- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
tariattila #4786 üzenetére
Szerintem C7-en is ugyanott lesz.
-
TommyX_
őstag
válasz
tariattila #4784 üzenetére
Nálam N8-on így van:
Beállítások->Kapcsolatok->Beállítások->Hálózati célok -
válasz
tariattila #3552 üzenetére
Teljesen. Ez ilyen Nokia móka, az Androidos telefonok nem vágják le ilyenkor a hálózatot. Gondolom a Nokia telefon alrendszernek ez egy mélyreható parancs...
-
válasz
tariattila #3550 üzenetére
Nem, nincs adatforgalom a dologban. A pontos technikai hátterét nem ismerem, de az biztos, hogy a sima GSM jelzésrendszerrel jön le az idő is a szolgáltatótól. Hasonlatnak az autórádiókat tudom felhozni - azok is a rádióadóktól érkező időt érzékelik és állítják be, ha tudnak ilyet
-
Inarus
addikt
válasz
tariattila #3540 üzenetére
Na igen, ezért is kérdeztem, hogy normálisan mivel lehet szinkronizálni...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila #3458 üzenetére
Nem néztem a dátumokat. Tőlem törölhető az a hsz. ....
-
válasz
tariattila #3455 üzenetére
Miért mart volna? Egyáltalán nem triviális, én is csak lestem anno, teljesen véletlenül akadtam bele. Egyébként meg kétlem, hogy gond lenne a harmadik feltétellel ha oda kerül a sor.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila #3449 üzenetére
Az egyéni avatarhoz legalább őstag rang kell,és legalább 600 napja regisztráltnak kell lenned.
Ha jól emléxem.
szerk: Karma megelőzött. -
attisx
addikt
válasz
tariattila #3450 üzenetére
Errefelé ez nem úgy megy, hogy "megszerkesztem feltöltöm". Szigorú szabályai vannak az egyedi arcképhez jutásnak. Neked az adatlapod alapján, még 263 nap és kb. 1340 szakmai hozzászólás hiányzik hozzá. Bővebb infó
szerk.: Karmaaa!!!
-
válasz
tariattila #3450 üzenetére
Még egy kicsit fiatal vagy hozzá
Infó.
attisx: Vannak dolgok amik nem változnak
-
jokerke86
tag
válasz
tariattila #3398 üzenetére
En ertem h ahany szolgaltato es regi annyi szoft, de azert megiscsak idegesito, hogy egy 110.*** soft vana telomon, amit nem tudok frissiteni a gyarilag erre szan t szofttal, pedig kijott mar a 200.*** es 400.*** is.
Egyelore nem akarom atirni a Product kodot, mivel ket napos a telefonom es azzal eluszna a garanciaja szerintem. Azert kosz a tippet a kod atirasara, ha mar nem birom tovabb, akkor raszanom magam es atirom. -
jokerke86
tag
válasz
tariattila #3396 üzenetére
az enyem szolgaltatohoz kotott, a masikat nem tudom. Az enyem romaniaban volt veve, a masik kb Magyarorszagon. De mindketto lenyegeben ugyanaz a telefon, ugyanaz a soft kene ra szerintem, vagyis a legujabb
-
MPowerPH
félisten
válasz
tariattila #3295 üzenetére
Nem, mindenképpen a Garmin vonal az, ami mellett kitartok. Elvileg megvan a megoldás, csak egy hibaüzenet miatt nem tudok tovább lépni. Még dolgozok rajta.
-
MPowerPH
félisten
válasz
tariattila #3286 üzenetére
Igen, azt szépen össze is fűzte a sima winrar is. Csak ehhez még hozzá szeretném fűzni a friss Mo. térképet.
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3292 üzenetére
Ha talál ingyenest, szerintem messze alul fogja múlni azt, amihez szokott
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3290 üzenetére
A többit nem javasolgatom, nem tudom mennyire mond ellen az alapelveknek...
-
MPowerPH
félisten
válasz
tariattila #3278 üzenetére
A 2db IMG file -t?
Igazából azért akartam megnyitni, hogy a fölösleges térképeket kidobáljam belőle, de ez túl bonyolult. Ha meglehet egyszerűbben is csinálni, inkább az lesz, nem szenvedek vele. -
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3257 üzenetére
pannons frissítést, ha létezik olyan, azt honnan tudnék leszedni
mod:
Karma Igencsak az lesz, még most azt megpróbálom, hogy ugyanazt a szoftvert ami rajta van újrateszem 8azt engedi), hátha javulás lesz...mod2: 142.4MB.ot szed lefele az updater
Szép...
mod3:
garanciáztatás... pannonos boltba kell bevinnem vagy elég egy nokia szervízbe is?A dolog összetett, akitől vettem, Pesten nyerte a telefont, és egy törökbálinti pannonos pecsét van a garlevelen, én viszont Hajdú-Bihar megyei vagyok, és Debrecenben van Nokia szervíz, itt Ladányban meg pannon bolt, akkor hova kellene majd ezt vinnem?
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3250 üzenetére
Akkor tuti ugrik a gari, ha frissítek?
-
RootRulez
félisten
válasz
tariattila #3246 üzenetére
sim kari/mem kari benne maradhat?
ha a teló pannon függős, akkor is rátehetem a frissítést? Nincs a pannonons szotnak valami külön verziója, ami miatt hiába lenne frissebb, nem tudnám feltenni... csak ha a pannononsok is megcsinálják az új verziónak az általuk moddolt változatát, vayg az csak küllem az alap szoft frissülhet -
válasz
tariattila #3234 üzenetére
Egy egyszerű utility programnak mennyi helyet kéne foglalnia szerinted?
-
attisx
addikt
válasz
tariattila #3231 üzenetére
Igen, az elsőt.
Az "R"-es "RC"-s verziók beta teszt verziók, ezek nincsenek aláírva...
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #3226 üzenetére
Hidd el, én is.
Ha ingyenes szoftver, akkor a Google a barátod! -
attisx
addikt
válasz
tariattila #3224 üzenetére
Például a végleges Jbak verziókat nem kell házilag szignózni, csak a betákat...
-
picur220
veterán
válasz
tariattila #3224 üzenetére
Ezen a fórumon ne legyen egyszerűbb! Ha már warezolsz, legalább ne reklámozd! Vagy olvasgasd az Alapelveket.
Egyébként a warezolt cuccokat kell csak szignózni, amit eredetiben megveszel, azt nem. -
attisx
addikt
válasz
tariattila #3221 üzenetére
Vagy a Jbak Taskman-t, ami egy fokkal okosabb, mint a Handy Taskman és még warezolni sem kell hozzá...
-
válasz
tariattila #3183 üzenetére
Nekem alapvetően nincs bajom a hangminőséggel egy szint fölött.
Az E51-em még alatta volt (CX-300-zal durva alap sistergés a háttérben, amit a telefon adott a képhez - egyértelműen, mivel FM-rádiónál elmúlt). Az N95-tel sincsenek túl szép emlékeim.
Az 5800-tól kezdve viszont elérte a vállalható szintet szerintem.
-
válasz
tariattila #3171 üzenetére
Ha kedves vagyok, akkor csak a beépített lejátszó.
Ha meg a véleményem írom, akkor az egész S60.Egyébként még ha az ID3-ak rendben is vannak, egyáltalán nem biztos, hogy rendesen működni fog. Simán elszállhat az MP3-ak begyűjtése, teljesen ismeretlen okból, minden szó nélkül - ezt komolyan mondom, amikor a frissítés akár órákon át nem megy, csak a csík fut körbe-körbe, akkor már régóta nem dolgozik semmit.
Csak épp elfelejtett szólni, hogy a gyűjtő összeomlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest