- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Nyavajog egy pár ember, hogy elkobozzák a kocsiját, és ilyenkor cucli van... MIÉRT HAGYJÁTOK AUTO-MENTÉSEN??? Kézi mentés, és szépen visszatöltöd, ennyi. Egy kocsival nehézkes végigvinni, pláne mondjuk a Golffal, mert az talpig fekál. Lexussal könnyebb, de szerintem okosabb váltani akkor mikor megjelenik a Cayman. 3. hely környékén pedig jöhet a Carrera GT.
-
bzoley
veterán
Most, hogy mondod lehet, hogy Punto volt. Csak egy pillanatra láttam
_Volkovy_:
''nem akartam felhozni, csak a koncentráció miatt írtam''
Az RBR megjelenése óta a kedvenceim között az első, szóval nem tudtam csak úgy elsiklani a dolog felett
A gyorsabb autó jogos, de ez van. És mint korábban is írtam, legalább folyamatosan biztosítva van a versengés, nem csak a térképen látom az ellenfelet. Ha komolyan versenyezni akarok, akkor azt nem egy NFS-sel fogom tenni, hanem pl. rFactor-ral.
Szerintem hamarabb beleúntam volna a játékba, ha a vége felé már csak szükségből kellet volna lenyomni a versenyeket. Persze nem mindenki tudja ilyen elfogadni a játék csalását
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Aha.Én az elején mentem a golfal utánna addig azzal mentem míg nem nyertem el egy porschet és utánna a porschével meg a golfal mentem felváltva,és utánna mikor megnyertem az Aston Martinit azzal meg szivattam a zsernyákokat.
Szerk:Most csináltam magamnak egy internetes oldalt,és majd felteszem az összes innen származó videót(persze egy picit tömörítve,convertálva hogy kevesebb helyet foglaljanak)
bzoley na igen.MOndtam hogy a golf nagyon goyrs.És lám igazam is van(mint mindig
)
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Skipp vazze hallod, ez nem ér!!
Helyettem osztod itt az észt, mégis mit képzelsz pajti!!!
( Ugy van öcsémbátyám ahogy mondod, a recept állandó hozzávalója egy punc!, de nem értem mér nem mondjuk meztelenül feszít a startvonalnál és akkor legalább el lehetne qrni a perfect launch-ot! )
''Különben én ám csak azér kötöm ám be az övecskét mert a Dzsozi néni ugy tanította és én hiszek neki, mert Ő olyan komolyan mondja, és szerintem nem viccel ugyhogy szzer, ja és nem is lopom el ám a közlekedési táblákat sem!
''
OMG mekkora volt ez!
[Szerkesztve] -
AusWolf
őstag
A Challenge Series szerintem is rohadtul szarul sikeredett az EA-nak, viszont a kukásautós szerintem great fun.
A betonkeverőt nem szerettem, mert könnyen borult. A rendőrautók meg kiba... bénák ha a player vezeti és nem a gép, de legalább törnek. Most asszem ott tartok, amikor egy szövetségi rendőrkorvettel kell tollbooth-t menni, de nem birom megcsinálni. Meg nem is érzek rá késztetést.
-
M4rc0n1
tag
Kösz az ötleteket!
Drivereket frissítettem, a gámát is....
Memetest is volt, szerintem nem vid kari a ludas
DE!
Amint ide beírtam panaszkodni, mintha sejtett volna valamit a játék, mert 4 óra folyamatos vezetés után sem fagyott ki.... nekem kellett kilépnem a játékból. Tök furcsa volt.Az az érdekes, h egy havernak ugyan ilyen konfigja van, és nála télleg csak a szarráhajtáskor fagy ki, de akkor reagál a winfos az alt+tab-ra! (kb 12 óra játék után, túlmelegedik a szoba.... hehe
Hamár gáma, szerintetek melyik az a kocsi, amelyik a legjobb tuning potenciállal bír, magyarán melyiket érdemes venni, hogy tuningold...., amit ha szarrátuningolsz, a játék végén is felveszi a legdurvább Lambo vagy porsche-ékkel a versenyt? -
-
bzoley
veterán
Nem adod fel?
Grat!
Nem tudom, lesz-e válasz mostanában, már igy is elég nehéz végigmenni
Lev:
Köszi a bíztatást, tövig nyomjuk
Fenyő:
Valahol a karrier közepén nekem is eljátszotta ezt. Olyankor megállítottam a játékot, kiléptem az asztalra, majd vissza. Más megoldást nem találtam. Annyit észrevettem, hogy nagyon netezett közben. Mikor kiléptem abbahagyta. -
bzoley
veterán
Vazze, átalszod az egész napot?
Ha tudnád, mennyit szenvedtem, míg sikerült összehozni.
Vagy már az elején elrontottam, vagy a pályáról lekanyarodva, de egy nagyon jó részidőnél az utolsót csesztem el, amit már hónapok óta simán, csukott szemmel is megcsinálok
Még azért próbálok hozzátenni egy kicsit, mielőtt elfelejtem a pályát -
bzoley
veterán
Húúú bazz, ez még nekem is sok(k)
Most ott próbálkoztam, de ha szerencsém van és nem megyek neki a hordónak, akkor sem megy ott 350 fölé. Túlzottan csúszik a verda és szinte a falon megyek végig.
Majd hétvégén próbálkozok vele, de addig nem nyugszom, míg vissza nem szerzem a jól megszokott helyem -
bzoley
veterán
(Kicsit sok az OFF, bár legaláb van valami élet)
Grat az eredményekhez!
Már azt hittem, megúntad
De csúcssebességben már első vagy
Levnek volt 397, de ez a 400 naon jól néz ki
Vajon meg lehet csinálni mindet négyszázra?
Mod:
Mire írk valamit, már új a rekord
Hol is laksz pontosan?
Maximális gratula!
Rég voltam már második
De nem lesz ez mindig így, ne aggódj
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Köszönöm, semmi baj meg tudom érteni, ez kurva bosszantó tud lenni nem kell a mentegetőzés!
nekem is néha majd eldurran az agyam hogy nekem mér nem ment....
Öszintén szólva mindent rosszul csináltam azaz lóf@sz beállításokkal mentem, rossz íven a végén, szóval tanulhattam meg előről az egészet.....
De nem baj, csak kár hogy a magam kárán tanulgatok szépen lassan belőle....
Jómagam a videókból nem tudok tanulni, nekem kell átélnem és csak utána érzem....
Tutti menni fog Neked aki idáig eljutott annak már 3 defektes abronccsal is gyerekjáték!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest