- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
válasz HeavyToys #8877 üzenetére
Valami tömítés gond lesz, olyan parányi szivárgásra gondolok ami szinte nem is látszik. Menetközben meg egyszerűen elpárolog, vagy pl az utastérben felszívja a kárpit, álló helyzetben meg mivel az a csekély nyomás sincs a rendszeren szinte észrevehetetlen, erre utal a mennyiség is.
Füge
-
mycso
Topikgazda
válasz HeavyToys #16030 üzenetére
Olyan, mintha a saját irományomat olvasnám.
1, tuti, hogy termosztát, vagy egy hónapja volt pontosan ugyan ez a problémám, ugyanezekkel a tünetekkel.
Azt meg nem mondom, hogy milyet vettem bele, ami volt éppen a fridcar-ban, azóta tökéletes, szépen beáll középre a mutató.
2, ilyenem is volt, illetve pont tegnap írtam róla az egyik kollégának.
A tünet nálam is ilyen volt --> cicergő hang, illetve nálam néha egyáltlán nem jött levegő, majd meg is állt a ventilátor
Nálam egy szigetelés darab szabadult el valahonnan, és beleállt a ventilátorba.
NE VIDD SZERELŐHÖZ!!! mert lehúznak.
Nem kell a műszerfalat kibontani. [link], pár KÉP(#16023) biker: szerintem Scenic2-nél sem kell a műszerfalat kiszedni, gyanítom ugyan ez a módszer, mint nálam. (scenic1-nél mondjuk pont az anyósülés felől kell kibontani, de ott sem kell a műszerfalat kiszedni)
Egyébként érdekes, hogy annó énis megkérdeztem először pár szerelőt, és mindenki a műszerfalat akarta kiszedni.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
Topikgazda
válasz HeavyToys #16073 üzenetére
Elszúrni nem tudsz semmit, viszont minden komolyabb szerelést (főleg ahol kábelek között is túrkálsz vagy elektromos berendezéseket babrálsz) célszerű úgy kezdeni, hogy az akku sarut leszeded.
Meg amit még én szoktam, ha valami bonyolultnak tűnik, arról készítek a szétszedés előtt képet/képeket és akkor utána nem lesz gond az összeszerelésnél, hogy mit-hova.
-
mycso
Topikgazda
válasz HeavyToys #16075 üzenetére
Vízpumpa???
Tegnap még a termosztátot írtad nem? (, sajnos csak benzinesről van kép, de az elv hasonló)
Illetve 1.5dci-nél nagy eséllyel, ha gyári, akkor kompletten kell cserélni, nem lehet külön csak a szelepet, mint a leírásban.A vízpumpát a vezérléssel együtt szokás cserélni, szerintem otthon ez nem biztos, hogy kivitelezhető, talán speckó szerszámok is kellenek hozzá.
Ajtózáró gombok?? Azzal mi a baj?
-
_NCT
addikt
válasz HeavyToys #16099 üzenetére
Igen, az még kattan szerencsére valamennyit. Sajnos nekem nincs hozzá megfelelő szerszámom, meg időm sem nagyon. Hétközben hajnaltól estig BP-en vagyok, utána edzés itthon, és nincs életerőm, örülök ha sikerül 6-7 órát aludni.. Hétvégém maradna csak, de az is zsúfolt, van barátnő meg család is, akikre időt kell szakítani.
Remélem olcsón sikerül megúszni.
Szerelő azzal indított, h "jó dolog az elektronika, ha megfelelő minőségben csinálják. Sajnos a franciák nincsenek ezzel az élen. De a németek sem." Amiben igazat adok neki, h az új autókra is ugyanígy költeni kell, tehát azok is szarok, csak ott a garancia miatt nem idegesíti az embert. Fogyasztói társadalom van, ha minden autót úgy csinálnának meg, h 500.000km-ig bírja különösebb gond nélkül, a szerelők és alkatrész-kereskedők becsukhatnák a boltot.
Csavarhúzó kell hozzá, meg kb 20 perc.
Csak pont torx nincs itthon Szerelő is azt mondja, h ne szaladjak előre az újhoz, a meglévőt akarja megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
válasz HeavyToys #16079 üzenetére
Szia! Hűha... ezt nem is tudtam. Mármint, hogy ha nem használom a gombot, akkor nem fog működni.
Ez tényleg igaz? Azt hittem, hogy az érzékelő romlott el.Nekem a ... nem is tudom, valamelyik hátsó ajtón nem tudok nyitni ha odateszem a kezem, meg csak a vezetőoldalival tudok zárni (benyomom a gombot).
Ezzel tudok valamit csinálni?Olvastam, hogy van egy ilyen szerviz funkció, ez lenne az? Vagy tulajdon képp halott 1 kivételével az összes mikrokapcsoló a kilincsen (bezárás)?
Mert viszont valamelyik hátsó ajtó kivételével a többin tudok nyitni.[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
válasz HeavyToys #16109 üzenetére
Igazából eddig is ilyen volt, azt hittem ez normális, hogy csak elől tudok zárni az én ajtómon. De ezek szerint mindenhol és nyitni is mindenhol kellene. Mondjuk az feltűnt, hogy az egyik hátsó nem megy.
Ezt az utángyártott kapcsolót passzolom, utána nézek.
Találtam egy leírást, hogyan kell cserélni a mikrokapcsolókat. Az alapján, ha veszek ilyen kapcsolókat, meg tudom oldom a cseréjüket. Elvileg a márkaszervizben be lehet őket szerezni Bár az árat nem írta le, gondolom 50 ezer forint egy darabViszont a nyitásnál lévő hibát mivel lehet orvosolni? Ott is valami érzékelő van, melyik romlik el ilyenkor? Ami a kilincsben van, vagy ami a karosszérián (az a sötét)?
-
Reaper04
aktív tag
válasz HeavyToys #16111 üzenetére
váá "CSAK"?
A mikrokapcsolóra írtad a 6-7e ft/db-ot, vagy arra a fekete izére, ami érzékeli a kezedet és nyitja az autót?Néztem "jelenlét érzékelő" a neve.
Ha ez ennyi akkor a mikrokapcsoló mennyi lehet?
szerk: Nektek látszik a távirányítótokon a nyitás zárás és csomitartó ikon?
Nekem csak akkor ha fény felé fordítom és zoom-olok ezerrel.Valamivel láthatóbbá lehetne varázsolni? Befesteni esetleg? Vagy az már csúnya lenne?
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz HeavyToys #64420 üzenetére
igen mind a kettőt alkalmaztam már.
A denckermann fenntartásokkal kezelendő, de teljesen elfogadható, a jappanparts- al semmi gond belépő szint nem kell sokat várni tőle, de hétköznapi használatra teljesen rendben van.
Sok meganeba raktam már nem volt még velük baj.Fékből viszont kerülendő.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz HeavyToys #64425 üzenetére
Bilsteint felejtsd el, a KYB a gyári azt nagyon megérzed, ha az kerül bele.
Mehet a TRW, Meyle, Monroe.
Ha ezek nem férnek bele akkor a japanparts.
A tartósságán értem a belépő szintet.
Tehát azt már be merem szerelni mert nem hozzák vissza egy éven belül mint a febi és al-co cuccokat.
Amiket én meg se veszek.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest