Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
válasz
angyalpc2
üzenetére
Érdekes kérdés ez, biztosan vannak általad leírt emberek is.
Természetesen nekem is elegendő lenne a jelen életvitelem mellett, egy 1.5dci clio (ezt diktálná az ésszerűség is). Erre fel vettem egy 1.8tce talismant, ráadásul kombit (azért, mert ez tetszett).
Ez az elég a kisauto, meg mindenre jó egy megane, addig állja meg a helyét, amíg nem használsz egy kategóriával fentebbi autót. Onnantól elvárás lesz (könnyű a jót megszokni) annak a tudása, minden téren.
Nekem a laguna3 után egyértelmű volt, hogy megane4 nem lesz (volt/van lehetőségem próbálgatni, nem kell).
És akkor motorikusan.... ha átugrottunk ezen a kis autó/nagy autó elmélkedésen, és nagy autót veszünk, akkor még ott a motor.
1.5dci/1.6dci bőven elegendő lett volna a talismanból, de ez már inkább elvakultság/fanatizmus/stb., hogy mégis 1.8tce lett.Ugye lehet venni ésszerűen autót, lehet venni úgy, ahogy te leírtad: kivagyiságból, meg lehet szívből/fanatizmusból.
Nagyon sokat gyötrődtem rajta én is, hogy valami ésszerű irányt célzok meg (nagyon sokat gondolkodtam toyota hybrid+cvt kombón) , de eddig örülök, hogynem tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210