- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
M4rc0n1 #4380 üzenetére
Ahogy Skipp kollega írta, karrierben mindegy mit állítasz, de ha jó eredményt szeretnél elérni, akkor már nem. Abban igazad van, hogy fontos a stabilitás, de fel kell áldozni, ha gyors akarsz lenni. Hogy jobban megértsd a handlinget, egy igazi autónál ha a szárnyat meredekre állítod, a levegő jobban odaszorítja a verda hátulját az aszfalthoz, viszont jelentősen megnő a légellenállása, és veszít mind a végsebességéből, mind pedig a gyorsulásából. Ha laposabbra állítod a szárnyat, csökken a légellenállás és baromi gyors lesz a verda, viszont megszűnik a leszorítóerő, ezáltal csőkken a kanyarsebesség is.
Lev:
Végre sikerült megnéznem a videót.
Apám, gratulálok! Szerkesztésből jelesre vizsgáztál.
Kicsit talán sok az ismétlés meg a sprint, de f*sza lett nagyon -
Skipp
senior tag
válasz
M4rc0n1 #4380 üzenetére
Alapvetően, ha csak single playert akarod végigvinni, akkor állítsd azt amit gondolsz, ahogy jólesik, ahogy te jól tudod vezetni a kocsit. Ha eredményesdit akarsz játszani pl itt a PH!-n is, akkor az más tészta.
Speedbreaker alatt meg magába lehet fordítani a kocsit, ha nagyon fent van a handling.
Steering kell, hogy normális szögben forduljon az autó.
Aero + ride height csak azért van ott aholl, hogy pontosan kivigye a 388at. (vagy többet buggal megnyomva) végsebességben. Lehet, hogy jó rá más kombináció is, nem tudom.
Brakes egyértelmű.
Nitro azért fent, hogy röviden nyomja meg a kocsit, de akkor nagyon. (pl kanyar utáni speedtrap ponton nagyon jól jön.)
Motor azért fent, hogy a felsőbb részeken húzzon jobban. (asszem ez van leírva)
Nekem careerban Gallardom amivel végigvittem: +3, +1, +3, +2, +2, +3, +4.
Sima single playerben majdnem mindegy mi van.
Szerk:
Fék: előre, meg hátra lehet tolni, nekem mindig elől volt inkább, pl F1ben is mindig előre rakom, akkor nem billeg.Ha hátra rakod, gondolom jobban csúszik.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
M4rc0n1 #4193 üzenetére
A junkman cuccok speckó cuccok, amiket a kocsidra tudsz tenni, jobbak még az ultimate cuccoknál is, még több teljesítményt préselsz ki a kocsidból velük.
Optikai választás kártyáknál meg szvsz semmit nem ér... Bár soha nem választottam, de nem lehet valami oltári nagy durranás. A többi kártya sokkal jobban megéri. Pl ugye az elnyersz egy egész kocsit sokkal többet ér mint egy extra vinyl...
[Szerkesztve] -
-
Skipp
senior tag
válasz
M4rc0n1 #4185 üzenetére
Általános ötletek: driverek frissítés, gém reinstall, memtest, stb...
Néztem, hogy 6600gt-d van, volt már rá példa, hogy nem szerette, meg arra, is hogy ment vele jól, ha nem tévedek. Szerintem próbáld ki egy másik vidkarival, ha lehetséges, aztán abból sok mindent le lehet szűrni....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- VR topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest