Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #4041 üzenetére
Drászvuje Táváris!
Ezt nem értem
Honnan a jó életből gondolod hogy Macromedia Dreamweaverrel készült az oldal?
Frontpage-el dobtam össze és jobb klitt a szerk. területen és rögtön lehet beállítani hogy végtelenszer vagy egyszer, kétszer stb. jácca le a beállított számot!
Eastsider:
Bár már én korábban láthattam a videt [ MSN rulezz!] és grt is hozzá, de itt is megteszem!
Köszönjük! -
Silencer83
addikt
válasz
Scream007 #2842 üzenetére
szia!
en kb dec. ota nem jartam erre, sztem mar el is felejtettek, ugye ez a kiba*** vizsgaidoszak
nade Lev Tesommal naponta orakat msn-ezunk, es pont nemreg mondtam neki, h ''visszaterek'', vege az osszes qrva vizsgamnak meg szigorlatomnak!
mar eszmeletlen mennyire tolom a ''Lev-spiralt'', kezdetnek keszitek egy FREESTYLE jellegu muvit Nektek
udv minden regi es uj MW Tarsnak!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #2514 üzenetére
Látom, megint érdekesebbé tettétek a játékot
Kíváncsi vagyok, hogy lehet egy SUV-val aprítani a zsarukat
Thrawn
Nem véletlen, hogy nem kerültél fel. Már legalább kétszer jártál az oldalon, de a pirosbetűs részt még mindíg nem olvastad el, vagy nem is érdekel. Pedig nem véletlenül van ott! -
Skipp
senior tag
-
[HUN]Tyson
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #2192 üzenetére
Scream ezt ki kell várni sajna!
Jaj mellesleg mennyire utálom azt a barom, ostoba Potter gyereket!
De kész lett egy másik !!!Most renderel a kicsike és utána áplód!
Úgyhogy még lefekvés előtt megnézhetitek ha minden jól megy!
Van benne 1 pici előzetes a jan31-esből és autoshow lesz a vid témája! ( a sprintes meg ilyesmi múvikat én már 1 kicsit untam!)
-
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #1918 üzenetére
Utoljára ezekkel a beállításokkal mentem:[link]
Pályától függően, hogy gyorsabb, vagy lassabb, a handlinget álltottam csak. Gyors pályán tökig balra nyomtam. Persze akkor kormányozni szinte nem is szabad
A mostaninál viszont nem toltam jobbra soha.
zws:
Hát elég gáz
Az enyém ottvan az aláírásomban
De itt is van egy:[link]
krómX:
Tetszik a Viper. -
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #1880 üzenetére
Szép!
Ha kicsit odafigyelsz, az első négyet aránylag könnyen lehet 388-ra kihozni. 389-ben nincs semmi különös. Volt már 391 is, Lev-nek meg 397!
Printscreen helyett, vagy mellett nyomjál F12-t és minden képet eltárol.
Gyors kanyarban esetleg speedbreaker, vagy hogy hívják, talán megér egy próbát, ha úgy jobban megy, csak azzal óvatosan kell bánni -
-
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #1666 üzenetére
Igyekeztem mindíg magam mögött tartani legalább egy üldözőt, de egyszercsak az is eltűnt. Talán nekiment valaminek. Aztán láttam, hogy megjelenik a heli, erre elinul az is a másik irányba
Lev: én csak azért próbáltam meg, hogy ott is jelen legyek, mondjuk ilyen eredménnyel elég ciki.
Én nem a te kedvenc kocsiddal mentem
Jó nekem az Impreza is
[Szerkesztve] -
-
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #1635 üzenetére
Az a baj az Escape-pel, hogy közel van a nullához, és egy pillanat alatt képes egy oldalt kitörölni
Szóval újra:
Az az S-kanyar, az valójábn két külön kezelendő kanyar. Az elsőbe csak belegurulok úgy harmadikban és miközben egyensebe rakom a gépet közel a bal oldali falhoz, kezdek gyorsítani. Mikor megvan az egyenes, nyomom a nitrót és megcélzom a kanyar belső szélét ügyelve, hogy ne fordítsak túl sokat rajta, mert megcsúszik és tempót veszítek. A hídnál is első, hogy egyenesbe hozzam a verdát, lehetőleg közel a falhoz. A fához érve először SB, majd fordítok egyet az autón és megcélzom a híd jobb szélét. A pillérnél, ha látom, hogy jó az ív és nem csapom el a bal oldalt, jöhet a nitró. Mindkét esetben csak egy kormánymozdultra van lehetőség, utánna már csak milliket lehet mozdítani rajta, mert annyi. SB-t még az aszfalton kell nyomni(mindíg egyenesben) és irányt váltani is, hogy a füvön egyenesen menjen keresztül. Warrenten az ötös nagyban függ a szerencsétől. Azt még nem tudom, hogy hol ''kell'' menni, hogy mindíg jó legyen. De oda is kicsit lassabban érkezem. Ez sok helyen jó taktika.
MOMO nincs sajna, de van F F GP
Lev-nek vettem fel egy tíz másodpercet, de abban sem volt köszönet
Annyira belassul a játék a felvételtől, hogy lehetetlen normálisan haladni és figyelni.
BlueSkyBoy
Épp ezért találták ki. Ha észreveszed, hogy másnak is akarsz írni, vagy közben jött egy új hsz, akkor visszamehetsz a már elküldött hsz-edhez és átírhatod, vagy hozzáírhatsz öt percen belül
Belső nézetből próbálta már valaki?:[link] -
bzoley
veterán
válasz
Scream007 #1628 üzenetére
Részvétem. Néha nyomd meg a printscreen-t és legalább részeredményed lesz.
Én nemrég speedtrap-ben sz*vtam meg. Rekordot futottam, villant a célfotó, majd a jó öreg win kék ''háttérképe'' ugrott a helyébe. Némi dühöngés után mentem jobbat
Kristian:
Nem rossz taktika, de elfelejtetted, hogy Lev nem olyan, hogy csak úgy átadja a helyét
DigitXT:
Nálam még lenne kihívás, csak a kihívók fogytak el
Perpill jobban szórakoztat a játék, mint karrier alatt.
Ph! Record!
Industrial & Green (28/31)
2230km/h[link]
Ph! Record!
Warrent (31/31)
3722km/h[link]
Asszem lecsutakolom a lovat -
.:Kristian:.
addikt
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #1575 üzenetére
''most nem azé de akinek nem megy a bountyzás az a 911 turboval menjen''
..és mi van akkor ha a 911 Turbo a kedvenc autóm egyébként is...különben sem mennék más autóval..a fos carrera gt-vel csak kényszerből megyek, a Turbóval pedig szenvedélyből!!
Különben még jó, hisz ez a legjobb autó a gémben!
bzoley: grt!az elsőnél nagyon spóroltál!
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
Scream007 #586 üzenetére
én sem b@szom vele már a csőröm hidd el, örülök h nem kell többet kínlódnom...!
jah a fizika az tényleg rulez, voltak már velem is ilyen storyk, ilyenkor ált. elküldöm az anyja p***ájába szegény fejlesztőt,aki felel a motor efajta dolgaiért! elég vicces azért, h 360 km/h-val tépek, majd jön az említett '' satufék és belassít'', és ugye szinte 2mp alatt lelassít 0ra, ilyenkor néha még a nitró sem segít
!
sajnos ezekkel az apró idegesítő szarjaival kell szeretnünk, és valljuk be, nem lett rossz! -
csorlala
tag
válasz
Scream007 #586 üzenetére
ez is hihetetlen hogy 500 lóerő nem nyom el corvettet satuféken
Én nagy Top Gear rajongó vagyok és általába mindig nézem a BBC-n úgy egy 3-4 hónapja volt egy régebbi adás ismétlées, ahol egy Mercedes SL 600-at azt hiszem AMG volt, 612 lőerővel, összesen 8, tehát 8 ember elhúzott kötéllel, úgy hogy a merci aszfalton volt, a srácok meg fűben. A mercibe Jeremy minden elektronikát bekapcsolt de egyszerűen képtelenvolt visszatartani hogy nem huzzák el, próbált mindent a csávó, hidd el de nem tudott mit kezdeni a 8 sráccal.
Ennyit a 600 lőerőről, meg arról a 2x5 tenyérnyi felületről amivel a 600 lőerő az úttal kapcsolatban van.
hát sajna ez van, a gumik terén nagyot kéne még alkotnia a tervezőknek.
-
Silencer83
addikt
válasz
Scream007 #564 üzenetére
sztem egy nullaával kevesebbet írt, és az én eredményemre gondolt!
[link]
10perc-2.150.000 milla!
Skacok ezt úgy tudjátok viszonylag könnyen elérni, ha használjátok sűrűn a piros 3szögeket, melyek segítenek ''lerázni'' a jekákat,ezenkívűl én gyakran nyomok hirtelen manővereket,akár időlassítással is, nem nehéz megszopatni őket!
Zero : nem értem ezen miért vagy fennakadva, h Murciélago, hiszen ez lenyomja a Gallardo-t mindenben, nézd csak meg a statjait! -
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #253 üzenetére
Nah átkonvertáltam, az uccsó 10 másodpercet vettem fel mivel a többi nem lényeg, perfect shift meg közbe némi nitro fröccsök, de úgy hogy a végére maradjon azé nafta!
nem egy nagy szám, arra készüljetek fel, csak a hitelesség kedvéért tettem fel!
speed: 422km/h [link]
1. linkre katt
2. alul free-re katt
3. várni 21 sec-letölt( + beírni a 3 betüs kódot amit ad )
bzoley: nagyon jó lett egyelőre nem jut eszembe semmitöbb ügyes
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Scream007 #250 üzenetére
New record: 422km/h készült róla videó is, a kép is abból van..
[link]
nem teszem ki a képet nehogy vki lebasszon,hogy mosmá állítsam le magam...
To Scream: hat ja nem olyan eccerü, de messze nem lehetetlen, próbálkozzál még..sikerülni fog, mondjuk én szeretem a draget, és itt MW-ben vmi iszonyat könnyű....
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest