Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
eastsider #4412 üzenetére
800*600ban egész tűrhető fps szintet ki lehet sajtolni belőle. 19-26 kb
Élsimitás meg ilyen extrák nincsenek ugye, de megszokás kérdése. Láttam másik gépen milyen szép full grafikával, ha nagyon hiányom van akkor behúnyom a szemem és odaképzelem.Bár néha elgondolkozok rajta, hogy de jó lenne, ha szebb lenne, de akkor rögtön eszembe jut, hogy örülök hogy megy egyátalán és ezzel maximálisan megnyugszom.
netkoo: akkor neked is megvolt a vizuális meg hangbeli élmény
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
eastsider #4039 üzenetére
Sajna én még nem tudom megnézni. Majd talán holnap(GPRS).
Nemtom, milyen géped van, én ha videót veszek fel, akkor egy két perces szakasz a videón már két és fél perc.Ennyivel lesz lassabb
Átalakítom 30fps-re, majd konvertálom vissza 25-re a képkockák kivágásával, végül felgyorsítom a hangot a videó hosszához. Sajna ilyen szutyok géppel csak így tudom megcsinálni -
Lev Andropov
senior tag
válasz
eastsider #3262 üzenetére
rendi vagy
de ha lehet én elvállalnám mert, ha pluszba meg lehetne csinálni akkor egy két vid is meg egy két hasznos infót is egybegyüjtenék a rekordok mellé, kicsit megújúlna, meg bővülne..
senki se csüggedjen el, csak 1 kis időre pihen meg az MW-rekordolás, elvégre nincsen mindig szezonja a döntögetéseknek, most egy kicsit mindenki pihen oszt ujjult erővel belevetjük majd magunkat megint!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest