Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Szerintem nincs velük különösebb baj, de ha választani kell, akkor inkább Lamborghini.
Viszont átraktam karrierbe. Majd elkezdem az elejétől, megnézem mire elég. Az irányítása, hát hogy is mondjam... A tökéletes fölött van kicsivel...
Freerun közben, ördögszarvakkal: [link]
Beparkoltam egy cimbi mellé: [link]
Menüből: [link]
Showcase, jobbról, balról, szemből: [link][link][link]
A roof scoopot csak poénból raktam rá, érdekességképpen, meg volt egy felnicsere, többet nem nagyon enged a szemétje. -
Skipp
senior tag
Okés, felőlem mehet.
Úgyis jönnek a kedvenc kérdéseim és mondataim majd, amik előkerültek milliószor, persze kérdezni egyszerűbb, mint utánaolvasni:
Mennyivel lehet menniiiiiiiiii???
Hol lehet átálltani a sebességet km/h-ra????
Szerintem a legjobb autó a trabant kombi 2.8-as turbódííízel!! RULZSzerintetek?
A végét hogyan kell megcsinálni?
Ez egy szar, mert nem törnek a kocsik!
Ez egy szar, mert csal a gép!
Ez egy szar, mert divat ezt szidni!
Hol vannak a csítek???
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
-
Scream007
őstag
ja.
Gondoltam besurranok.
MW nekem flejtős már, mostanában engem állandóan kidobál, azzala buzi ablakkal, és nem tom miért, próbáltam gépet alapon, motion blurt nem kikapcsolni akkro is kidob.
Visszatértem nfsuba még rengetegen vannak ott gurulgatunk pár klántárssal, na megy a TMN 1000rel. -
Skipp
senior tag
Nekem olyan kicsit ''összecsapott'' kocsinak tűnik, az vele az igazi bajom.
Mikor ránéztem az elejére mondom Lotus. A hátulja mondom Lamborghini. Persze ez csak szubjektív dolog
A hátulján az a 4 töltetes rakétavető azér... Tiszta UT style.
Csókolom a kezét aki megtervezte de nekem k*rvára nem tetszik. -
netkoo
senior tag
-
AusWolf
őstag
-
Lev Andropov
senior tag
Nahátt akkor én is egy kicsit:
2 haverom és én egy ilyennel mentünk fel a pesti amcsi-autókiállításra ( Győrből ).
Egy Pontiac TransAM GTA az út kb. 35-40 perc volt!
A létező minden szabályt megszegtünk szerintem, 260-al mentünk az autópályán ezt még simán vitte, csak itt már anyit zabált hogy muszály volt visszafogni a kicsikét!
Tempomat be 200-nál!
Utközben találkoztunk egy Camaróval, és Pesten nyomtunk egy kis gyursulást, hát a szépjóéletbe úgy belepréselődtem az ülésbe hogy majdnem kiszakadt!
Jah igen és hála Istennek zsaruval nem futottunk össze!Általában szinte mindig heccből is megállították a kopók, mert alig lehet vele normálisan elindulni!!
....ebbe nem de a tesójába volt 2db Nitrous Express palackocska, és csak ''kicsit'' volt dúrva!!!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Áááá dehogy. Rosszul látod. Nem akart mindenkit porba alázni.
RX-8 ugyan, mi az...Jáccuk le 1-1 ellen.
Csinálgatom challenget először végig. Mindig megutam a 10. körül most erőt vettem magamon. Kár volt. Röviden: nem teccik.
Üldözéses részek meg nem nehezek. Nekem legalábbis.Az viszont amikor betonkeverővel kellett ott nyomulni, baszott unalmas volt. Meg a többi ilyen lassú döggel is menni. Utána asszem egy lotussal kellett menni, hát kész orgazmus volt azok után.
Most éppen a 15 perces üldözést kellene megcsinálni porschéval de nincs kedvem. -
zws
senior tag
ki oktatom magam.
Lev a versennyel nyert: A verseny fődíja:
27 darab DVD lemezt tartalmazó rajzfilm kollekció a Tower.hu felajánlásával
fél éves GameStar DVD előfizetés
GameStar póló
GameStar baseball sapka
most néztem utána
Lev: küld már el a számokat ami szól alatta, dc az elllenségem mostanában
köszi -
M4rc0n1
tag
Na most fogok LÁMÁt kérdezni: a Junkman cucc, az az amikor a választható kártyáknál tuning kártyát választasz és a Műhelyben megjelenik egy ''kék'' lehetőség, ami az extra tuningot takarja, vagy a Junkman a Mazda tuningcége és bárki megveheti a cuccokat?
ja, ha már itt tartunk, a választható kártyáknál, ha optikai tuningot választasz, az ''mit'' ér? Sokkal dögösebb kocsid lesz? (mondom, h láma vagyok) -
M4rc0n1
tag
Nos, köszi a válaszokat...
A haver gépén, a koliba, ott a 4-ik arccal küzdök, ott van Gallardóm, Aston Martin, meg egy fossátuningolt Golf (megjegyzem naggyon jól megy), meg egy szintén rongyávert TT, otthol viszont nem tudok dönteni ( ott a 8-ik sráccal küzdök), mert olyan mákom volt, h eddig minden kocsit megnyertem.... (hehe), van 911 Caymanom is, meg Mitsu-Lancer, de itt is a Golf a király! és nem akarom hülyeségre elverni a péztet!
Szóval ezért kérdezem. A havercsávó vett egy V6-os Renaultot, és ő arra esküszik, pedig neki is van tuning Golfja... -
Lev Andropov
senior tag
-
trassher
addikt
Pfff....
Hát én többre értékelem a szimulátort mint az arcede-t. Vezetni meg tudok mivel 8 éves korom óta játszok autós játékokkal. A számomra tökéletes játék alapanyaga ez:
NFS grafika és irányítás + tuningolási lehetőségek
Street Legal tuningolási rendszer
Ha b@szott nagyot borulsz, ütközöl stb....MEGHALHATSZ
ONLINE játékmód lehetősége.
A baj csak annyi, hogy nincs aki ezt kiadná pedig egy idő után a sok régi motoros tolná mert a többi játékhoz képest ez igazi kihívás lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest