- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FCnyul
csendes tag
jah!még a szép az volt,hogy állitolag cserélte a kuplungot (szarabb lett mint volt),de a 2500Ft-s kuplungbovdent ami nyikorgott azt már nem....
-
FCnyul
csendes tag
válasz
zsizsef #7897 üzenetére
nekem az opelemben a csattogo hangot a fötengelycsapágy adta,ami aztán szépen meg is szorult :S
indult azzal hogy csak csiszolni kell (40E),aztán már az nem volt elég (80E),amikor meg mentem a kocsiért hogy hogynem 100E lett belöle.mondom oksa hun vannak a papirok?aszongya:az mi? lolka.....annyibol jol jártam hogy rá tudtam rakni az eladóra a költség felét,többek közt azért is vittem ahhoz a rablohoz,mert ö szerelte nekik a kocsit -
FCnyul
csendes tag
válasz
Laraxior #7889 üzenetére
az ilyen burkolatok alatt kezdödik a moka és kacagás
amugy va el tudod távolitani a burkolatot alatta eléggé hasonlit egy motortérhez.amit rob mondott a legegyszerübb megoldás a probléma megtalálásához,de mindeképpen egy jol szigetelt fogoval tartsd meg a gyertyákat.ha áthuz rajtad a szikra az egy élmény,nem biztos hogy pozitiv...kisnyul koromban megtapasztaltam,rázott meg már 230V is ,de ez össze se hasonlitható vele
-
FCnyul
csendes tag
én is átolvastam vagy 180-200 véleményt,mielött beleugrottam a lagunába.85%-ban jokat olvastam rola,de volt negativ is,abbol is sok marha aki nem figyelt oda a kötelezö dolgokra,vagy mint olvastam,havernál sufnituningolták....stb.ismerösök is riogattak,nehogy vegyek renaultot,mert az szar,áállandoan szerelönél lesz,rámegy a gatyám is....persze ezek közül egyik se hajtott huzamosabb ideig ilyen kocsit.volt egy gyenge pillanatom mikor nézegettem mitsubishi galantokat,kettöért fel is mentem pestre,de mint kiderült ezeket anno mind olyanok vették akinek nem volt zsé bömbire és ezzel hancurkodtak.magyarul ki voltak nyirva (természetesen volt jo is,de nem annyiért amennyi pénzem volt).aztán csak maradtam a lagunánál,a célom nagy,kényelmes és ha menni kell menjen auto volt.nah ez teljesiti a kritériumokat.kényelmes,elférünk benne (2-en vagyunk az asszonnyal
) és nem egy versenyauto,de azért lehet hajtani ha kell.összevetve én nem csalodtam,még ugy sem,hogy már vagy egy százas ráment cserealkatrészekre a gondos exgazda miatt.rájöttem én is hogy nem kell semmit szarozni tapasztalat nélkül.
-
FCnyul
csendes tag
van benne ködlámpa csak hiányoznak mellölük a kis takaro müanyagok...ezt nem tudok sehol sem szerezni a bal a vonoszem helyét takarja a jobb meg csak ugy ott van
amugy jo a ködlámpa,nekem sokat segit.nagy forgalmu utat használok és itt is akadnak rendesen kamikaze stilusu "hajnalban megyünk a munkába biciklivel világitás nélkül" emberkék.az egyiket beszállitottam rendszeresen a városba...mondtam neki hogy ha meg akar halni hajrá,de ne én legyek már a hohér.cipelgettem egy ideig a bicajjal együtt,majd eltünt...hát nekem ilyen arany szivem van -
FCnyul
csendes tag
válasz
Bubee82 #7775 üzenetére
szia!
tapasztalatom szerint nem vágod magad alatt a fát,ugyanis a szerelöknek szokott lenni "vevökörük".általában szeretik böviteni,igy nem hinném hogy védené a szaktársat.valoban kellene számla a beszerelt dolgokrol és abbol már nem lenne vita.a szerelési dij is nagyban attol függ hogy mennyi idö ment rá (rezsioradij),de illik a hibákat kijavitani. az én kocsimat is haver szereli,az alkatrészeket én veszem meg igy ebböl nincs vita,a munkadijjai pedig kellemesek (többi helybeli mesterrel szemben),amit nem tud megcsinálni (felszerelés hiján) akkor azt korrektül megmondja és akkor vadászok mást.
a mult héten cseréltem az enyémben motortartobakot (laguna1-hátso).3 orát szoptam vele,szidtam az összes francit,meg a felmenöjüket,a kocsi elözö gazdájával egyetemben.aki képbe van hogy ez hogy is néz ki,akkor annyit hogy az elsö gumibetét ki volt szakadva,nem tartott semmit.csere után nagyon klafa lett ,jobban lehet bánni a kuplunggal is.
jah!féltengely!elvittem restaurátorokhoz,nem javithato,30E-ért uj,38-bol állt meg,mostmár minden zsir.
esetleg valaki nem tud ködlámpa melletti kis müanyag takarokat szerezni?a földön nincs... :S -
FCnyul
csendes tag
nézegettem a pdf-et,de csak a féltengelyig jutottam el,mert nekem az a rész kellett.ami nekem van az valoszinüleg egy sorozat darabja,ami ezzel a tipussal foglalkozik, és csak az elektronika része.nemigen értek én ezekhez a linkelésekhez igy inkább elküldöm majd emilbe a boritot.
-
FCnyul
csendes tag
szia!
tegnap érdeklödtem másolás után,ha lesz idöm akkor elviszem másoltatni.laponként 15Ft, kb 90 lap+spirálozás,ugyhogy durván 2e-böl kijön.ha érdekel akkor másoltatok neked is és elküldöm.ha csak egy két dolog érdekel akkor ird le hogy mi és szkennelek be belöle aztán megy emilbe
hasznosnak találom,pl nekem fedélzeti sz.gép gondom volt és pillanatok alatt megtaláltuk,hogy mi a nyügje. -
FCnyul
csendes tag
nah...cserés lesz a tengely.elvittem javitosokhoz (magyar autoklub) és azt mondta a szaki hogy nemigen lát esélyt a javitásra,igaz még nem szedte szét csak átrángatta.meg is hajtotta a kocsit,én még talán nem is menten ilyen vadul vele,tiszta sumakkernek érezte magát a mokus
.a jobb oldali belsövel van gond.holnap mond árat hogy mennyiért tudnak szerezni.ha nagyon borsos akkor utánnanézek én is az ujjaknak meg a bontosoknak is.az amit a hardverapron tudok,nem egyezik az alvázszámmal,igy valszeg nem jo,de holnap kifaggatom a szerelöt h a hosszárol meg a fogszámokrol.már csak az árakon aggodok,hogy be kell e olvasztani az aranyfogaim vagy elég csak az asszony ékszereit dobni a zaciba
-
FCnyul
csendes tag
igazad van.szerelö fogja kivenni,visszatenni,én kevés vagyok ehhez
tudom hogy ilyenkor az olaj is megy a levesbe,de sajnos ez van.semmi sem idegesit jobban mint mikor nem müködik a kocsi.nem létszükséglet nekem az auto,de azért van hogy használjam.eddigi verdáim közül ez a legnivosabb és ezt nem szeretném elhanyagolni.volt elötte vw,opel,de azok alacsonyabb kategoriájuak voltak
nézegetem a közeli felujitással foglalkozo cégeket,majd jol rájukcsörgök hátha megegyezünk
addig is nagyon köszi a segitséget -
FCnyul
csendes tag
kicsit sok,de ujjárhoz képest nem..láttam már 57-ért is meg 27-ért is a jobbos ujjat.mondjuk gyártója válogatja.az a baj hogy én messze lakom Pesttől így az általad ajánlott szerelőket nemigen tudom igénybe venni.a közelben nem tudok felujjítókról,kóklerekhez meg nem akarom vinni.így marad az új.velszeg az olcsóbb megáll majd 23eből.annyit meg nem sajnálok rá.ha tudom,akkor lecserélem ujjakra a meghibásodott alkatrészeket.persze van amit csak bontobol lehet szerezni
-
FCnyul
csendes tag
nah,kiprobáltam...minden irányba kitekertem drasztikus kattogás nem hallatszik.nálad volt hallhato baja vagy csak a reszketés?a ph-n találtam egy arcot aki tud ujjonan 33e-ért jobbos féltengelyt,söt abbol lejön 12e ha visszaküldöm neki a régit.sztem nem rossz ár
más.1-es lagunához van szakkönyvem az elektronikához.valoszinüleg egy márkaszervizböl valo,akinek kell akár csak egy része is szkennelek be belöle.sok okosság van benne,rajtam már segitett egyszer-kétszer -
FCnyul
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Csatlakoznék én is a forumhoz Laguna 1-essel.
Azonnal érdeklödnék is egy hibajelenség felöl.Autopályárol letérve,majd kigyorsitásnál elkezdett az auto eleje "riszálni".Olyannyira hogy nyöszörögtek a müanyag elemek az utastérben.Azota kiszürtem gumihibát,futomü dolgokat (szilentek,toronycsapágy,tartobakok)....Egyedül a féltengelyek nem lettek még kiszerelve,hogy nem e azokkal van a baj.A hiba csak gyorsitáskor és olyan 40-es tempo felett jelentkezik.Ha elveszem a gázt akkor megszünik.Tapasztalt e valaki ilyen hibát vagy tud e valaki okosságot erröl?
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest