pillanatok (a szőke csaj) is az átvezetőkben. Mondjuk ezt még jobban elviselem mint a Vin Dízel "family, family is everithing" szövegét az FF filmekben. Szóval lehetne rosszabb is.
*Miért halk az egész játék?! Erre nem nagyon találtam magyarázatot. Zene, menü, minden. Van egy jól belőtt rendszerhangerőm ami fülessel mindig tökéletes nekem. De ez a game halk. Nem értem. Néztem a beállításokat de semmi.
Fura, hogy kell állítgatni a kocsikat Drift versenyre. Mondjuk megoldottam és megvettem az RX7-et, azt csak arra fogom használni. Az a wankel hang!
Jó a kocsik hangja is.
Összességében tetszik. Nem bántam meg. A tartalom meg kérdéses persze, de van mellette most aktív játékom, és így elfér. Nem végigrohanni akarok rajta.
-
.LnB
titán
Lenne egy kérdésem. Pár body elem, és teljes body kit, miért nem jelenik meg a kocsin? Ha megveszem akkor sem. Például a Subaru BRZ-n a Rocket Bunny Body kitek, se az 1.0 se a 2.0?! Ez bug, vagy a Season Pass részei?! Mert nem írja, hogy Season Pass kellene..
-
.LnB
titán
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. De nekem a következő játékok vannak állandóan feltelepítve: Assetto Corsa, Project Cars, Dirt Rally, RaceRoom. Igaz ezek nem arcade játékok, de mindegyikbe több mint 10órát öltem. Ezek mellett régen természetesen én is szerettem a NFS Underground játékokat, és még párat. Kellemes kikapcsolódások voltak. De nagyon rég a NFS név egyenlő a szutyok jelzőkkel. Ezért ha be is jelentenek egy új címet szkeptikusan állok hozzá. Előzetesen ez a rész nagyon tetszik. De valami nagyot kell gurítaniuk, hogy ismét pénzt áldozzak egy NFS játékra. És a 10 órás játékidő nem túl biztató. Mélyről kell felküzdenie magát ennek a névnek, és azt hittem most akkor tényleg apait-anyait beleadnak, hogy sikerüljön visszakerülniük legalább a jó (nem is kiemelkedő) játékok közé. Nos az első beszámolók, értékelések alapján ez nem sikerült. Ezért én se biztos, hogy meg fogom venni.
szerk.:
Ja és, hogy majd a multiplayer opció biztosítja a játék szavatosságát? Kérdem én az ahol mindenki csak lökdösődik és semmi tisztelet, tiszta versenyzés nincs? Az nem túl szórakoztató, hogy az ember minden verseny előtt azért imádkozik, hogy értelmes emberekkel kerüljön össze. -
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #300 üzenetére
Én nem játszottam még vele, majd pc-n tervezem. De ez azt jelenti, hogy 10 óra alatt full szint és sztori befejezve? Mert az nagyon karcsú akkor...
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #112 üzenetére
A GT-R majd jön DLC-ben.
Én legjobban az 1971-es GTR-nek örülök. Tuti azzal tolom ha játszom majd a játékkal. És a Mazda RX-7 Spirit R-rel.off: Nissan GTR Nismo @ Assetto Corsa. Kedvenc kocsim a játékban. bocs a fb-os linkért. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest