- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez csak így alakult, de nem egyértelmű a megfeleltetés.
Az S60 3.0 az alap 3rd Edition FP nélkül, 3.1 az FP1, de az FP2 lehet 3.2, 3.2.1 és 3.2.3 is. Eközben az S60 5.0 a 5th Edition, és a Samsung i8910HD kapcsán volt spekuláció, hogy pl. a kinetic scrolling az 5.1-ben jelent meg, de a Nokia külön nem adott ki 5th Edition FP1-et.
-
-
Ez már kb. az 5. telefon amit egyhuzamban veszem, de még egyik se vált be.
Pedig csak egy másodlagos telefonról van szó, annyi elvárásom van hogy normálisan lehessen telefonálni, sms-t írni, csúszkás legyen, lehessen felvenni meg letenni a hívást csúszkával, ki lehessen lépni/le lehessen zárni csúszkával és nehéz legyen (eleinte fém burkolatút akartam, de rájöttem hogy olyan már végképp nem létezik, ami még ezt is teljesíti.
- A Sony Ericsson csúszkái a hívást leteszik becsukással, viszont olyankor nem rakják vissza magukra a billentyűzárat.
- A Samsung fém csúszkája zavaróan könnyű és idióta a szövegbevitele is, egyébként a "csúszkakezelésben" ez a legjobb.
- A Nokiával az említett problémák vannak, már 8800 Arte-t is próbáltam, azt egy élmény kézben tartani, sőt, annál a csúszka is normális, de az meg naponta lemerült és részletes híváskezelő sincs benne (kivel mikor hányszor meddig beszéltem).
Igazából már LG Crystal-on is gondolkodtam, bár azzal kapcsolatban sem tudom hogy reagál a csúsztatásra, meg hogy abban van-e részletes hívásnapló...
-
-
Akkor minek van egyáltalán Alkalmazások menüpont?
Fú hogy rühellem a Nokiát hogy egyetlen normális telefont sem tud csinálni.
Hiába nézem a telefonbeállításokat, szerinted akarnék én buherálni ha magától is menne a dolog?
Java progival megoldható az ilyesmi, vagy az nem tud a háttérben futni?
-
-
attisx
addikt
Ezek mind a Jbak Taskman funkciói.
-
attisx
addikt
Persze, minden app.-nál külön-külön lehet megadni a szabályokat (auto run on startup, auto kill on sent to back, kill after boot, kill on memory clean up).
A Telefonkönyvnél biztos nem jegyzi meg az utolsó pozíciót, de engem speciel ez nem zavar. Tudni kell kompromisszumot kötni, semmi sem lehet tökéletes...
-
attisx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest