- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
"más.1-es lagunához van szakkönyvem az elektronikához.valoszinüleg egy márkaszervizböl valo,akinek kell akár csak egy része is szkennelek be belöle.sok okosság van benne,rajtam már segitett egyszer-kétszer"
Ezt én szívesen venném, akár mindet, ha van rá idő, ill. kapacitás
-
rob210
Topikgazda
Googlebe beírod a tepeítésnevet és hogy gépműhely.Biztos, hogy lesz legalább 3 a közeli nagyobb városban.
NEm éri meg cseréltetni de persze a te pénzed azt csinálsz vele amit akarsz.
Csak ha cseréled a féltengelyt akkor a közel 10ezer forint értékű váltóolajat se felejtsd el megvenni.
Ugyanis itt a belső csuklót a váltó keni.
Azaz kifolyik az olaj ha kiveszed a féltengelyt.
Azt az olajat pedig visszaönteni az új féltengelyel egy merénylet a váltó ellen.
De mondom te tudod.
Csak hülyeséget ne csinálj, mert hamar lesz 100es javítási számlád ha hülyén csináljátok. -
FCnyul
csendes tag
nah,kiprobáltam...minden irányba kitekertem drasztikus kattogás nem hallatszik.nálad volt hallhato baja vagy csak a reszketés?a ph-n találtam egy arcot aki tud ujjonan 33e-ért jobbos féltengelyt,söt abbol lejön 12e ha visszaküldöm neki a régit.sztem nem rossz ár
más.1-es lagunához van szakkönyvem az elektronikához.valoszinüleg egy márkaszervizböl valo,akinek kell akár csak egy része is szkennelek be belöle.sok okosság van benne,rajtam már segitett egyszer-kétszer -
rob210
Topikgazda
Ez nagyon helyes a sejtésed féltengely hiba.
Azt kell kideríteni, hogy belső vagy külső féltengely csukló?Alászeded a kormányt az egyik irányba és megindulsz a kocsival tisztességesen, ha kattog hangja van akkor külső.
Egyszer egyik irány aztán másik irány.
HA gyors indulásra nem csinálja akkor ki kell próbálni szép lassú csúsztatott kuplungos gáz nélküli indulással is.
Amennyiben ezek kiszűrve akkor marad az egyenesen indulás szintén csúsztatva.
Majd nagy sebességgel.
Minden bizonnyal egy enyhe kattogó hangot fogsz hallani.
Ebben az esetben féltengelyeshez kell vinni a kocsit.Nekem is ilyen volt én 45körül kezdtem el érezni, hogy szétesik a kocsi eleje.
Aztán elvittem a jól bevált srácokhoz akik szétkapták felköszörülték, és azóta is azzal járok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest