- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Tényleg naon zoral volt a utcai gyorsulás. Még azt megértem, hogy karrier módban cikázni kell az előre lescriptelt forgalomban, de miért kell ugyanezt tennem, ha a haverokkal játszom LAN-on, neadj' isten egyedül quick race-ben? Azt már nem is firtatom, hogy miért is nem lehet kitolni az ellenfél kocsijának farát...miből van, aranyból? Bezzeg a rendőrök úgy törnek, mint a ropi... Kidurrogtam magam, azért jó kis játék ez, csak jöhetne az újabb rész.
-
Skipp
senior tag
Szerintem az lett elb*szva ebben a témában nagyon, hogy könnyűre akarták csinálni. A váltások nem nehezek egyátalán, az előző részekhez képest egyátalán nem kihívás perfectet váltani sehol sem. Viszont ezt ellensúlyozták jó kis tömény hülyeséggel, hogy a sima közlekedés résztvevőire ráhúz a kocsi, valamint ugye a kamion mindig pont úgy megy keresztbe, hogy el lehetne alatta/mellette menni, de azt nem lehet, hanem be kell gyűrődni alá az esetek többségében... Kormánnyal gondolom kicsit finomabban lehet működni, de billel förtelem és tragédia volt...
-
Skipp
senior tag
Az igazi röhej az volt, amikor Carrera GT-vel ''repültem'' 350 fölött, és úgy elhúzott mellettem egy Golf, mintha tolattam volna
Na vééééégre egy ember akivel szintén megtörtént ez a szar.Nekem punto produkálta ezt, az is kb olyan 350 körül volt. (én is szintén GT-vel voltam)
-
_Volkovy_
nagyúr
Egy kis szenvedés kellett hozzá, de kezdek ráérezni.
(nem akartam felhozni, csak a koncentráció miatt írtam)
Azért annyi realitás lehetne benne, hogy ha egyszer egy autó gyorsabb, akkor legyen már gyorsabb..
Ha ez meglenne, én ki lennék békülve a többi arcade-os dologgal. Így már meredek.
De azért tetszik, az utcákon krúzingolás tényleg jó. Meg szép.
Ez a golfos eset megtörtént? Az igen. -
Dj Sügi
őstag
Szerintem a richard burns rally-t billel k*rva nehéz vinni!
egy kis kép a cobaltról:[link][link][link] Most kezdtem előröl én is!
(szerintem nagyon szép ki kocsi lett!)És egy-két érdekes kép:[link](a világító fejű csávó!
[link] [link][link][link] a gép király kis ugratásokat hajt végre!!!
Ezt a bűvészmutatványt Izzy hajtotta végre,Tapsoljuk +!(lehet rosszul írtam a nevét)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Jajj, ebben is van olyan ''felzárkóztatás'', mint az Underground 2-ben volt?
Amilyen tempóban megyek, úgy megy a gép is?
Koncentrálni azt hiszem tudok, billentyűzetről tépem a Richard Burns Rally-t. Pont ezért problémázok azon, hogy ezzel nem tudok mit kezdeni..
Grande Punto-val megyek, ezzel még valami realitás is van a dologban (megyek a városban, szép, stb). Mondjuk az röhej, hogy Supra ellen vezetek vele
[Szerkesztve] -
Dj Sügi
őstag
A godfather eléggé irányíthatatlannak,és unalmasnak találtam!(pedig jobbra számítottam).
A mafia egy kiválló játék,de azt is minimum kétszer végigtoltam!!! Far cry hát azt csak egy darabig vittem aztán három napig csak egy helyen toporogtam benne,és meguntam úgyhogy uninst.Egyébb ötletek???
-
Skipp
senior tag
Tényleg rossz napod lehetett.
Ha még nincs meg, itt a nyavalygás oka:
[link]
[link]
Szerintem Csmoviera ha felkerül ez a vid akkor is az lesz, hogy fúúúúú minek annyi csúszkálás bele, meg kamion hűdejó pörgés hűűűdejó, semmi extra. Sprintek unalmasak lesznek a ''szakavatott közönségnek''. Ahhoz képest az előző vid is nyert, de fanyalgás lesz. De nyilván senki soha életében nem látott még ilyen képet és roppant zavaró az emberi szem számára.Ha meg szabályzatban van bent, akkor hülye a szabály és kész.
-
Skipp
senior tag
Jár nekem a pihenés.
Nekem az volt a legbosszantóbb, amikor első kanyar 320, második kanyar 400, harmadik + negyedik 388, és erre az ötös pontnál, azon az íven, amit azóta használok, amióta játszok a játékkal, na pont ott elkotort a kerék és lett belőle egy 340es..Nem hallgatnám vissza felvételről, hogy miket mondtam
Most nézem közben amikor 2255öt mentem csak egy mezei 388 volt a második pontnál. Sürgősen javítani kell azt ott.Talán max egy 10-12 km/h-t tudok hozzárakni az egészhez, nekem valahol ott lehet a végpont.
Hát hajrá, a lehetőség előtted van, hogy tovább javítsd a saját csúcsodat. -
Skipp
senior tag
-
Skipp
senior tag
-
Skipp
senior tag
Köszi szépen.
Nem aggódok, tudom, hogy van még a pályában bőven. Ahogy ismerlek, ki is fogod autózni hamarosan.
De azért kicsit jó itt időzni a tetején a dobogónak
Komoly az az 1 km/h tudom
zws: köszi
Szerk: Há' nem lakok közel .Hétvégén Szombathelyen, hétközben Veszprémben.
Szerk2: Kicsit most pihenek, egész délután dobogó után rohangáltam.
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Speedtrap
Industrial & Green (28/31)
2221km/h[link]
most nézem 60-at javítottam!
azér a 3-as nem gyenge!
Remélem nem haraxol meg de utálom a sört!
Majd kitalálunk valamit!
Industrialon hamarabb elcsíplek mint Boardwalkon!
OFFFFF:
BAsszus! Legyen Ön is milliomosba elvitték a 40.000.000-t !!!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Egészen addig fogom csinálni, amíg nem fog menni a végén legalább 380. Felékszültem, hogy életem végéig ezzel kell játszanom
Amstelt kérek amúgy
Érdekesség:
2. pontom 398-at mentem, mondom szuper végigmegyek jó lesz ez így, a végét meg annyira elbaxtam, hogy alt+f4-el kiléptem és nem csináltam shotot róla. -
Skipp
senior tag
Jóvanám fejezd má be
Grat(a második ponton miért nem 388?
)
Lev: jóvan értem a célzást már el is indítottam a speed.exe-tjaés természetesen jár a grat
Bountyzni nekiálltam, egy óra után (27 millió) olyan lazán kapott egy alt+f4-et, hogy magam is meglepődtem
[Szerkesztve] -
muxi-muxi
senior tag
Gondolom a rekordjaidat úgy döntögeted, hogy minden junkyard cucc fenn van a verdádon. (Ez nem beszólás akar lenni, de ez csak cheattal szerezhető meg - ''burgerking''. A rekorder járművek általában Porschék, azokhoz meg nem jutsz hozzá az első pár junkyard cuccnál. Ismétlem, ez tényleg nem fika, csupán következtetés) Az utóbbi időben kicsit megkopott a topic, ami nem csoda, mert azért nem kell a játéktól annyira hanyatt esni. Csak két-három szó, ami miatt távol van a tökéletestől a gém: ''catch up'' és az AI. Ha valaki tudja, hogy azt az undorító ''catch up'' versenyzést hogy lehet kiiktani karrier módban, bökjön már ide egy linket (tudom hogy cheat, de már kivittem kétszer csalás nélkül, és egyre jobban csípi a probléma a szemem). Egyébként a KEDVENC JÁTÉKOM. Ne játsszatok vele 2 pipelinés kártyával vele, mert elszomorító. (A64 3200 alatt 25 fps, minimum beállításokon). Kidurrogtam magam.
-
Skipp
senior tag
Köszi, majd igyekszem megvalósítani.
Billel próbálkozok egyébként. A te steering meg handling beállításoddal megyek, ami tök jó amikor nem kell SB-t használni, nagyon szuperül lehet vele menni. Sb-nél viszont túl hirtelen rántja kormányt, de azért néha sikerül jól megcsinálni. Próbáltam 0-0 beállítással, úgy meg b*szott bármit is csinálni. Próbáltam Lev +2 -2 verzióját, akkor meg nem gyorsult, pedig semmi köze hozzá
Mondjuk a második pont előtt nem gond a SB, ott simán megyek aztán kihagyom
Hát én is arra jutottam, hogy F1-ig nem fogok lefeküdni. -
Skipp
senior tag
Azt az egyet meg majd kijavítom, vagy hagyjam meg nektek? Jujj de gonosz
Én most eljutottam arra a szintre, hogy kb elegendő nitróm van a kitűzött célhoz, csak folyamatosan leesek az ívről és falba csatt, uccsó ponton 250. MEg egyszerűen nem értem miért nem megy többel, amikor aszfalton megy tök egyenesen és nyomom bele nitrót. Ha el tudok menni akkor elmegyek 2300ig aztán ott megállok és nézek vlaami másik pályát is(persze hajnali 3kor nincs jobb dolgom, mint ezen agyalni, de hát ez van
)
-
Skipp
senior tag
Ja mondjuk nekem ott, hogy megnyomom, hogy kanyarodjon jobbra, ott veszít a csúszáásal speedet gondolom, bár elég idegbeteg módon veszem azt a kanyart
Felcsavarodni nekem akkor szokott, ha sb+nitro+irányt nyomok egyszerre. Van olyan egyébként, hogy kicsit a szembefalat koccolja és akkor is kijön olyan 373 körüli eredmény. Dobogó tetejéhz még hiányzik pár km/h
Kristian: jó lesz az idővel, hajrá
Kiszámoltam, tegnap óta 109 km/h-t javultam
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Thx
Nem megyek neki semminek, valahol a tábla mellett próbálok elevezni ezzel a csónakkal. Amúgy észrevettem a videden, hogy lassítottál a kanyar előtt. Én full gázzal szoktam belemenni. Persze nem akarok a mester munkájába beleszólni.Asszem mást nem szoktam
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Én azt nem értem, hogy ha a handlingen meg a steeringen állítok, akkor miért nem éri el a végsebességet az egyenesben?
Akartam leszedni kicsit a hirtelen kormányzásból, hogy a speedbreakert még jobban, finomabban tudjam használni, az meg is volt, de egyszerűen nem gyorsult
-
Lev Andropov
senior tag
Lehet érdekesek de nekem ez fekszik!
Én igy külön meg nem mondom de összhatásban igy érzem jól az autót...
Jah meg World Loop-on A HNB-sek közül mindhárman tök más beállításokat használtunk, és mégis megy a dolog, mondjuk most jut eszembe Csabi adott egy nagyon jó settingset amivel radikális gyorsulást értek el!
Elő is keresem majd!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
szinte gondoltam hogy a következő post rekord lesz......
Már nem azértpersze örülök neki csak nem lehetett volna 5 percel korábban!
GRT!szuper!
szerk.:
Süginek:
Mostmár friss!
bocs de a képekkel nem fogok most bajlódni semmi de semmi kedvem, ugyis CSAK az az eredmény kerül be a blacklistbe aki szvsz megérdemli jogosan ugyhogy bizonygatás képp fölösleges...
Aki meg statisztikát akar nézni az úgy is bekukkanthat egy-kettőbe!
Köszönöm!!
További élvezetes rekorddöntögetéseket!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Nekem azzal van bajom, hogy első 3 pontot meg tudom csinálni 388asra, meg az 5öst is, szinte mindig. Aztán ha 4esnél megyek egy 370et tuti az utolsónál megcsúszok a füvön és 300alatt lesz az eredmény. Egyszer mentem a végén 350et, de akkor meg olyan szar volt a kör eleje, hogy minden mindegy alapon mentem, egyébként egyik hibám nekem ott, hogy kevés a nitróm, kellen még egy olyan 5mm a csíkon .
389 néha nekem is összejön
-
Lev Andropov
senior tag
SZasztok skacok!
Uhh nagyon régen nem voltam NFSMW közelben, de a listát ha ma hazaérek estefelé
akkor frissiteni fogom biztos!
Pénteken tök véletlenül összefutottam egy szórakozóhelyen Spdeluxe-val
illetve eccercsak odejött egy ürge oszt látom az Spdeluxe1.0 mondom lol, aszt egy kicsit elbeszélgettünk..
Kár hogy Ti nem györiek vagytok mert összefuthatnánk ( rendszeresen is )!!
Örömmel látom mindenki rekordol!! Sok sikert mindenkinek!
üdv. Lev designer -
Lev Andropov
senior tag
-
trassher
addikt
Miért? Neked a tuning meg a szimulátor nem jön össze? Lásd Street Legal. Az a játék minden NFS-t megb@szna a hegyen ha olyan jó irányítása lenne mint annak. Tuningban meg oda pofoznád a fékerőt meg a gumit ahova nem szégyelled. Vagy pakolnál jobb hengerfelytömítést neki, szélesebb felnit, új hajtókart, fékbetétet. Az NFS nem egy tuningkirály csak mint már mondtam jó a grafikája meg az irányítás. Olvass el egy Tuning&Stereo-t és akkor hasonlítsd össze azt amit olvastál a többi tuningos játékkal. A gépemet teszem rá hogy a Street Legal fog nyerni.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Az legelején én azt hittem, hogy nitro óóóó hát az van bőven aztán nyomd neki aztán jó lesz. Hát nagy ...-t
Még most se sikerül mindig ott és úgy spórolni, ahogy én akarom, ez a '' az az egy km huszat jelen a következőnél '' megfogalmazás meg tökéletesen igaz
Tiszta hiba ez a programde legalább itt nem írja ki ha túlléped a 388at, hogy debug error
-
Skipp
senior tag
És a második ponton miért nem 388? Ott el van rejtve 1 km/h óra tessék sürgősen javítani
Amúgy grat természetesen
Hja még valami a végére: 390el tudtam menni egy hete speedtrapben, az hogy lehet?elfelejtettem képet nyomni róla, de a Warrent 3. pontjánál volt azt tudom és k*rvára meglepődtem...
-
Lev Andropov
senior tag
Igaz....
Oly szivesen leülnék egy asztalhoz az MW programozóival, ill. fejlesztőivel hogy mégis mi alapján mernek úgy dönteni hogy egyetlen egy autót terveznek aminek vetélytársa nincsen teljesítménye szempontjából, ugyanakkor valami pazar milyen f*s menettulajdonságokkal ruházták fel...Kinézetre meghát hadnemondjam, hogy 2 évesen különb fürdőkádban pancsoltam minthogy ez az autó fest....
najó igaz a kádamnak nem voltak lángnyelvek az oldalán dehát ha füröttem benne úgysem vettem észre mi fest a szélén..
szerinted mér nem speedtrapezek???Hollist nagyon bírom meg csomó többit de még egy váltás hiba és én unlocokok valahogy egy kurva dózert és a 2.mérőpont környéki részt síksággá alakítom
... és nyugodt leszek
.
-
Lev Andropov
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
-
-
-
Lev Andropov
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- DELL T40 EMC Szerver
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest