Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
sziasztok! 5630as nokiám van. Kb E52esem lesz. Ha lementem a dolgokat a pc suite programmal, akkor fel tudom majd tenni a másikra a cuccokat a másikra gond nélkül?
Minden átmenthető vagy csak a névjegyek ez-az? -
RootRulez
félisten
Köszi mindenkinek!
-
RootRulez
félisten
sziasztok!
Nokia 5630-am van. Ami azt illeti megszaporodtak a mentett wifi hozzáférési pontok a listámban és sok van, amit talán az életben nem fogok többet használni. Hogy lehet ezt a listát kigyomlálni esetleg törölni?Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Fruit Machine Goal a félkarú neve. De az java, nem Symbian.
Torpedóra meg "Battleships" (pl ezzel a kereső szóval utána is guglizhatsz).
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen program van, amivel jelszóval le tudom védeni az sms-eket?
Köszi: RR
Jah S60 3.2-re kéne (5630)
-
RootRulez
félisten
Hali!
Újabb kérdés.
Rar-t kezelő tömörítőből melyiket ajánljátok?
Üdv: RR -
RootRulez
félisten
sziasztok! Újabb kérdésem lenne! Silverlightot hogy fogom lejátszani? 5630assal?
Köszi: RR -
RootRulez
félisten
sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, van-e olyan symbian progi, ami időközönként ellenörzi az email fiókom, akár több fiókot is és ha kapok levelet jelzi.
Köszi: RR -
RootRulez
félisten
válasz
frekivalto #3821 üzenetére
Most az Android a király.
(lehet 2 hét múlva meg a Mobile Windows 7 lesz az
)
-
RootRulez
félisten
Lenne is egy másik kérdésem. Nincs olyan symbian program, amivel irányíthatom is a gépet? BT-osat találtam, de ez jobban tetszene.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan Symbian program, amival tudok a gépen kutakodni wifin keresztül? Mintha egy PC lenne, megosztott könyvtárakba belépni, ami tetszik esetleg átmásolni.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Opera Mobile (10)-nek nincs szakmai topikja vagy csak én nem találtam? Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan "billentyű kombináció" benne, amivel a program a megjelemített oldal aljára ugrik? Csillag jobbra/balra nyillal ugye fülről fülre ugrál, gondoltam hátha erre is van mód...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Gépen filmet néztem és eszembe jutott, milyen praktikus volt a SE W710i-m, hogy tudtam vele távirányítani a gépet. Na most nincs ilyesmi BlueTouth alkalmazás symbianos telefonokra is?
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nokia 5630:
Most azt kezdte el csinálni, hogy a zöld gombra nem mindig reagál
Azaz nem tudom fogadni a hívásokat, illetve tudom csak épp nem olyan egyszerűen mint eddig. Kimenő hívásoknál is csinálja véletlenszerűen Szerintetek ez szoftveres vagy hardveres gebasz? Bár a gombbal nem igen van gond...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Nokai 5630: Be lehet állítani, hogy percenként pityogjon a hívások alatt? Vagy van rá valami program? Az eddigi SE telóim tudták, most is jó jönne néha...
-
RootRulez
félisten
válasz
Quasi_modo #3622 üzenetére
Nem kivették a hozzászólását, hanem egybe rakták, ahogy írni kellett volna...
-
RootRulez
félisten
válasz
drhuszarka #3620 üzenetére
Örülök, hogy sikerült, ami nekem nem tetszik, hogy létrehozza a csoport mappát és odapakolja az érkezett sms.eket... De ez ilyen...
-
RootRulez
félisten
válasz
drhuszarka #3611 üzenetére
Na, csak most csak neked kipróbáltam, hogy a "család" csoportra beállítottam egy másik hangot és tesómmal küldettem magamnak egy SMS-t. Működött is, alapbeállítástól eltérő sms hangom volt, de te jössz egy sms-el nekem és még eggyel tesómnak...
-
RootRulez
félisten
válasz
drhuszarka #3611 üzenetére
Pedig amit mondtam, úgy fest működik, csak csoportokat tudsz külön hanghoz rendelni, nem személyeket... Nálam eleve vannak csoportok, szóval meg tudtam oldani...
-
RootRulez
félisten
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! Most lekezdtem egy filmet mp4-be konvertálni a hang ACC, meglátom mi lesz
Más:
Van egy fájl (*.jar) a memóriakártyámon. NEm tudom továbbküldeni BT.-on, azt írja: "A védett objektum nem küldhető el!" Esetleg meg lehet oldani, hogy mégis el tudjam küldeni? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nokia 5630 telefonom van.
Miféle *.avi-t hajlandó lejátszani a kicsike? Van amit megeszik de van amit nem...Ha kódolok, mire állítsam (dix, xvid, stb) hogy tuti le tudjam játszani, illetve milyen programot ajánlatok hozzá (mint konvertáláshoz, mint lejátszáshoz)?
Esetleg ne is az avi-t erőltessem, hanem van jobb fájlformátum?Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
válasz
drhuszarka #3596 üzenetére
Olyat találtam neked, hogy sms_Alerts_v0.75_OS_9.2
-
RootRulez
félisten
Hali!
Nokia 5630-ra van olyan program, ami üzenetrögzítőként működik?
tehát felveszi a telefont helyettem, lejátszik egy előre felvett szöveget, majd a hívófél hagyhat rajta üzenetet és azt is felveszi a programKöszi: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nokia 5630-ra van olyan program, ami üzenetrögzítőként működik?
mod: Ja meg pl ez az Advanced Call Manager mit takar? mit jelent az, hogy híváskezelő program? Blacklist szrű? vagy mit tud még?
-
RootRulez
félisten
Ismét eszembe jutott egy kérdés...
Nokia 5630-am van, be van állítva az Idő automatikus frissítése, ez hogy zajlik?Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
Vigadjunk! Megjelent a végleges Opera Mobile 10 Nekem Beta van fent, egyszerűen feltehetem most és felülírja a régit vagy töröljem előbb a Betát és úgy telepítsem a véglegest?
mod:
Még valami, nekem a kezdő képernyőn (gyorshívón) nem töltötte be a kis képeket, ez egyedi eset volt nálam vagy másnak se? Ez a végleges ezt már orvosolta? -
RootRulez
félisten
válasz
Quasi_modo #3454 üzenetére
jóval.
-
RootRulez
félisten
Ahham... És ez miben más, jobb, rosszabb, mint ami nekem van most?
mod:
Jah és gyorsan megkérdezném azt is, ha már témánál vagyunk, hogy a jelenlegi opera mini 5 beta3-asom, ha beállítok egy "gyorshívót", azt nem lehet többé átállítani másra, és a három "gyárit" sem tudom átállítani, másnak is ilyen?... -
RootRulez
félisten
Nekem csak pár sms-t kellett visszapakolnom, mert mikor megvettem a telefon, kb egy hét múlva jutott eszembe, hogy inkább a memóriakártyára teszem őket, de mikor átállítottam az addigiak eltűntek. a bejövőket vissza tudtam tenni úgy, hogy exportáltam őket a telefonból, töröltem, majd átállítottam a telefont mem kártya mentésre és vissza importáltam a telefonba őket... Én így oldottam meg.
-
RootRulez
félisten
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a nokia 5630asomon, hogy tudom megoldani, hogy egyszerre több oldal is meg legyen nyitva a gyári böngészövel. Ha kilépek készenléti képernyöre és elindítom a programot megint, azt az oldalt hozza be, ahonnan kileptem... Van erre vmi megoldás? Kösz: RR
-
RootRulez
félisten
Újabb kérdés...
Van olyan Symbianos progi, amivel be lehetne tesztelni, milyen gyors a telefonom a hálózaton, akár wi-fi neten?
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #3388 üzenetére
na a pc suitével összejött úgy, hogy egy saját mappába importáltam, onnan pedig a telefonból át tudtam helyezni a bejövőket, de a kimenő mappába sajnan nem lehetett betrenni, így azok elvesznek, bár annyira nem is hat meg
a bejövő volt fontosabb
köszi még egyszer mindenkinek!
-
RootRulez
félisten
Ha az üzenetek mentési helyét átállítom telefonról memóriakártyára, akkor nem kellene felajánlania, hogy átmásolja, mik most vannak? Mert ilyenkor eltűnnek az eddigi sms-eim, de amint visszaállítom a mentési helyt telefonra megint látom őket, tudtok erre megoldást? Hogy másolhatom át az eddigieket?
Jááj, elfelejtettem leírni, aki nem tudja 5630-as nokiám van...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ezt a fring-et ki lehet kapcsolni, hogy ne ne induljon autómatikusan? Ma egyszercsak észreveszem, hogy rámírtak "msnen" mert elindult a program, wi-fin felkúszott és be voltam jelentkezve...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Na, feltettem a Fringset. Müxik is jól, de ha küldenének fájlt azt nem látom, ergo fogadni sem tudom, ez ilyen vagy nálam nem jó valami?
Üdv: RR
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen msn alternatívát ajánlatok 5630-ra? Feltettem egy Q-MSN nevű progit, de még nem tudtam tesztelni... Jó lesz ez nekem vagy tudtok jobbat?
-
RootRulez
félisten
Egy kérdés, ami elsőre megfogalmazódott bennem. -> Ha a symbian, "ingyenes" lesz, olcsóbbak lesznek a telefonok?
Vagy annyit takar, hogy otthon mindenki hegeszthet magának op rendszert a telefonjára?
mod: Utánajárva a cikknek, a kérdésem elég nagy hülyeségnek tűnik, de nem törlöm, hátha magyaráz valaki valamit, hogy értsem...
Igen én vagyok az, aki egy hete találkozott saját Symbianbos telefonnal életében először... (azaz vakablak szindróma)
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3292 üzenetére
Ha talál ingyenest, szerintem messze alul fogja múlni azt, amihez szokott
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3290 üzenetére
A többit nem javasolgatom, nem tudom mennyire mond ellen az alapelveknek...
-
RootRulez
félisten
Jut eszembe, tegnap focimeccsem volt, utána kocsma
Na a kocsmában van Wifi, jól ki is próbáltam. Havernak kellett helyközi buszmenetrend, így meglestem megy-e és ment, igaz kicsit lassúcska volt.
Más böngészők esetleg tudnak javítani ezen a sebességen?
-
RootRulez
félisten
És olyan Symbian vagy Java program van, ami a feltelepített játékokat vissza tudja fejteni *.jar és *.sis kiterjesztésűeké?
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #3260 üzenetére
Nos a frissítés után sem történt változás mikor indítnanám a kamerát -
Kamera: Rendszerhiba -2 [OK]
Alkalmazás bezárva:
!CamServerCore
USER130Na, akkor hova vigyem gariztatni, Nokia szervizbe vihetem, ingyér megcsinálják vagy elhajtanak vele egy pannon boltba?
mod:
picur220 Akkor nem nézik, hogy a teló hogy keveredett hozzám, meg hogy a fél országgal összeköthető? És elviszik innen a pannonos boltból is szervizelni, de gondolom a Nokia szerviz a leggyorsabb... És mindez gondolom mindenütt ingyenes -
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3257 üzenetére
pannons frissítést, ha létezik olyan, azt honnan tudnék leszedni
mod:
Karma Igencsak az lesz, még most azt megpróbálom, hogy ugyanazt a szoftvert ami rajta van újrateszem 8azt engedi), hátha javulás lesz...mod2: 142.4MB.ot szed lefele az updater
Szép...
mod3:
garanciáztatás... pannonos boltba kell bevinnem vagy elég egy nokia szervízbe is?A dolog összetett, akitől vettem, Pesten nyerte a telefont, és egy törökbálinti pannonos pecsét van a garlevelen, én viszont Hajdú-Bihar megyei vagyok, és Debrecenben van Nokia szervíz, itt Ladányban meg pannon bolt, akkor hova kellene majd ezt vinnem?
-
RootRulez
félisten
Na meg lehetett nézni nokia oldalán, hogy az ÉN készülékemre melyik a legújabb szoftver és az ami rajta van: 011.020 és a legújabb is ez (ami ez enyémre való), de akinek független, az meg frissítheti 012.020-re, mikor fognak a pannon szakemberi is lehetőséget adni a frissítésekre, mert az csak nem buli, hogy a kamera akkor indul, amikor gondolja...
mod:
tariattila szerinted azt honnan tudom leszedni, pannon oldalán sehol egy erre vonatkozó link -
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3250 üzenetére
Akkor tuti ugrik a gari, ha frissítek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest