- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmk
tag
Valami ilyesmi szett való oda, ugye?
-
Nekem 2-es Megane van, már fél éve a 2.-at használom (ez most 2003-as, 1.6-os), előtte 4 évig volt egy 2005-s, amit tesómtól vettem, ő 2 évet használta előtte (külföldről behozott volt az még, a mostani itthoni).
Én szeretem (4,5 év saját tapasztalat), pedig itt szitokszó a 2-es MeganeMajd ha lecserélem, akkor 3-as Megane lesz talán, de amilyen árak lettek, 1,5 milla most egy 2009-es is, szóval nem most lesz az
-
rob210
Topikgazda
Renaultnál 2 jó korszak van.
Az egyes széria a megane scenic családból.
A 3 as széria a megane scenic családból.
A 2es és 4es széria nem az igazi.
Illetve a 4est folyamatosan csiszolják, de te nem abban a sávban keresel.
A lagunából is az 1es és 3as széria jó.
A páros számok nem fekszenek a renaultnak.
Nem tudtál meg semmit?
Szerintem itt mind segíteni próbáltunk, némi humorral, némi tárgyilagossággal.
De , akkor leírom én azt amit linkeltél nagyon messzire elkerülném egy ütött vágott munkás autó volt amit eladásra feltúpírozott a nepper.
Ha bele akarsz ugrani tedd, de utána ne szar franciázz! Mert nem az autó hibája, hogy lerúgták.
Ezt akartad hallani?
Ha a szakmai része érdekel egy jelentősebb hibalistát át tudok küldeni.
Mire végigolvasod elmegy a kedved tőle, azt garantálom.
2 est az vesz aki nem ismeri, vagy aki nagyon ismeri! Ennyi. -
mycso
Topikgazda
Szia, az autó megjelenésével kapcsolatban, pár hozzászólással fentebb, LamerGyuri kifejtette az észrevételeit, úgy gondolom elég alaposan.
A laguna2, talán az egyik legrosszabbul sikerült renault (azért a megane 2-vel vetekszik).
Ettől függetlenül, szerethető autó, ha volt gazdája. Ilyen idős korukra a sok idegesítő, főleg elektronikai hiba már valószínűleg orvosolva lett.Amit te linkeltél, az már a feceliftes változat és a 131 lovas 1.9dci is már a "legfrissebb" változat. A régebbieknél fordultak elő, pl. csapágy problémák.
Az én véleményem az, hogy ez a motor (ha karban tartották) egy megbízható és alacsony fogyasztású, dinamikus erőforrás. -
-
LamerGyuri
senior tag
Azt kérdezted, mi a véleményünk róla, azt pedig maradéktalanul megkaptad:
általános lelakottságérzés, vizesen fényképezve, hogy "jól nézzen ki", napszítta műanyagelemek, pár év csillaggarázs szinte biztos, hátsó lökhárítón deformációs ütközés-megnyomás látszik, hámlik a lakk a motorháztetőről, kapcsos fémsúlyok az alufelniken (amitől én a falnak tudnék menni, akkora csóróskodás, mert "ócsóó"), kopott gyári bőr a kormányon, kopott belső kezelőelemek, a középkonzol felett egy nagy rés, aminek nem kéne ott lenni, belül az látszik, hogy oltári dzsuvából lett kivakarva, és még így sem tökéletes, első-hátsó tengelyen szerintem nem egyezik a gumik márkája-fajtája (nehezen kivehető képeken), bal első tök lapos.
De ott voltál, láttad, tetszik, tiéd lesz; a megvétel felelőssége ne a miénk legyen már. -
KubanitoS
veterán
Már a képekből is átjön valami lelakottság érzés, legalábbis nekem egészen biztosan. Szerintem egy bontószökevény...
A szerviznek az lesz az érdeke, hogy eladja neked az autót, így az ottani átvizsgálás nem releváns. Mindenképpen független átvizsgáló embert vigyél magaddal, ha szeretnéd megnézni.
-
rob210
Topikgazda
Mert az facet nem gyári
Amit linkeltél.
A Bosch és az NGK is kb. 2 évet fog kibírni.
https://www.autodoc.hu/vdo/1737051
A VDO a gyári. -
törölt tag
A levegőt ahogy beszívja a motor hullámokat generál, mivel 4 henger darabosan szívja. Ezt érdemes kiegyenlíteni, mert a teljesítményre is jó hatással van meg csendesebb is lesz tőle a motor.
Ezekre az autókra a sportlégszűrő a világ legnagyobb marhasága, tipikus hülyegyerek kókányolás. Nem elég, hogy a motortér meleg levegőjét szíja be, még a torlólevegőt is elveszik tőle ami gyárilag van bevezetve és még a rezonátorház is kiesik. Egy ilyen sportlégszűrőtől lesz 2-3 lóerő mínuszban és még rosszabbul is szűrnek főleg ha elhanyagolják.Ezen látszik a rezonátorház.
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
Egy komplett kapcsolóra.
Vagy bontó. -
rob210
Topikgazda
Igen ez az I/phII
Valamint igen volt belőle csak bazi ritka sajnos.
De ha nem az alapot veszed, akkor szerintem midegyik jó választás.
Egyedül a négykerekeseket kerüld, mert azoknak a futóműve ha meghal az bazi zsebbenyúlós.
Meg vételkor a seggét alaposan nézd át a torziós rúd miatt, de ezt már mondtuk
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest