- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
Donki Hóte #21072 üzenetére
Már lejárt az akció
-
Shad0w
senior tag
Sztm még a szürke zónában vagyunk. Te is megemlítetted, hogy itt szoftvereket ajánlgatunk és ha most kiderül, hogy A S.M.A.R.T. elemzőnek vannak mellényúlásai akkor lehet, hogy ezentúl nem ezt ajánlgatjuk
Én pl. megvettem és használom rendszeresen, ha vannak korlátai azokról szeretnék tudni. Illetve ha tudom reprodukálni akkor nyitok is rá ticketet (ez nem egy ingyenes open source ahol ha gondod van akkor az a válasz jön, hogy open source, oldd meg magadnak
).
Idáig kicsit dedóban ment az ügy:
- szar
- de nem szar
- de mondom hogy szar. A CrystalDisk nem szar
- de nálam tökjó
- ...Szóval jöhet a következő lépés, nyomozzunk már egy kicsit!
-
Shad0w
senior tag
válasz
kivlov #20662 üzenetére
HDS a S.M.A.R.T. interface-en (vagy fenetudja minek kéne hívni) olvassa ki az értékeket, de mivel semmi nem köt senkit, hogy melyik registerben melyik érték van így gyártónként és modellenként van egy lista, hogy melyik érték micsoda. Seagate például kerek perec leírta, hogy nem mondja meg melyik érték micsoda, használd az ő saját tooljukat.
Szóval a hds-t érdemes mindig frissen tartani és/vagy tisztában lenni vele, hogy a régi verziók esetleg rosszul azonosítják a kiolvasott értékeket.Külső hdd: 2 érték is van: Start/Stop Count, Power Cycle count. A kettő nem ugyanaz. Régi WD Green-eknél volt is belőle probléma, hogy a Start/Stop count percenként növekedett, mert csak. Szal, nagyjából pont kiadja amit tapasztaltál (márha WD a külső vinyó, de nincs kizárva, hogy a többi gyártó is trükközött ezzel)
Üzemidő: nekem van a serveremben egy Samsung 830-as ssd, 2011-ben vettem és most 3555 napot ír működési időre, nagyjából telibe találta.
...nem mondom, hogy nem azt látod amit, csak nálam teljesen jól működik a HDS.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20551 üzenetére
oh, akkor igazából egyetértünk. Örülök.
...de tényleg, tökjó, hogy beírtad. Ha nem ingyenes egy tool akkor mindig lesz belőle téma, hogy milyenek az ingyenesek. De ettől még mások simán örülhettek, hogy beírtad és megvették, csak nem kommentelnek róla.
szerk.: Vagy látták, hogy van hasonló ingyenesben és megnézték azt. Ez ilyen, senki nem utál -
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20549 üzenetére
Tévedsz. A memória teszt az felület teszt (is). Pici kondenzátorok tárolják a pici biteket és azok a pici kondenzátorok lehetnek gyárilag hibásak vagy el tudnak romlani és akkor nem tárolják a pici biteket.
szerk.: a bitminták is azért kellenek, mert a fizikai elhelyezkedésük miatt előfordulhatnak olyan hibák, hogy 1 bit cella értéke magával húz egy másik bitet és akkor ha csupa 1-et vagy csupa 0-át írsz bele akkor nem találja meg, de bitmintákkal igen.Új ram vásárlásnál első lépés a memtest, az megtálálja a hibás biteket. Többször is belefutottam már, hogy gariztatni kellett gyári hibás ramokat (jellemzően Samsung ramoknál, de az én eredményeim nem reprezentatívak természetesen
). Szépen dobja a memtest ugyanazt a címet hibásnak többszöri futtatásnál.
szerk2.: tökjó, hogy beírtad ide. Ez egy fizetős program ami akciós volt. Itt a helye!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Angie™ #20547 üzenetére
énis énis énis
Nézegettem ezt a karhu-t és az jött le, hogy alapvetően tuningolósok toolja. Szanaszéjjel állítják az időzítéseket mindenhol és utána tesztelik, hogy mennyire stabil a gép oprendszer alatt. Ami ugye tök előnyös mert windows alatt akarják használni a tuningolt ramot.
Memtest-et meg jellemzően hibás modulok keresésére használ az ember, többek között mert oprendszer nélkül nagyobb területet tud tesztelni a memóriából.
...Aztán lehethogy énis faszságokat beszélek... písz
-
Shad0w
senior tag
válasz
Eniral #18350 üzenetére
Azt az oldalt inkább ne: "1800" Ft-ért a legolcsóbb ajánlat 2690 Ft...
Viszont a win10 már gyakorlatilag állandóan ilyen olcsó, pl. árukeresőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest