Hirdetés
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nggabi
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
ja de nem az én gépemen
én nagyon jól tudom melyik cuccomban milyen vírus van 
Fatty: nagyon jól látni ahogy reboot után se csinál semmit. utána jön a malwarebytes, emsisoft, kaspersky stb... de a lényeg amíg nem a saját gépeden veszed észre h vírusod van addig jó is a defender. nekem elég volt 1x... használjátok egészséggel! remélem az összes kérdésre választ adtam

-
Bajgunar
senior tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Hát még a regeditben, temp (roaming) mappában mennyi szutykot hagynak uninstall után. Op telepítés pillanatáig, évek után is simán visszakereshető, mikor, mi lett, volt telepítve... Ezek az uninstallerek "full" kipucolják regedit bejegyzéseket is.
Persze azért akad így is egy-két sallang, amit nem szed le... De többmindent kipucol, mint win saját uninstallere. -
Golden9
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
És a Stick It To The Man! is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én nagyon jól tudom melyik cuccomban milyen vírus van