- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18791 üzenetére
Jah... Hiszen egy partíciókezelő behelyettesíthető egy lemezkép kezelővel
-
Dzsekó
addikt
válasz
MostaPista #18781 üzenetére
Bal oldali menü, "Hordozható verzió létrehozása" vagy ha winPE iso kell, akkor "Indítható CD készítése" menü.
Fire/SOUL/CD:
És van a Pro verzióban... -
cigam
titán
válasz
MostaPista #18781 üzenetére
Pendrive-ra telepítést? Azt meg hogy?
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
MostaPista #18484 üzenetére
Szia!
Én most letöltöttem, feltelepitettem az "új" Windows 11-es gépemre, és persze azt írja regisztráció után: "a licenc 1 napon belül lejár"
Az oldalon össze-vissza írogatnak:
1.
"Azok a felhasználók, akik megkapják a megjegyzést az 1 napos licenc időtartamáról:
ha telepítette az előző programverziót - kérjük, távolítsa el a licencadatok mentése nélkül, és indítsa újra a számítógépet.
Most telepítse az új GOTD programverziót, és regisztrálja - ez megoldja a problémát.GOTD csapat"
2.
"Keith megjegyzése - 6 órája : Miután regisztráltam a licencet, a kezdőképernyő alján olvasható, hogy a licenc 1 nap múlva lejár.
"Keith,
kérlek, hagyd figyelmen kívül ezt az üzenetet, a program 1 évig fog működni.GOTD csapat"
Kíváncsi leszek mi lesz 1 nap múlva...
Ui:
A visszaszámláló most 8:52:08-at mutat.
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18390 üzenetére
ketsegbeesett reklam a fizetos programhoz.
Pontosan ki/mi tűnt kétségbeesettnek? Mi akadályoz meg, hogy Te is kutakodj, és beírd ide az éppen aktuális akciós programokat? Nem mellesleg az összefoglalóban is az szerepel, hogy ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető.
-
válasz
MostaPista #18309 üzenetére
Hard Disk Sentinel letöltés:
"a letolteshez nemcsak az adataidat kell megadni es vallalni a reklemleveleket 2-3 cegtol, de ragaszkodik valamilyen biju passwordhoz is, ugy tunik, fb-n es mason keresztul ok is elofizetoket akarnak gyujteni, igy reszemrol felejtos az egesz"
Nekem mindössze egy BitsDuJour nevű oldalra kellett regisztrálni. A név lehet kamu is, nincs jelentősége, mindössze egy létező ímélcímet kellett megadni, amire elküldték a belépési kódot. Ennyi volt. Két gépre is letöltöttem, ugyanazzal a kóddal.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
MostaPista #18221 üzenetére
Úgy látom, neked inkább [erre] van szükséged. A magát kártyaolvasónak láttató "pendrive" jó eséllyel hamisítvány
bobalazs: mert az nem arra való. [NirSoft USBDeview]
-
válasz
MostaPista #18223 üzenetére
[link] crystaldiskmark miért ne lenne jó? ingyenes.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
MostaPista #18221 üzenetére
Ez jó? [link]
Én használtam már. Elmegy. És free, tehát nem warez, remélem -
tibaimp
nagyúr
válasz
MostaPista #18133 üzenetére
Elméletileg nem, én bezsákoltam! Kaptam kódot, mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged