- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
A "szép" az egészben, hogy most felhívtam az ügyfélszolgálatot és csak annyit mondtam, hogy magánszemélyeknek szóló csomagba szeretnék átmenni. Ránézett a számomra és azt mondta semmi akadálya, keretszerződés sem él már, úgyhogy bármikor átmehetek. Miután visszakérdeztem, hogy akkor tulajdonképpen el is vihetem más szolgáltatóhoz a számom arra is helyeselt.
Egyszer már szivatott meg a UPC, ahol drágábban akart az ügyfélszolgálatos rámsózni csomagot mint ahogy interneten meg tudom rendelni (nem pár száz forintról volt szó). Nem gondoltam volna, hogy a T-nél is arcra megy -.- -
4Grider
félisten
Akik régóta foglalkoznak céges telefon előfizetésekkel, azok jellemzően már találkoztak a jelenséggel. Az ilyen szerződésekben viszont leírják, hogy ha nem akarod automatikusan újabb két (három) évre meghosszabbítani a szerződést, akkor minimum hány nappal az első periódus lejárata előtt kell a szerződés fordulónapjával azt felmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest