Hirdetés
- iPhone topik
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Origin Access-szel itt Angliaban megkapod a teljes jatekot Deluxe verzioban. (Nem tudom, otthon mi a helyzet) Amig fizeted az Access-t, addig a Vaultban levo jatekokkal akarmennyit jatszhatsz. A Rivals is ott van, meg ez is (Lehet Magyarorszagon mas a kinalat Vaultban, azt nem tudom)
Trial az meg lehet Acces nelkul is van, azt nem tudom.
Ha mar itt vagyok, megkerdezem, ki jatszik meg ezzel, es milyen autokkal megy?
Story modjat nagyreszt vegigjatszottam, meg a rendoros kuldetesek hianyoznak, meg ugye a rakas mellekkuldetes, nehany collectibles.Akinek egyebkent nehezsegei vannak az Eddie's Challenge-gel, annak tudom javasolni, hogy hivjanak embereket (L billentyu), nekem par verseny ugy konnyebben lett meg, mint a gepi ellenfelek ellen.
A jatek nagy reszet az alap kocsival (Subaru BRZ) jatszottam, felenel vagy kesobb vettem egy Nissan GT-R (2015) Premiumot. Most ertem el az 50-es Rep Level-re, de ahogy az achievementeket nezem Originben, 70 a maximum. (Bar ahogy nezem mindent kilockolt, szoval lehet az 50-70 szakasz mar nem sokat er, csak az achievement miatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest