Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
Igen, az az okoskerék működtető szelepe, így könnyen lehet, hogy ha az nem működik megfelelően, akkor az okoskerék sem működhet megfelelően természetesen.
Nekem előbb volt okoskerék csere(3 nap után kerreget megint) , utána szolenoid, ezzel kerreget, majd 3 napig nem, majd ma reggel újra, így lecseréltem a 3 ezret futott gyári elf olajat, most ettől várom a csodát, így nézett ki szegény:
Nem tudom, hogy mitől ilyen fos fekete, de ebbe ha belevilágítok, fullra nem látszik át, nem értem, hogy lehet ennyire retek, de bízom benne, hogy ez lehet a hunyó, mert más ötletem már tényleg nincs rá.
Tegnap végre lecseréltem a szerelők által - 70 fokos töménnyel felöntött fagyállót, átöblítettem a rendsgert, kimostam a tartályt, mert mintha valami vízkő lett volna benne, vagy valami lepedék, belőttem - 35fokra. Még a vízpumpa is csendesebb lett....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mycso
rob210