- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! A Red Infinity-ben lévő 42k készülékkedvezmény az hogyan működik? Vásárláskor vonják le a teljes készülékárból? Vagy valahogy jóváírják?
-
Azharel
aktív tag
Valaki megtudná nekem mondani, hogy ez mi akar lenni ?
-
modi
tag
Ez a 2000 Ft-os kedvezmény csak sajnos új hűség kötés él müködik állítólag. Nekem a Vodafone-n 1 év van még (Go M) a Upc decemberben lejár. Horizon Go, HBO GO YouTube, nincs adatmennyiség fogyasztás 7GB, így már megérne ennyit
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Pár hete kötöttem vodafone red live-t, emellett Upc előfizető is vagyok, amire gondolom rájöttek ők is, mivel most már nem 5, hanem 7 giga netem van. Egyik napról a másikra csak úgy megjelent. És elvileg a Horizon go is korlátlan lett. Viszont red-ért ugyanugy 9990-et látok mint havidíjat, pedig csak 8-nak kéne lenniea közös árazás szerint. Ha kiderül hogy tényleg így van, vissza lehet valahogy reklamálni a különbözetet?
-
Caldera
senior tag
Mekkora egy sz@r a honlap, ideje volna már egy normális programozót alkalmazni. Már előző hónapban is az online számlafizetésnél sikeres tranzakció után kiírta, hogy sikertelen. Ezt egy hónap alatt nem sikerült javítani, most már visszaigazoló SMS se jön, hogy a befizetés megtörtént. Ja, a fejlécből meg eltűnt a kilépésnél a kis emberke. Mist kell elrontani ami már egyszer működött?
-
The Goth
tag
Helló!
Most léptem be a MyVodafone oldalára, hogy megnézzem kész van-e már a számlám…
...és most szeretnék kilépni csakhogy nincs meg az oldalon a kilépéshez szükséges menü. A múlt hónapban még megvolt. Valaki megnézné, hogy nála is hiányzik-e? Nem szeretnék belépve maradni és nem tudom most ilyenkor mi van? Köszi. -
haiiro_o
tag
Sziasztok.
Jelenleg GO L csomagban vagyok, ami már nem elérhető és lassan letelik a 2évem. Ez jelenleg 5990Ft-ba kerül és 10Gb netet tartalmaz +..
Nem szeretnék többet fizetni a jelenlegi 5990Ft-nál, viszont az új csomagokban ennyi pénzért csak kevesebb net elérhető, amit szintén nem szeretnék. Telefonálni és sms-t küldeni nagyon minimálisan szoktam. Van lehetőség ezt a csomagot megtartani? Vagy mit ajánlotok?
Köszi. -
Zeki
nagyúr
Fura ez, hónapok óta van felvétel a helyi Vodás márkaboltba, látom hogy jelennek meg ott értékesítőként az egykori diákok, akik tavaly velem dolgoztak egy cégnél, csak mondjuk én műszakot vezettem, pénztároztam, call centereztem, addig ők a jegyet tépkedték a folyosón, vagy takarították a termeket. Amelyik mégis kasszázott, annak az ajánlása kimerült abban, hogy Adhatok még valamit? - Na ez nem ajánlás. Én is többször leszidtam őket ezért, de ahogy ők mondták, nem szeretnek ajánlani, mert az tukmálás
Én jelenleg is értékesítő vagyok máshol és rendszerben felépítve ajánlok.. Oké, 2x annyi idős vagyok mint ezek a (volt) diákok. De az is igaz, hogy több mint 20 éve olvasom a mobilos fórumokat.
Én mégsem kellek. Már a HR szakma is tele van kóklerekkel. -
4Grider
nagyúr
válasz
#72445440 #53819 üzenetére
Pont annyi az adó rajta, mint a percdíjakon. Ellenben míg a hívásvégződtetési díjat az NMHH szabályozza, addig az sms-ek végződtetésének díja a szolgáltatók között szabadáras, így az idegen irányba küldött sms-ek sok pénzébe kerülnek a szolgáltatónak. Persze hálózaton belül meg ingyen vannak...
-
w.miki
veterán
Bónusz SMS-ket sikerült valakinek kiharcolni az ügyfélmegtartó csoporttól?
Kicsit szomi vagyok, hogy az nem jött össze
Mondjuk akivel beszéltem, másnak sem.
Tegnap még volt 160 db, most 0. -
pjen
félisten
válasz
Diák66 #53811 üzenetére
De ,lehet lefelé módosítani a hűségidő lejárta előtt 3 hónappal.Egy órája beszéltem az ügyfélszolgálattal,és kifejezetten rá kérdeztem.Csak a hűséget nem mondhatom fel,de lefelé módosíthatok,és a Voda köteles elfogadni.Én tavaly is novemberben módosítottam LEFELÉ pedig a hűségem februárig szól.Most is novemberben módosíthatok,a hűség marad február.
-
Diák66
őstag
Amennyiben többet szeretnél fizetni (felfelé módosíttatni) azt a szerződés megkötését követően bármikor lehet. Lefelé módosíttatni nem lehet. Amit te írsz, az a szerződés hosszabbítás. Ilyenkor viszont újra kezdődik a 2 év, ráadásul ha jól tudom még az a plusz 3 hónap is hozzácsapódik.
-
pjen
félisten
Tudtátok,hogy a hűségidő lejárta előtt 3 honappal lehet szerződést módosítani akár lefelé is?Csak kilépni nem lehet.
-
pjen
félisten
Kitöltöttem a kérdőívet kaptam 3x3 giga netet 30 napra.Ez egy 3 számos flotta.
-
törölt tag
Érd és Százhalombatta is mértem:
Erd: Telenor 80, Vodafone 22
Százhalonbatta: Telenor: 110 Vodafone: 19
6os út mellett, Erőmű fele az úton Vodafone 2-3 megabit mindösszesen. Itt Telenor nem mertem, mert útban voltam.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest