- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
trassher #3796 üzenetére
Street Legalt nem ismerem, de ha olyan híre lenne, nálam is itt figyelne. Amiket felsoroltál, leginkább látványelemek. Hasonlóval a Grand Turismo-ban is lehet találkozni, de ha már eleve a fizikai motor árkádos, sok jelentőssége nincs. Élménynek jó, lehet velük szórakozni. Nem mondom, hogy fölösleges, de ha leülsz egy komolyabb szim elé és egy hétig állítgatod az autót, hogy néhány tizeddel gyorsabb legyél a többieknél, nem akarsz majd még hajtókart is cserélni. Ezért adtam fel néhány verseny után, dobogóról egy bajnokságot. Nem volt rá időm, szinte kevés volt a két hét a versenyek között
De pl. teljesítsd RBR-ben valamelyik alapidőt, majd megtudod mi a különbség a vezetési tudás és a tuningolós játékok között
Ezzel nem akarom lehúzni a többi játékot, NFS-sel is jól elvagyok(lásd:eredmények) de néha már hiányzik, hogy oda kelljen figyelni, merre és hogy megyek az úton.
Lev:
Ment privi.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
trassher #3791 üzenetére
A reális törés, borulás, esetleges meghalás eset jó is lenne, csak mondjuk a karrier 78%nál meghalni és újrakezdeni pl nem a legnyugtatóbb dolog
De a kocsigyártók nyilván nem fognak adni még egy darabig ilyen törési modelleket, nyilván megvan rá az okuk.(pénz főleg, meg egyéb trükkök ellopása, ellesése, stb)
Én szeretem az arcade gameket, talán jobban is mint a szimulációkat, nekem bejönnek. De hát ugye kinek mi, meg hogyan, de ahogy Lev meg zws is mondta nem lehet összehasonlítani őket, hisz minden résznek más a lényege
Elhúzáshoz még annyit, hogy nem ahhoz csíter gépnek lenni,hogy ha lekoccolod a falat elrepesszen melletted valaki, human player is megteszi
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
trassher #3784 üzenetére
Én a Porsche Unleashednél kezdtem el igazán az NFS-el foglalkozni, az a gém sztem messzemenőleg a legnagyobb ujjitásokat tartalmazta az NFS történetében...
De szvsz se lehet összehasonlítani nagyon őket mert mindegyik más és más.....
de az hogy elhúz a pics@ba az azért erős tulzás nem!?..sztem egyik NFS játék sem a nehézségéről híres ( legalábbis single módban
)... ámbár az 5nél emléxem mindig nagyon vigíáztam hogy nehogy 300al nekikoccoljak a falnak mert akkor a kocsi arra fog menni amerre én tuuti nem akarom
+ a javítása pl egy GT1-nak vagy egy Carrera4-nek stb. nem volt 2 fillér
[Szerkesztve] -
-
Skipp
senior tag
válasz
trassher #3782 üzenetére
Azért a catch-up az kell bele különben vagy k*rva nehéz, vagy k*rva unalmas lenne. Nekem sokszor volt az ellenkezője is, arra is Ronnie a legjobb példa, hogy a 3 körös versenyén agyba-főbe előztük egymást, pedig nem kicsivel vezetett egyikünk se helyenként. Amúgy én még mindig tartom, hogy UG1-ben sokkal szemetebb volt a gép.
Arról meg,hogy melyik a legjobb NFS úgyse tudja senki meggyőzni a másikat. (amúgy sztem UG1 vagy a High Stakes.)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest