- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Beújítottam egy Thrustmaster T150RS kormány szettet. Na most megy, de érdekes dolgot produkál a kormány. Ilyet művel velem mint a videóban a DFGT-vel csak nálam nem folyamatos hanem szakaszos, de képes eltekerni a kezemből és nem bírom megfogni. [link]
Gondoltam rá hogy leveszem az FFB erősségét, de érdekel azon kívül van-e megoldás a problémára. -
Marci112233
addikt
Üdv!
Nálam van valami gond vagy mindenkinél?
Újrakezdetem a játékot, és ugye level 25-től engednie kéne az Eddie féle kihívásokat.Na most én már level 35 vagyok mégis lakat van rajta. Na meg van egy Manu-s verseny aminek a cél vége előtt már másodjára dobott ki a játék ugyan ott azzal hogy a működése leállt. -
Marci112233
addikt
Próbáltam én azt nyugodt lehetsz, de úgy meg irányíthatatlan a kocsi mint állat. Végül a linkelt RX7 beállítást elvégeztem az RX7-el és most jól irányítható, és jól is driftel. Nem tudom előtte mi volt a gond, lehet valamit nem oda állítottam ahova kellett volna, de most jó az a lényeg.Amelyik verseny nem ment sokadjára, végül az RX7-el sikerült.
-
Marci112233
addikt
válasz
SH4D0W2011 #888 üzenetére
Köszönöm a választ!
RX7-el csináltam én is a drifteket, amik a sima karrierben voltak gond nélkül, de a prestige küldetésekben nem tudok nyerni egyszerűen. A linkelt beállítással meg inkább jobban tapad a kanyarban a kocsi mint driftel.
Próbáltam már a Hurricant is , de az sem jött be, de még a fentebb írt BMW-re még ránézek. -
Marci112233
addikt
Üdv!
Ismét kérdéssel jövök. Hogyan lehet elölről kezdeni az egész játékot?
Na meg driftre milyen kocsit vegyek és milyen beállítással használjam? Végigvittem 80%-ig, amiben megcsináltam pár Prestige feladatot is, de egyszerűen abban a driftek megfogtak és nem bírom őket megnyerni. -
Marci112233
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbálom majd hátha sikerül valamelyik mód. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Taktikai segítség kellene. Letoltam minden fontos versenyt köztük az összes Eddie küldetést is.Na most viszont ott van pirossal a sok kérdőjeles és zárójelben Outlaw felirat mellett a feladat. Ha jól nézem 2 útzárat kéne áttörnöm, de hogyan tudok útzárat minél előbb elérni? Majdnem 5 percig menekültem a rendőrök előtt, de egy sem volt, míg a régi Most Wanted-ben akár már a harmadik perctől vannak útzárak.
-
Marci112233
addikt
válasz
Csapoati #875 üzenetére
Néztem már az access-t, de sajna bankszámla csak a vállalkozásba bevezettet van amit erre nem használhatok, így az kilőve.Maga a játék most is fent van, mert a 10 órás trialt kihasználtam, és úgy ahogy tetszett is a játék.
Elő meg elővenném később is, mert most is van a gépemen nem egy olyan játék amivel csak havonta pár órát játszok, vagy pár napot, de mikor kedvem kapja, nem kell újratelepíteni, csak játszani vele.(Pár napja pont egy ilyen alkalomból újra végigjátszottam a 2005-ös Most Wanted-et, sokadjára.)
Mindegy végül is még van pár napom míg akciós, addig rágódok még rajta. -
Marci112233
addikt
Újra kérdezek.
Szerintetek 4500 forintot megér kiszállítással? Természetesen újonnan, bontatlanul.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Kipróbáltam a 10 órás Trial-t még régebben. Na most nálam is előfordult a pálya alá való esés, mivel normál merevlemezen volt.(7200-as fordulatú.) Több helyen is írták, hogy SSD ezen nagyban segít. Na most kutakodtam a neten, hol, mennyibe fáj mostanság. Na most két változatot találtam, de nem tudom, hogy csak a neve más és valójában egy és ugyan az a két linken elérhető játék.
[link]
[link]Na most a 2016-ost kevesebbért be lehet szerválni most a konzolvilág üzletből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged