- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Over567
aktív tag
-
Over567
aktív tag
Hosszas szenvedés után összeraktam egy újabb wrap-ot a gyerekkori szerelmemhez.
További képek. (ha nem akarja betölteni katt rá bénázik az IMGUR)
Ez alapján készítettem. Kivéve hogy a bal oldalát újradolgoztam.
-
Over567
aktív tag
Action cam az a driftelős bedűlős kamera? Kamera váltogatással tudsz belemenni. Manuális váltót Handling tuningnál tudod legalul minden kocsinál és elég a jobbat.
-
Over567
aktív tag
Hmmmm. Hát most erre nemtudok mit mondani max azt hogy meglehetne trükközni hogy azt higgye Xbox controller. Valahol olvastam redditen hogy mások így oldották meg.
Nekem tudom hogy belemegyek ahol megnézem hogy mi micsoda és ott alul van pár lehetőség és egyik gombbal belemegyek a konfigurálásba.
-
Over567
aktív tag
Szerintem olyan 10k-t biztos megéri. De kinek mi. Én 14 ért vettem szerintem oké annyiért is. Ha később is igy fogják javítgatni meg bővíteni megfogja érni még jobban. Én már így is sokat ülök előtte. Story-t nem is siettetem. Elég sok időt töltök a garázsba, kb mint az úton mert csinosítom az autót. Ezt nagyon utáltam a Crew-ban pl hogy előregyártott fóliák voltak csak ráadásul unalmasak vagy nagyon rondák. Főleg annak jó aki szeret szöszmötölni így. Én pl szeretek kilátszódni a tömegből nem szeretem ha ugyan úgy néz ki a kocsim mint másé
. NFS World-ben is nagyon sok időt töltöttem ezzel. Ha te is szeretsz így alkotgatni akkor megéri. Ha végig robogsz az egészen akkor nem.
-
Over567
aktív tag
Akik map alá szoktak esni és Nvidia kártyájuk van kapcsolják ki a Shadowplay-t többen azt írták ez bevált nekik.
-
Over567
aktív tag
válasz
ashiaor666 #563 üzenetére
Meg se merem venni szegényt xD
-
Over567
aktív tag
Na hosszas szenvedéssel teli órákkal telve de összehoztam ezt a festést.
Ghost-nak hála mert az oldal szoknya miatt bebuggol a kocsinak mit tudom én milyen és a jobb oldal valahogy sehogy se akart stimmelni mert félrecsúsztak a cuccok ahogy tükröztem stb. Szal volt szenvedés de megérte. Még két kérdés áll fent bennem Ledes lámpa v nélküle és Spoiler v nélküle v nagyobb spoiler? xD
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496 #555 üzenetére
Igen ráfér egyébként a kalapálás de haladnak vele és ez dicséretes.
Elvileg még régebben azt mondták hogy sokáig akarnak vele foglalkozni hát ez az EA-n és rajtuk múlik csak remélem így lesz.
Köszi a tieid is szépek. Én se foglalkoztam még sokat csak akkor foglalkozok vele amikor eszembe jut valami amit alakíthatnék vagy van egy jó ötletem ami ritkán van.
Általában nézek egy híresebb életbeni festést abba belekezdek majd személyre szabom. Ez a 240 is így készült. Még van egy Suprám Civicem és tegnap vettem egy Camaro-t hogy ugyan legyen már egy izomautóm.
Felvettelek ha éppen fent vagyok én is benne vagyok szívesen.
-
Over567
aktív tag
Ja de aztán már max csillagnál legalább dolgoznak is. Engem már a spikeok miatt 2x elkaptak.... Ott már kemények tudnak lenni azért. Kicsit lassú a lépcső 1-2-3-4 között. Aztán mintha hirtelen megugrana.
Amúgy alakul a Datsunom.
-
Over567
aktív tag
Mi a francnak annyi autó emberek?
Én ezt nem értem. Nem bele szólásból csak nem értem kíváncsi vagyok rá kérlek írjátok már le. Nekem eddig 2 kocsim van és azon gondolkodok melyik legyen a 3. Valószínűleg egy izom lesz de nem tudom. Nekem kb 5 is elég de 10 már biztos sok lesz.
-
Over567
aktív tag
válasz
noblem1983 #522 üzenetére
5 garázsférőhely van jelenleg PC-n ahogy bejön majd a lemaradt HotRod-os DLC az kibővíti ezt 10-re úgy hogy tudsz majd 5 kocsit elküldeni egy úgynevezett Warehouse-ba. Ezeket a kocsikat nem fogod látni a garázsodban de bármikor előtudod hozni őket ha akarod. (elvileg így van)
Más: Camera Toolt készít egy fickó és belenézett vele a kocsija belsejébe. Nem is rossz nem sokat kellene dolgozniuk azon hogy játszható legyen belsőnézetben.
-
Over567
aktív tag
Rájöttem én nagy észkombájn ha snapshotot készítek (xone kontrolleren jobb analóg benyomás) akkor azt menti a dokumentumok NFS mappába.
-
Over567
aktív tag
Need For Speed Nissan GT R Premium 2017
"Új" verda a játszótéren.
-
Over567
aktív tag
Pedig a Crew közel sem lett tökéletes. Ez annyival nem rosszabb. Idővel gondold át. A Crewhoz egy év alatt nem jött ki annyi funkció amit az emberek kértek mint ehhez megjelenés óta. Remélem én is hogy alakítanak még mert így is elég korrekt kis játék de tudna hova fejlődni
-
Over567
aktív tag
Nem ártana tényleg belerakni valamit amivel hosszútávra is lekötik az embert mert na nem igen van. A napikon kívül amiknek a sticker nyereményük mellett sok értelmet nem látok. Bár mivel nálam a Crew-ban az esetek 80%-ban kocsikáztam a többiben meg próbáltam első maradni a skilleknél a barátokat lebeatelve ott is elég volt.
-
Over567
aktív tag
Várj ez úgy működik hogy vagy solozod ahol csak ai van vagy publicba ahova úgymond lobby rendszerrel bármilyen random embert bedobhat melléd. Nálam minden belépés után kb 10 percel vagy egyből tele van a lobby más játékosokkal. Tény és való hogy általában mindenki a saját dolgával törődik de vannak kivételek. Tegnap elég sokat autókáztam egy francsetudja milyen nemzetiségű BMW-s úriemberrel. PvP úgy működik hogy ha odamész egy versenyhez lesz a start mellett olyan lehetőség is hogy invite all. Ekkor kiküld egy értesítést és aki elfogadja azzal versenyezhetsz az adott lobbyból. Vagy a ki lehet hívni bárkit challengre ha mellé állsz és kidobja a lehetőséget. Ilyenkor a játék választ egy célt és egy játékmódot amit tolni fogtok.
-
Over567
aktív tag
válasz
#85154688 #463 üzenetére
Ezt a videót ajánlom figyelmedbe.
#462 Mindenkinek akinek ez előjön próbálja meg kikapcsolni az overlay progikat volt akinek bevált. (Steam afterburner fraps és az origin játékpanelt is stb)
#470 Ha megnyitod a mapot látod hogy az ikonok ott mennek azok playerek, de vannak AI-ok is akik rohangálnak azokat a map nem jelzi viszont asszem a játékosok nyilacskája telített míg az AI-nak csak körvonal, ha valamilyen player közelében vagy fent is mutatja hogy ki az ahol írja mennyi Repud van. A Rivals ami egyébként nem volt túl népszerű sosem még mai napig mindig full lobbykba rak, nem hiszem hogy kiürülne olyan gyorsan azért. Van teleport is. Map rámész egy ikonra és van teleport vagy route. Sokkal kisebb a crew-nál a map de reméljük azért lesz majd map DLC mert elég sok a kihasználatlan hely. Egyébként egyszer sem teleportáltam még jobb kocsikázni. Nincs értelme sietni.
Napszakváltozás és az időjárás azt hiszem statikus bizonyos helyeken van egy fajta idő és ennyi. Sokan panaszkodnak emiatt szerintem annyira nem zavaró majd meglátjuk mit lépnek a Ghostnál. Tényleg rohadt kevés autó van az utakon de azok is mindig rosszkor jönnek.
Örülnék ha többen lennének de néha így is sok a baj velük. Főleg szűkös utcákban.
-
Over567
aktív tag
A Showcase és a Hotrodos updatek hiányzoknak jelenleg PCről.
A-Bag: Felvettelek köszi.
SamS20: Hát nekem a Crew valamiért nagyon trén fut ez meg szinte rezzenéstelenül. Szóval szerintem jól sikerült az optimalizáció de ez gépenként változhat. Én ha a helyedben lennék befizetnék Origin Access-re így lenne 10 órád arra hogy kipróbálhasd megnézed hogy egyáltalán tetszik e jól fut e és aztán dönthetsz. 1200ft az Origin Access 1 hónapra ami mellékesen egy rakás más játékot is tartalmaz 1 hónapig. Viszont le kell mondani mert ha nem minden hónapba leszipkázza a pénzt. Én így tettem és teljesen nyugalommal vettem meg előrendelőibe.
-
Over567
aktív tag
Nekem most van az alap Civic meg egy Supra. Imádom őket.
Egyébként aki szeretne együtt krúzolni vagy hasonlók dobjon egy privátot vagy lökje be a nevét szívesen felvenném.
-
Over567
aktív tag
Úgy látom a Legeds update is elég felemás ami PC-n van. Civicre nincsenek bent a partok az updateből. Remélem hamar felzárkóztatják azért. :I
-
Over567
aktív tag
válasz
Patrick76496 #429 üzenetére
Grafikát lehet még egy konfig fájlban tovább állítgatni de nem mókoltam bele még csak olvastam róla.
-
Over567
aktív tag
Hála én Xbone kontrollerrel játszok vele és azzal nagyon jó. Ghost alkotott a default billkombikkal de aki játszott a Rivals-al annak szerintem ez sem olyan idegen.
Nekem is halkabb a játék mint a többi rejtély a köbön. Viszont szerintem itt okébb az irányítás mint a crew-ban valamiért számomra. Amikor az kijött emlékszem nem tudtam precízen kanyarodni bill-el és kiderült hogy lejjebb kell venni a steering sensitivity-t hogy lassabban kanyarodjon bill-nél is. Aztán már nem volt gond. Most már tudom hogy másabb de olyan trén fut hogy nem játszottam már legalább 4-5 hónapja vele. :I
-
Over567
aktív tag
Story elég rövid ahogy írták már máshol. Napi kihívások vannak gurulgatni lehet asszem multi úgy van hogy meghívhatsz mindenkit az adott lobbyból egy versenyre. Vannak challengek gondolom később lesz több is most pl Eddie-s U2-ből. Szerintem azt is le lehet zavarni hamar. Többet most hirtelen nem tudok aki játszott vele többet lehet tud jobbakat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest