Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Szubjektív vélemény következik:
Porsche-s részt mindenképpen érdemes, meg sztem UG1-et is ha nem játszottál vele. Hot Pursuit kettő szvsz nem volt akkora durranás, Hot Pursuit 1 meg a High Stakes hozza a színvonalat ami elvárható az NFStől.
A 2SE meg az egy is jó, csak hát már régi darabok, igazából szerintem azoknak nyújt csak élvezetet akik anno is játszottak vele -
Lev Andropov
senior tag
Hamarosan frissitem a recordlistet és Te is fel fogsz kerülni nyugi csak eddig nem volt rá időm nagyon de ami késik nem múlik!
Bounty, XXX XXX XXX, [link] - lécci a 100 millionálmajd igy csináld mert igy csak a sok számjegy miatt figyeltem fel rá, nem nagyon tűnik ki a tömegből ha nem vastagítod ki az eredményedet!
Köszike!!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Már megvan oldva
Csak annyi hátránya van, hogy aki 1024-ben nézi, annak alul is megjelenik egy vízszintes görgetősáv. Szóval az oldal 1280-ra van optimalizálva
Azonkívül már így is 800kbfölött van a háttér mérete, én meg GPRS-szel vagyok.
A hangról nem is beszélve. Milyen jó dolog a cache
Majd megnézem egy újabb Excellel, hátha intelligensebb html téren, és nem szedi ki minden mentéskor a kódomat.
Lev:
Király az oldal, ügyesek vagyunk
De lehet, hogy a már nem pirosbetűs részt módosítani kéne valahogy, mert túl sok a link és nincs megjelölve a lényeg, hogy stages:[link] -
misu
senior tag
Hy!
1 db Mérföldkő....
3 van, amit nem csináltam meg....
-egy 500.000 Bounty...ezt kihagyom...
-150.00 kár ...talán?..
-28 rendőr mozgásképtelenné tétele...
autó:
-Lamborgini (nem a murci, hanem a másik, de nagyon megy...ezt nyertem..)
az utolsó kettő meg is van, de a végén nem tudok meglépni...
ezért kérdeztem a tuti módszereket...vagy csak sok gyakorlás?..
Szép napot!
Bye! -
Skipp
senior tag
Felőlem lehet 2féle, de aki csak 5ösön csinálná, az kevesbbet tudma szerezni, mint aki 6oson csinálja, eleve 10 mp-enként 5e különbség van, kocsik értékeiről nem is beszélve. Amúgy van mentés a végső üldözés előtt is, mondom ha kell odadom szívesen.
Zoley & Lev: Esssszzzméletlen jól néz ki az oldal
Lev:
A BMW alapvetően nekem se tetszik a végén.
De akkor legalább mindenki egyenlő kocsival menne. De ahogy mondtad te is, nem hiszem, hogy sok magyarázatra szorul a dolog, kérdés, hogy akkor lesz 2féle bounty tábla, vagy szavazással szépen eldöntjük melyiket is akarjuk. -
bzoley
veterán
Stimmel. Így legalább nem kell nyomozni a szükséges adatok után. Minden látszik.
Lev:
Húha, de jó kép
Csak sok rajta a felirat
[link]
De rég volt már kinn ez a felirat
Már amit Január végéig megtaláltam. És persze csak próba, hogy lehet-e még szerkeszteni az eredményeket.
Nehéz összehozni a hátérrel, hogy valami ne csesződjön el. Már csak azt kéne megoldani, hogy 1024-nél nagyobb felbontásban ne ismételje a képet és még ez Excel is értelmezni tudja.
Lev:
Esetleg a pirosbetűsnek is csinálhatnál egy box-ot valahova. Vagy ahogy gondolod
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
-
Skipp
senior tag
Alapvetően az a baj, hogy az a kocsi amit előttem látsz, az a jó pár méterrel előrébb lévő roadblockból származik.
Az egyetlen gond vele, hogy nem én toltam idáig, hanem a tisztelt rendőrkollegák repítették be elém. Persze eltolni nem lehet, mert a hulla kocsin olyan jól fognak a fékek, hogy 200ról simán lefog. De legalább nem kellett messze viniük úgyis itt a kapitányság.
-
Skipp
senior tag
Húú bazze megijesztettél ember. Mondom mi az isten az Kereszt kombó???
Jahogy a bácsit így fordították le. Nem rossz
Égő lenne, hogy én vezetem a bounty listet és fogalmam sincs mi az
Szerk: így hogy tudom mi az, azt is elmondom, hogy a boardwalkos részen, a construction site-nál döglik meg nekem mindig, kb 1,5 perc üldözés után
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Jaja
nem, nem ugy kell érteni, hogy 2Machal küldjük a hájvéjen hanem vannak kihelyezett sebességmérő állomások, különböző pályákon eltérő mennyiségben és ezeket adjaössze a gép a legvégén és ezt linkeljük mi! Zoley és én...javarészt..
PL van 1 pálya 7 mérővel:
1: 388
2: 300
3: 387
4: 388
5: 385
6: 344
7: 325 összeadja a gép és így lesz az az örültnagy sebesség![Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest