- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
M4rc0n1
tag
Még egy kérdés, utána abbahagyom
A féket hogyan állítsam be, akkor ha arra szeretném használni, hogy ne lelassítsa a kocsit, hanem csak kidobja a seggét... Kanyarvételnél! -
M4rc0n1
tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Nem vagyok nagy fizikus, meg az életben sem versenyzek, uhhogy marad a gáma. Viszont szeretném, ha valaki gyorsan beavatna, hogy a kocsi performance tuning lehetőségeinél mire érdemes figyelni, mit mennyire tornásszak fel, vagy le. (kormányzás, kezelés, aero, felfüggesztés).Kanyargós (''technikás'') pályákra, illetve az inkább száguldozós pályákra mi az ajánlott? (Láma vagyok, pedig párhuzamosan két helyen is tolom a játékot és 5-ik vagyok. Van lehetőségem kormánnyal és otthol billcsivel játszani....)
üdv! -
M4rc0n1
tag
Na most fogok LÁMÁt kérdezni: a Junkman cucc, az az amikor a választható kártyáknál tuning kártyát választasz és a Műhelyben megjelenik egy ''kék'' lehetőség, ami az extra tuningot takarja, vagy a Junkman a Mazda tuningcége és bárki megveheti a cuccokat?
ja, ha már itt tartunk, a választható kártyáknál, ha optikai tuningot választasz, az ''mit'' ér? Sokkal dögösebb kocsid lesz? (mondom, h láma vagyok) -
M4rc0n1
tag
Nos, köszi a válaszokat...
A haver gépén, a koliba, ott a 4-ik arccal küzdök, ott van Gallardóm, Aston Martin, meg egy fossátuningolt Golf (megjegyzem naggyon jól megy), meg egy szintén rongyávert TT, otthol viszont nem tudok dönteni ( ott a 8-ik sráccal küzdök), mert olyan mákom volt, h eddig minden kocsit megnyertem.... (hehe), van 911 Caymanom is, meg Mitsu-Lancer, de itt is a Golf a király! és nem akarom hülyeségre elverni a péztet!
Szóval ezért kérdezem. A havercsávó vett egy V6-os Renaultot, és ő arra esküszik, pedig neki is van tuning Golfja... -
M4rc0n1
tag
Kösz az ötleteket!
Drivereket frissítettem, a gámát is....
Memetest is volt, szerintem nem vid kari a ludas
DE!
Amint ide beírtam panaszkodni, mintha sejtett volna valamit a játék, mert 4 óra folyamatos vezetés után sem fagyott ki.... nekem kellett kilépnem a játékból. Tök furcsa volt.Az az érdekes, h egy havernak ugyan ilyen konfigja van, és nála télleg csak a szarráhajtáskor fagy ki, de akkor reagál a winfos az alt+tab-ra! (kb 12 óra játék után, túlmelegedik a szoba.... hehe
Hamár gáma, szerintetek melyik az a kocsi, amelyik a legjobb tuning potenciállal bír, magyarán melyiket érdemes venni, hogy tuningold...., amit ha szarrátuningolsz, a játék végén is felveszi a legdurvább Lambo vagy porsche-ékkel a versenyt? -
M4rc0n1
tag
Hello mindenkinek....!
Kínomban nem tudom, h mit csináljak.
Az a gondom, h kb betöltéstől számított 5, jobb esetben 10 perc után kifagy a gáma, és csak a reset segít. Kicsit unalmas így jáccani. (de eljutottam a 9-ig) már két fajta Black Editiont szedtem le különböző helyekről, néha tört exe nélkülit is, de mindegyiknél megakad és fagy....
Valami generál ötlet, h milyen hardver v progi az ami kicsinálja a versenyemet?
(más játék órákig simán megy, pl San Andreas. Aki ismeri tudja, h nem egy ''kicsit Jáccom vele'' kategória, hanem ott ücsörögsz a monitor előtt addig, amig el nem zsibbad a segged)
Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest