Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Akkor így fog vele járni a gazdája ennyi ,baja nem lesz tőle.
De határozottan csendesebb lett.
Még talán azt meg lehet próbálni a mostani olajat is lecserélni 2000 km után nem ?
Ja amúgy ez egy 1.6 16V 107le megane classic motor amiről beszélek .Nem a twingo motorja kopog, csak arra kíváncsi voltam hidrotőkés e -
Topiccsendőr
addikt
Nincs.
Emlitettem egy relehibat. akkor ket hetig meregettek az egesz autot. nincs test.
Mivel az ecuval van kapcsolatban, egy testelesbol fakado tularam elobb vagna haza az egesz ecut. De egy erzekelo eseteben nincs nagy feszultseg sem, kb 5 V on mukodnek.
Az osszes szerelo eddig azt mondta, h allando hiba ennel a motornal a map szenzor. Egyszeruen szart csinal a renault. Lutri, h eppen milyet kap az ember. Kezdem ezt az elmeletet elhinni. -
_NCT
addikt
Ezzel gondolom célszerű elgurulni a szervizbe nem? Ott tudják nekem lemérni a feszességet meg minden. Mert hiába akarom megnézni 2. indításnál már semmi hangja nincs, általában a reggeli első indítás ilyen.
Ez az alkatrész a Mot. 1638-as, elvileg ezzel kell beállítani, miközben a feszítőgörgő csavarja meg van lazítva.
-
rob210
Topikgazda
nekem a két küszöb eleje a jobb hátulja van lemezelve, cserélni nem kellett, meg egy-két "szépségtapasz" lett feltéve 10.000.- került.
most a toronycserém is 20.000.- meglesz anyaggal együtt.nagy mázlim van, hogy itt Pesten ilyen frankó szerelőket ismerek
néha olyan árakkal dobálóztok amiből én már a fél kocsit kicserélném
-
dbius
veterán
Na, itt végre úgy-ahogy el tudom különíteni a dolgokat, de ezek szerint két külön készletet kell vegyek, ha jól nézem.
Öröm és bódottá...
Esetleg nincs valamelyikőtöknek kedvezménye ilyen helyen? Jelentős összeget kell a kocsira fordítanom, így egy esetleges kedvezmény sokat segítene.
Kaptam árajánlatot mailben cuccokra, de sok helyen a számlás ár annyi, mint amilyen ajánlatot kaptam, így ezt ki fogom hagyni.
tresh: ezt én nagyon jól tudom, de magánszemélyként - mivel nekem nincs kedvezményem - egy ilyen helyre betérni kész rablás... bárdinál egyszerűen olyan árak vannak - az én autómhoz biztosan -, hogy ott semmit nem fogok venni.
Az eddig megvásárolt alkatrészeket is úgy szedtem össze, hogy megkerestem az általam elérhető legkedvezőbb árat - ugyanazon termék esetében, tehát nem a legolcsóbb utángyártott cuccot -, de jó lenne most már a szükséges cuccokat egy helyről összeszedni (értékben kb. 150k). Ha pedig valahol kapnék kedvezményt, az azért érzékelhető lenne.
-
FCnyul
csendes tag
nézegettem a pdf-et,de csak a féltengelyig jutottam el,mert nekem az a rész kellett.ami nekem van az valoszinüleg egy sorozat darabja,ami ezzel a tipussal foglalkozik, és csak az elektronika része.nemigen értek én ezekhez a linkelésekhez igy inkább elküldöm majd emilbe a boritot.
-
FCnyul
csendes tag
szia!
tegnap érdeklödtem másolás után,ha lesz idöm akkor elviszem másoltatni.laponként 15Ft, kb 90 lap+spirálozás,ugyhogy durván 2e-böl kijön.ha érdekel akkor másoltatok neked is és elküldöm.ha csak egy két dolog érdekel akkor ird le hogy mi és szkennelek be belöle aztán megy emilbe
hasznosnak találom,pl nekem fedélzeti sz.gép gondom volt és pillanatok alatt megtaláltuk,hogy mi a nyügje. -
plömplöm
őstag
én is ilyesmikhez keresem, pld gyakran nincs hátsóablakfűtés miközben a tükörfűtés megvan, szóval a hátramenő mazzagban van valahol egy bibi, valszeg valamelyik juroszkartban van kh; most épp alapjáratot tanítok neki és biztosan van ennek valami nem 4 napig tartó eljárása.
ezt a könyv-infót meg én köszi, lehet hogy rendelek én is egyet, nem egy nagy befektetés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest