- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Sinosz Flotta 4-re lett megkötve,mert nem lehetett a Flotta 2-ben tovább maradni,ezt megszüntették ami olcsóbb volt ,igaz annak a NET limitje az 2Gb volt.
amúgy a munkatársam is hallotta én is,hogy amellett,hogy volt telefon kapcsolat az adott hívás alatt időnként elment hang.
-
bul07
nagyúr
Ha jól tudom arra a két hónapra kell kötbért fizetni ha bontanátok
5GB az jó ennyiért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jeni
félisten
csak sima hosszakitás volt illetve csomagváltás mert a Flotta 2 megszűnt és csak a Flotta 4-re lehetett megkötni ami havi 4000Ft és benne van a 5Gb NET.
készülék vásárlás nem volt csak 2év hűség aláírás Flotta 4-re.panasz formanyomtatványt vagy 6x küldtem el a folyamatos levelezés során.
ma is tettünk és kíséreltünk meg próba hívásokat,illetve megkértem,hogy menjen át a másik lakásba és hívjon fel onnan, csak az ablak környékén volt KAPCSOLAT,ezt is lejegyeztem és ezt megadva időponttal, továbbítottam az ügyfélszolgálat felé a nyomtatványt ismételt kitöltésével.
mindig beírtam mi a gond.[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
Emailben kell jelenteni a panaszt, van erre egy formanyomtatvány. Ha valóban rossz akkor tudnak adni vodafone minibázist amit netre kell kötni és szórja a 3G, 4G-t a lakásba.
Logokból látják ha valóban megszakad és rossz a térerő a lakásban. Ehhez kell nekik 5 időpont amikor rossz volt a telefonálás minősége.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
2 evre irt ala, igy keszulekvasarlas is volt. A minbazisnak mik a feltetelei?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Szolgáltató váltás, két havi kötbér
Akkor van gond ha valmi flotta mert máskülönben más szolgáltatónkál kb ugyan olyan tarifákat lehet találni
Pl telenor flottába meg sokkal jobbat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jeni
félisten
Üdv!
Mi a teendő vagy mit tudnátok javasolni?
A lakás eladás és elköltözés NEM JÁRHATÓ ÚT!
A párom megörökölte a VII.ker lakást az édesanyjától amit 10 éve vett meg és lakásban nagyon gyenge a térerő vagyis az ablaknál kell tartózkodnunk,hogy valaki bennünket elérjen vagy mi tudjunk telefonálni.
Az édesanyja Telekom előfizetést tartott fenn emiatt,hogy a vezetékesen bármikor lehessen elérhető.
A Vodafone ügyfélszolgálattal levelezve a SÍM kártya cserét is megcsináltuk amivel nem jártunk előbbre.
A Vodafone ügyintéző levelében a mondat utolsó részében említést tett arra,hogy nem tudják megoldani a technikusi kiküldését a probléma behatárolásának.
A rossz a dologban,hogy a párom 2 hónapja hosszabbított újabb 2 éves szerződést és megemlítve ennek a felmondási lehetőséget a nem megfelelő szolgáltatás nyújtás miatt, FELHÍVTÁK figyelmünket a paragrafus megemlítésével,hogy kötbérre kötelezhetnek ennek felmondása esetén! Bár én felmondhatom minden jogi következmény nélkül mert nekem már nincs hűségem az adott Vodafone számomhoz lassan 4 éve.
Nem szeretnénk felmondani csak nem tetszik,hogy érdemben nem foglalkoznak vele és nem látom annak jelét,hogy akár rövid időn belül a technikai problémát elhárítva gond nélkül használhassuk a Vodafone hozzáférési pont alapján a mobilunkat. Az nem megoldás ha életvitelszerűen mindig az ablaknál tartózkodjunk,hogy mi tudjunk telefonálni,vagy bennünket lehessen hívni. Nem lehetünk állandóan ott,vagy folyamatosan az udvaron tartózkodjunk!beollóztam:
Szeretnénk tájékoztatni, hogy helyszíni mérést, kiszállást nem tudunk biztosítani. Szeretnénk mielőbb a segítségére lenni, azonban időpontok hiányában erre nincs lehetőségünk. Abban az esetben tudjuk a panaszának kivizsgálását megkezdeni, amennyiben megküldeni felénk a fenti adatokat.Ennek tudatában akkor ők hogyan győződnek meg arról,hogy rossz a Vodafone vételi lehetőség a VII.ker lakásban?
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Hello Vodások!
Hamarosan valószínűleg elsődlegesen is Vodás leszek. Olyan kérdésem lenne felétek, hogy mennyire gyorsak, egy esetleges hibaelhárításban és ha pl. e-mail-t írok valamilyen ügyben mennyire reagálnak gyorsan? Lefedettséggel kinek mi a tapasztalata? Főként Közép és Kelet-Magyarországon valamint a 4-es út Karcag-Szolnok-Cegléd szakaszon, M0, M1, M7, M8-as pályán? Nem tudom, hogy csak véletlen-e az, hogy a múlthéten egyedi ajánlattal kerestek meg, hogy váltsak havidíjas előfizetésre de amióta ez megtörtént már 3-jára kaptam ajándék netet. 500MB 5 napra, 100MB 1 napra, 1 GB 3 napra... Hogy van ez akkor?signed by simpley.
-
-
Blamazs
senior tag
válasz dethroner #52767 üzenetére
Megoldódni látszik a feltöltési mizériám.
Ma jött válasz a számlaegyezetetéstől, hogy hivjam fel őket mert kevés az adat. Mondom rajtam ne múljon.
Felhívom őket, erre egy csaj úgy beszélt vele, hogy a panasz levél menni fog a vodafone-hoz miatta.
Közölte velem, minek hívom, őt ez nem érdekli ő csak előfizuval foglalkozik. Mondom neki azért 3 levélváltás után ezt kidedríteni nem szép dolog. Erre ő, hát így jártam ez van ő nem fog segíteni. Hivjam a 1270-et.
5 napja megy a telefonálgatás levelezés. Hívom újra a 1270-et. Nagyon normális ügyintézővel beszéltem.
Mondta hogy ő sajaát hatáskörben jóváírja nekem a 3000Ft-ot a számon.
Kellett ehhez 3 levélváltás 3 telefonálás. Miért, ha ennyivel el lehetett volna intézni az egészet?
Azt szűrtem le az egészből, hogy ha jó és rutinos üfsz-t ad a rendszer akkor megy minden mint a karikacsapás. Ha nem ilyet dob a rendszer akkor csak az idegeskedés marad semmi más.... -
Lazika
senior tag
Sziasztok!
S10 +-om van, de még nem megy a Volte nálam. Akinek megy milyen szoftveren van? Volte kapcsolom az van. XEH a régiókódom vodánál vettem a telefont. Köszönöm.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Kbali
nagyúr
válasz California1 #52776 üzenetére
Kivezetik a csomagot, megszűnik az egy éves kedvezmény, de nem adhatják drágábban, ezért az eredeti árat kell csökkenteniük, hogy megfeleljenek a jogszabálynak.
-
trec12
addikt
válasz California1 #52778 üzenetére
Ne csodálkozz ha kapásból nem kapsz választ! Esetleg utána kérdez az ügyintéző. Nekem volt régen olyan esetem, hogy homlok egyenest ellent mondtak egymásnak...
-
trec12
addikt
válasz California1 #52776 üzenetére
Ezekben az ÁSZF-ekben kiigazodni szinte lehetetlen! Legalábbis elsőre. Meglátjuk jelent-e valamit egyáltalán.
-
berobi78
tag
Tudja valaki, hogy a Voda használ-e valahol 2600 TDD-t? Köszi
-
trec12
addikt
válasz California1 #52770 üzenetére
Ha jól tévedek erre hivatkozik:
2.1.3. Vodafone Red új szolgáltatáscsomagok
13. oldalHa gyorsban átfutom ez ugyan az mint ami a korábbi Díjszabásokban is van....
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
válasz California1 #52770 üzenetére
Nem tartom törvényszerűnek,de semmi sem elképzelhatetlen.De az is lehet hogy kivezetik a többi red csomagot és csak ez az egy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Üdv urak!
Ezt most találtam azt aktuális számla alsó részénél a szokásos bla bla bla szövegeknél :-)2019 Július 1-től:
" A Lakossági ÁSZF, 1. sz. Díjszabás melléklet A/2.1.3. pontjában a Red Infinity Pro és Red Infinity Pro (XM, X, A, B, C, D, E) tarifacsomagok havidíja bruttó 4000 forinttal csökken. A módosítás indoka: az Előőzetői Szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg ÁSZF 12.1.2.II.(2)iv.). "
Hallott erről már valaki esetleg,? Tehát jól értelmezem ,hogy 11990Ft lesz a korlatlan Infinity Pro csomag? Ha meg így lesz akkor a többi csomagnak is módosulnia kell pl. Red Live ,Live + .
Ti mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz kenyocsaba23 #52768 üzenetére
Azt nemtudom hogy játszik-e akkor is de kb 2000 ft amiért beszámítják
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy hamarosan lejár a hűségem egy másik szolgáltatónál, és szeretnék váltani a vodára.
Olvastam, hogy van ilyen opció, hogy a régi készülékem beszámítják az újba. Ez akkor is játszik ha nem vagyok előfizető? Mennyire reális áron számolják be?
Van egy p10- plusom azt szeretném beszámíttatni egy p30-pro-ba ha esetleg beszámolják, kb mekkora előlegre kell mgé számítanom? Ilyenkor a befizetett összegek szerint változik az online kikalkulált havidíj? Pl: Go Net tarifával 21 hónapig 20680 forintot kalkulált ki nekem az oldal. Akkor teszem azt ha a p10-et beszámítják 40ért és még elkérnek 80-90 előleget akkor a havidíjamban a készülék részlete a felére esik? bocsi a sok buta kérdésért de nm igazán vagyok otthon ebben a témban.[ Szerkesztve ]
-
laca1052
tag
Sziasztok .A Xiaomi Redmi Note 7 LTE 32GB, tudja a VOLTE kapcsolatot?
-
Blamazs
senior tag
válasz M@Db0Y #52763 üzenetére
Áprilisban volt feltöltve úgyhogy nem járt le. Ufsz meg csak a hivatalos bevett dumát mondja. Segíteni nem tudnak. Volt egy ugyintező pénteken aki átkapcsolt volna arra az osztályra akik tudtak volna segíteni csak 19.30 után nem voltak már. A mai ügyintező erre nem volt hajlandó.
-
4Grider
nagyúr
-
trec12
addikt
válasz M@Db0Y #52758 üzenetére
Vélhetően ezért nem is kaphat mindenki teszt SIM-et csak ha van már legalább 1 db Invitel v. Digi előfizetése. Meg nyilván első körben a már meglévő előfizetőket akarják megszerezni/megtartani. Mondjuk vannak olyan települések ahol a Digi vezetékes szolgáltatásokkal nincsen jelen, sőt Invitel sincsen ilyen pl. Szombathely hát ott nem tudom ki fog tesztelni nekik? Talán pár műholdas előfizető...
[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! 4 napja töltöttem fel a gyerek számára 3000ft-ot. Nem írtak jóvá az egyenlegén az összeget. 1270 azt mondta írjak egy mailt a számla befizetés. Vodafone. Com címre. Megtettem de semmi reakció. Gyerek ma ment táborba 0ft az egyenleg. Töltsek rá megint? Mi van ha az sem jelenik meg nála. A Vodafone egyenleg feltöltő oldalán csináltam a feltoltést.
-
törölt tag
Vodafone 4g+ szolgáltatása nem működik tegnap óta a Siófoki Aranypart forgalmas részén. Gondolták, a 0 4g sebességhez minek 4g+😂😂.
Amennyiben Balatonszabadi-fürdő részre érkeztek, feltétlen kell más szolgáltató kártya, ha kell 4g internet. Telenor szolgáltat már csak egyedül 4g+, Telekom sem kapcsolta be a parti sávban. Ami pozitív hír, hogy megjelent a Digi mint választható hálózat. Előtte nem volt Siófokon és környékén. Kiváncsi lennék egy tesztre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Most tervezek szolgáltatót váltani.
Olyan kérdésem lenne,hogy vásárolt e mostanában valaki Galaxy S10+ 128GB telót a vodánál új előfizetőként Red I. Pro csomaggal.
Mekkora mobilelőlegre számíthatok az első havidíj előre befizetésén kívül?
Ha csak egy megközelítő összeget is tudtok mondani,az már jó.Előre is köszi az infót.
-
dethroner
veterán
válasz thomas77 #52753 üzenetére
Olyan telefonom van (redmi note 4) amin profilt kell cserélni hogy menjen a VoLTE, azt igyekszem megcsinálni ha tudom és utána talán meglátom hogy működik-e.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz thomas77 #52747 üzenetére
Ma egy nő volt a vonal végén és azt mondta persze, bekapcsolja. Várjam az sms-t és majd indítsam újra a telefont. Ennek már 3 órája, sms sehol. Fog az jönni, ennyire hosszú idő ez, vagy leshetem én a VoLTE-t?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
válasz M@Db0Y #52738 üzenetére
Én most pár perce hívtam őket és elég kioktatóan mondta a pasi a vonal végén, hogy csak előfizetéses kártyára kapcsolja be. Amikor mondtam hogy fórumokon azt olvastam hogy feltöltőkártyás számokra is bekapcsoltatták, azt mondta neki a napi utasításban az szerepel, hogy csak előfizetésre kapcsolható be. Ezt találtam ahol ilyenről írnak, de ez még az indulásból származik, ennél frissebb ha volna ami aktuálisabb, akkor tudnék mire hivatkozni.
-
dethroner
veterán
Feltöltőkártyás telefonszámra is bekapcsolják a VOLTE szolgáltatást?
-
-
asdf_
veterán
válasz Bogyi007 #52733 üzenetére
Belepsz a telefonon a bellaitasokba, begepeled az adathasznalatot, raboksz, aztan az megmondja. Vagy telepitesz ra 3rd party appot, ha az ott keves, amit latsz. Esetleg ha foverziot valtottal, ott lehet ra kis esely, hogy a play beallitasok atmennek defaultra, es mobilneten frissiti az osszes alkalmazast automatan, ahelyett, hogy csak wifin csinalna es csak akkor, amikor te akarod (mert ez meg a kivanatos beallitas lenne)
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
Történt mostanság valami más adattömörítési eljárásra változtatás a Vodafone-nál hogy az elmúlt 1-2 hónapban valahogy jóval jobban fogy az adatkeret?
Vodafone Go M csomagom van 2 GB nettel és egy Huawei P9 Lite 2017 telefonnal használom Google Chrome böngészővel. Eddig ha nem is lazán de belefértem az Adatkeretbe, csak böngészek, Facebookozok (Lite applikációt használva, kombinálva a Lite Messenger rel), valamint még a Vibert és a Twittert használom.
Most viszont az elmúlt hónapban sem volt elég a keret (+1.3 gigát vettem még) most meg 6 nap után már elment a 2 Giga 80%-a...Nem értem hová fogy el a keret miközben nem változott a netezős szokásom...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
válasz gabor9991 #52727 üzenetére
A 3GB mindig is volt, csak kérni kellett a 1270-en.
Sokan persze ezt nem tudták, mert nem volt publikus.
Nekem is volt, amíg kátyás voltam.
Valami egyedi ajánlat volt, akkor kaphattad, ha a szolgáltató küldött egyedi ajánlatos SMS-t, válasz üzenetben pedig elfogadtad.
Én nem kaptam sms-t, de felhívtam őket, kértem, bekapcsolták. -
degec
senior tag
válasz radio100jozs #52685 üzenetére
-
Caldera
aktív tag
-
anglergab
addikt
válasz radio100jozs #52721 üzenetére
Így van, kivéve Budapest és egyes nagyobb városok.
-
anglergab
addikt
válasz radio100jozs #52718 üzenetére
Ha a Telekomé a megosztott B20, akkor csak ők rakhatnak hozzá 2CA-ba B3-at, ha a Telenoré, akkor csak ők. Ez mindenhol, ahol van B20 megosztás, így van.
Tehát ha látsz 20 MHz-es B20-at 2CA-ban, akkor az a szolgáltató biztosítja az adott területen a B20 megosztást, akitől a SIM van a telefonodban. Ha (biztos) nem látsz ilyet, akkor a másik.
-
radio100jozs
őstag
válasz anglergab #52717 üzenetére
Arra értem, hogy az adott bázisállomáson van B20, amit Telekom, és Telenor előfizetők használnak közösen, de mellé csak mondjuk a Telekom tett fel 1800-as 4G antennát, akkor csak is a Telekom előfizetőknek megy a 4G+, a Telenorosoknak nem, mert a Telenoros előfizető csak a B20-at látja továbbra is.
-
anglergab
addikt
válasz radio100jozs #52714 üzenetére
De lehet 2CA ilyen esetben is: az egyik operátornál jellemzően a kombinált B20+B3 (40 MHz), a másiknál pedig B3+B7 (40 MHz) (és persze mellette külön a kombinált B20 (20 MHz)).
3CA (B20+B3+B7) nem lehet, az csak ott van, ahol nincs megosztás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sanzi1982 #52708 üzenetére
Alapvetően a gond az, hogy a Vodafone évek óta nem rakott ki új tornyokat a forgalmas parti sávba. Tőlünk 8km-re a néhány ezres faluban hasít 100 felett a 4g+, de a forgalmas, valóban leterhelt vízparti, strandos részen, meg van a 0 és 3 közötti. Egy YouTube videó akad fullHD, nemhogy 4K. Éjszaka, amikor senki nem használja, eddig 25 volt a csúcs. Tegnap ugyanit Telenor 161 mértem. Ők raktak egy vadonatúj 4g tornyot a fürdő tetejére és így meg van oldva a parti sáv lefedettsége. Telekom meg fel van rá engedve, de náluk nincs 4g+ a tornyon, csak használhatják sima 4g-re.
[ Szerkesztve ]
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! Red Infinity pronál ki mennyit szokott forgalmazni 1 hónapba? Mennyire szankcionálják ha valaki 50 gb körül forgalmaz? Köszönöm a válaszokat..
-
Rick4
félisten
válasz thomas77 #52702 üzenetére
Nézd, ha szakmai fórum lenne, és mellé te szakmai hozzászóló lennél, nem a 30Ft-ra helyezted volna a hangsúlyt, sőt már lebeszélhetted volna az ügyfélszolgálattal, ho gy ne csak a tényt, hanem azt is közöld, az ügyfélszolgálat is tud a gondról, és mindenki jelezze ha hasonlót lát. Végülis élhettél volna a ziccerrel, hogy szakmai hozzászólást írsz, de te inkább kihagytad. . Nincs ezen mit tovább beszélni, szóval lapozhatunk is tovább.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
thomas77
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz thomas77 #52700 üzenetére
Na de akkor azt írd elsőre, hogy gond van a számlázással, ne azt, hogy lehúztak 30Ft-tal. Annyira jól te se kereshetsz, hogy nemet mondj egy ingyen ezresre. D: De te tudod.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok