Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Vodafone-os Motorola V3 telefonom. Az előfizetésem kb. 10 éve megszűnt, viszont szeretném kifüggetleníteni a telefont (én vagyok az eredeti tulajdonosa a telefonnak). Telefonon intézhetem vagy csak személyesen?
-
RWD
tag
Sziasztok.
Szolgáltató váltás esetén (számhordozással, de ez most mindegy), létezik tört hónap számlázás? Teszem azt 19.11.06-tól vagyok az új szolgáltatónál, akkor a nov. 1-5. közötti időszakra full havidíjat számláz ki az előző szolgáltató, vagy jófej, és arányosít napokra?
Köszi.

..természetesen hűségidő már lejárt. -
törölt tag
Egy gyakorlatilag fizetett pr cikkben leírják, hogy a még gyakorlatilag senki által nem használt Voda 5G hálózat egy nagy kalap kaki, hogy a Telenoros szarrá terhelt 4G jobb válaszidőt és közel azonos sebességet biztosít, mint a csillivilli 5G
-
tomp
félisten
Ha csak B20 van a kékeknél akkor ott inkább betáp szűkösség van. A kis 20ezres szülővárosomban B3+B20 párossal megy a Telenor. Igaz a városban van egy optikai mellékvonala az AH-nak és hát a Telenor hálózat üzemeltetője az AH.
Ha a Telenor bázis mögött van bőven betáp akkor ők is fejlesztenek.
pl már a feltöltési sebességet megemelték 50-ről 75Mbitre. -
leo81
aktív tag
-
tomp
félisten
-
rin33
senior tag
A napokban Orosházán bekapcsolták az LTE B1-es sávot, az UMTS B1-ek és az LTE B3-ak maradtak.
-
Diák66
őstag
Csak engem szívat ma a Vodafone, hogy folyamatosan szakadozik az internet? Vagy más is tapasztalta. (sajnos több eszközön is)
-
simpley
őstag
válasz
simpley
üzenetére
NMHH:
""A számhordozás visszavonása
Az előfizető két munkanappal a számhordozás kitűzött napja előtt 16 óráig vonhatja vissza az igényét. Így még a legrövidebb eljárásban is lehetősége van visszalépni, például a délelőtt benyújtott igényt délután 16 óráig még törölheti." -
csacsi67
addikt
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy a Go Max csomagban 50ft/percet számláznak ki hívásátirányításért vodafonos számra? A csomagban ingyenes a hívás hálózaton belül, csodálkozom, hogy az átirányításért számláztak... Máshol ez csomagtól függetlenül is ingyenes.
köszi -
Mészike
aktív tag
13.2
Lányomnak ugyan ilyen telefon, ugyanez a verzió, és Neki megy. -
Gebriel
veterán
IOS 13 van rajta?
-
Mészike
aktív tag
Múlt héten semmi gondom nem volt az sms küldésével. Ma viszont akár milyen számra próbálok küldeni, csak felkiáltójel és Nincs kézbesítve üzenet fogad

Mi lehet a gond? A telefon iphone7.
szerk: újra indítás megvolt, sim kártyát is kiszedtem és visszatettem. -
csibor
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat
-
törölt tag
Sziasztok
Bocs ha kicsit láma kérdés tennék: külföldi számról ha hívnak, a hívásfogadás az nekem jól gondolom, hogy ingyenes?
-
mano660
tag
válasz
csibor
üzenetére
Van nyomtatvány: [Visszautalási nyilatkozat]
MyVodafone - Saját fiók - Beállítások - Egyéb - Dokumentum igénylés - Egyéb - Visszautalási nyilatkozat.
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Alapvetően az én hibám a történet. Anyámnak feltöltőkártyás kártyát vettem. A lényeg lejárt az egy év, és nem követtem figyelemmel. Megszüntettek a számot. Így elveszett 3000ft. Ezt némi jogosulatlan haszonszerzésnek érzem. Tényleg bukó a dolog? -
Dare2Live
félisten
Svájci tartozkodásra ~1hét kéne vmi megoldás adatforgalom+hívásra.
Jól olvastam, hogy Svájcban voda belfőldi? tarifákat alkalmaz? Tehát csak egy prepaid kártáyát kéne vennem?
-
simpley
őstag
válasz
üzenetére
Engedd meg, hogy egy szomorú esetről beszámoljak:
Mint korábban is említettem, az adategyeztetéssel kapcsolatban érdekes dolgok történtek. Többször is hívták az ügyfélszolgálatot, ott a tudatlanság nagyon magas elmondás alapján...
Valami hiba van, de azt nem tudják mi, panaszt tudtak volna felvenni, de azt elutasította az illető a neked is elküldött videó megismerése miatt.. Ezzel most 4 előfizetést vesztettek el.. Számhordoznak...
-
Beniii06
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ha restart sem oldja meg, elképzelhető, hogy a sim kártya elmozdult a helyéről(esetleg nem-e esett le a telefon), elég sok "márkás"-nak mondott telefonban lötyögősre tervezik a sim tálcát, utána csak a user szív vele, így érdemes megnézni, vagy papírral kihézagolni(a tetejére, hogy az érintkezők felé szorítsa). Max még egy sim cserével próbálkoznék, ha vágva volt, de ha nem akkor is és ezután, ha még garos beadnám szervítzbe, de csak egy factory reset(szoftveres alaphelyzetbe visszaálítás után).
-
Keem1
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Rendben! Nem biztos hogy igazam van, de ez így elsőre készülék issue gyanús. De csak próbálgatással lehet rátalálni a ludasra. És jobb ha te vagy a proaktív, mert a szolgáltató legfeljebb csak ránéz a rendszerre, ha ott rendben talál mindent, elhajt, esetleg felveszi a hibát 72 órás határidővel. Azzal meg te nem leszel előrébb. Ellenben lehet, kiderül, hogy csak egy restartot igényelt az egész

-
zeon.hu
nagyúr
Gyerek nem tud telefonálni, mert "nincs hálózat".
Ugyanakkor őt simán lehet hívni.
Mi lehet a gond és mi a megoldás? -
kalanchoe
senior tag
Csak nálam nem írták jóvá a JóDolgokban kapott ajándékot?
Elméletileg 25 és 200 MB netet kaptam, amit el is fogadtam, de gyakorlatilag semmit.
Sem SMS-ben, sem az appban nem jelent meg az ingyenes adatfalat. -
olloczky
senior tag
Hali
Mobilnet adategyenleget hol talalom a myvodafone appban? Sehol nem talalom..
Udv
-
törölt tag
válasz
kalanchoe
üzenetére
Majd én megmondom.
Mert most pár agyament elkezdett lázadót játszani mivel az egyik állami tulajdonú cég minimális részesedést vásárolt a Telenorban ami őket mint előfizetőt a világon semmiben nem fogja érinteni.. Így most lázadnak és mennek másik céghez ahol többért kapnak kevesebbet, de ők a janik...
-
sirkan13
aktív tag
válasz
El-Telya
üzenetére
Nálam ugyan ez van.A készülék törlesztőnek a határideje elméletileg mikor hisszabbítottad onnan számlázódik és nem a havizáráskor.Mindig azt a határidőt mutatja mikor belépsz.Ezzel már futottam egy kört.Pl.25-én van zárásom a számla fizetendő 15-éig befizettem 8-án és 20-án ha beléptem ott volt hogy készülék xxx összeg hatáideje 20-a.Az a szar hogy nem tudják egy számlába elkűldeni ennek valami technikai vagy jogi oka van.
-
Killing
addikt
Ez komoly? Szeptember 30-án kihoztam egy új telefont, 21 havi törlesztőre, a szerződésben október 30 volt a határidő az első részletre. Várom, várom aztán most november 1-én küldik mai fizetési határidővel... (tegnap nem működött a vodafone app)
Valakinek tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Elég kellemetlen lenne ha korlátoznának, ráadásul ez most a hétvége miatt pár nap nekik még lekönyvelik.
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Ti kaptatok valamilyen formában értesitést karbantartásrol? -
kirisz
tag
Sziasztok!
Telenorról szeretnék átváltani vodafonera. Jelenleg a telenornál a legolcsóbb előfizetés mellé +100 Gb net-em van amiért 8 ezer Ft-ot fizetek. Valami hasonlót keresek a vodafonenál is, mit tudnátok ajánlani? Mobilinternet a fontos, havi szinten olyan 10-20 Gb-os adatforgalmam van, a vodafone-nál hogy tudnám legolcsóbban kielégíteni ezt az igényemet, jó lenne ha 8 ezer Ft környékén maradna a havi előfizetés. Köszönöm a segítséget.
-
simpley
őstag
Sziasztok!
helyre állt már az adategyeztetési hiba? Egy kollegám fia kapott SMS-t, hogy esedékes de az adategyeztetés oldalon azt írja Nekik, hogy nem szükséges... -
bucihost
senior tag
válasz
üzenetére
Érdekesen intézik ezt a minibázis dolgot. 2 éve én is jeleztem feléjük, hogy gond van. Kitöltöttem a formanyomtatványt, ment a levelezés. Kaptam is egy hivatalos levelet tőlük, hogy kivizsgálták az ügyet, jogos a panaszom és valóban problémás a beltéri lefedettség a jelzett környéket. majd rá 2 napja hívott az ügyfélszolgálat, hogy lezárult az ügy igényelhetem a minibázist ~30 ezer Ft ért....
Miután elkezdtem a voda színeiben dolgozni (szerencsére már nem...), akkor is megpróbálkoztam vele de a végkimenetel ugyan az lett....
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox One / Xbox Series játékok
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valami hiba van, de azt nem tudják mi, panaszt tudtak volna felvenni, de azt elutasította az illető a neked is elküldött videó megismerése miatt.. Ezzel most 4 előfizetést vesztettek el.. Számhordoznak...

Szóval most megszívták...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sem SMS-ben, sem az appban nem jelent meg az ingyenes adatfalat.
Miután elkezdtem a voda színeiben dolgozni (szerencsére már nem...), akkor is megpróbálkoztam vele de a végkimenetel ugyan az lett....