- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dzsekó #18789 üzenetére
Csak a lehetősége van ott(ikonon látszik is a TECH felirat, utalva a Technician verzióra), és látszólag minden OK, csak ha a végén, rákattintasz a Create gombra, na akkor jön a feketeleves...
-
-
niof
veterán
válasz
Dzsekó #18688 üzenetére
Így van. És ugyanezt Outlook-ban is el lehet játszani, ott is megmutatja a linket föléhúzásra.
Ezt szoktuk javasolni is, ha valaki nem tudja eldönteni, hogy valid címről jön e a levél. Viszont volt már olyan, hogy a beszerzők leveleztek kínai partnerekkel, és valamelyiknek a nevében küldtek fake levelet úgy, hogy minden arra utalt, hogy valós, mindössze egyetlen kártékony link volt a levélben elbújtatva, a "számla megtekintéséhez". Szerencsére a víruskereső megfogta megnyitáskor. -
looser
addikt
válasz
Dzsekó #17879 üzenetére
Köszi!!!
Aki nem szeretne adatokkal szórakozni, innen közvetlenül letöltheti. Mondjuk elég lassan...
-
Thoty
senior tag
válasz
Dzsekó #17503 üzenetére
Én az ingyenes verziót használom, a feltöltéssel nincs gond, visszatölteni egyszer kellett, de az baromi lassú volt. Lehet, hogy azóta javítottak ezen.
Az ingyenes verzióban is lehet tevékenységekért plusz tárhelyet szerezni, nekem egy ideje 250GB korul van, atelefon backupjára elég.
Szerk.: a linken lévő árakat nem eri meg...
-
Vesa
veterán
válasz
Dzsekó #17452 üzenetére
Ez egy DAW (Digital Audio Workstation), vagyis egy komplett zeneszerkesztő. Többsávos felvétel, VST instrument/FX kezelés, audio/instrument track-et is kezel, beépített keverő, effect modulok, midi, stb. Igazából egyszerűbb, ha felmész az Ableton oldalára és megnézed, mert hosszú a lista. Mondjuk ez a Lite verzió, ami meglehetősen limitált a full verzióhoz képest, de kezdőknek így is teljesen jól használható. Főleg ingyen.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dzsekó #17179 üzenetére
Az én véleményem szerint - felhívom a figyelmet hogy kezdő, hobbi videószerkesztős vagyok - ha meg akarsz tanulni videóvágási/szerkesztési alapokat, ahhoz jó program. Én AMV-ket vagdosok/szerkesztek vele (anime music video, "referenciám" egy 22 részes animeből összevágott videoklip: [link] ), ahhoz alapszinten elég. Rengeteg tutorial van YouTube-on, én szívesen tanulgatok általuk, de olykor magamtól is kísérletezek.
Aztán aki komolyabban űzi az ipart, annak ott vannak a komolyabb, erre a célra fejlesztett Adobe szoftverek, vagy még komolyabb programok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest