Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dj Sügi #4721 üzenetére
Ja ok.Sorry.Így kapásból nemtudok elmentést,the majd körülnézek neked.Amúgy ilyen esetekre ajánlott kimenteni a save-gameket.Nekem is votl egy ilyenem és azótam ár kimentem minden saveimet.Mjad holnap menézem neked,mert én régebben kerestem hozzá cuccoakt,és valamejik oldalon találtam egyszer,úgy rémlik.
szerk:látom lekéstem
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
Dj Sügi #4719 üzenetére
Hidd el sokkal jobb végig vinni és a saját elmentéseddel játszani,mint valktől,vagy valahonnan máshonan szerzett elmetéssel játszani.És ráadásul tök jó a game carierje,úgyhogy szerintem inkább vidd végig.Ha meg mégsem,és ha valaki másnak az elmenésétvel vagy egy ''hackelt''elmentéssel akarsz játszani, akkor legalább sokat időt tölts a keresésével
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
Dj Sügi #4713 üzenetére
Osztom Agostino véleményét, nem kell mindenárom uppolgatni a topicot.
Zoley is mondta, hogy nem nagyon játszik vele mostanában, Lev se igazán, mert velem dumál folyamatosan msnen (), végülis már leszálló ágban van a játék. Egyszer ezt is megunja mindenki, attól függetlenül, hogy milyen jó játék.
Ha valami érdekes van, az úgyis kiderül, ha valaki le akarja dönteni a világot.
No offense, csak vélemény. -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Dj Sügi #4134 üzenetére
egyszerűbb, de a speedbreaker használhatatlan. hidd el ég és föld a különbség kanyarodásnál....(próbálkozz, én drukkolok, még annyit a beállításaid megosztanád velem? csak kiváncsi vok..
)
ui:képzeld milyen nehéz, hogy a kormányon mindig verseny elején jobbra húz, aztán újrakalibrálom akkor meg balra, és bármit csinálok sose jó teljesen... -
Lev Andropov
senior tag
-
bzoley
veterán
válasz
Dj Sügi #3453 üzenetére
Grat! Szép menet
Ezzel felkerültél a dobogóra, de az első kéttőt lenyomni már nehezebb lesz
Uratti
Olvass vissza kicsit, kell lennie valami leírásnak.
Lúzer
Grat neked is
A lap aljára beraktam a pirosbetűs részt, bár nem tudom, a főnökek van-e terve vele
PH! MostWanted Eredmények:[link]
Lúzer:
Akkor a pirosbetűs részt neked találták ki
[Szerkesztve] -
zws
senior tag
válasz
Dj Sügi #3259 üzenetére
Nem hinném h valaki elválalja
Nézz vissza mikor még élt a topic rekordöntés.
Most meg ha szétnézel mit látsz, berepkednek az újoncok( nem baj).
Régi időkben nem győztem olvasni, most meg nincs semmi
Zoly és Lev néha beugrik,Scream TM-ezik, a két HNB eltünt(harmadik tag LEV), Kristian néha benéz.
Sztem megunta mindenki a gamét......
Szerk: én is meguntam
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest