-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Amit linkeltem az valamifele "etalon" volt telefonfotos korokben. Csak en is mindig kevertem ezt a ket appot a nevuk miatt.
A custom GCam meg kicsit azert a stabilitasa miatt szerintem hype. Legalabbis amiket olvasok meg kiprobalok azok kozt meg nem nagyon volt olyan, aminek minden resze hibamentesen ment, ami meg ment az pl. harmad-otodik kattintas utan elfelejtett kepet menteni (vagy FC) - pedig jellemzoen Arnova/BSG. De lehetek a statisztika mostoha fattya is.. -
GreenIT
tag
Azt direkt nem irtam be, mert ahhoz mar ismerni kell a hardver hatteret, csak hozzaertoknek ajanlott.
en csak egy tesztet szeretnek vegre lefuttatni a GDB-vel, ezert kellene egy kod, hogy par napot raszanjak, ugyan azt a torolt eszkozt kell hasznalnia, amit a tobbi cuccal mar kiprobaltattam. -
AtHoS
nagyúr
Más alkalmazásnál én is tudom, hogy így működik, de most ugye nem közvetlen vásárlás történt, hanem programon belül kellett egy 24 óráig érvényes promo kódot beütni, ami később már nem fog ugye élni.
Mindegy, kipróbálni még úgyis ezen a telón fogom. Aztán majd elválik, hogy sportstracker vagy runtastic avagy esetleg más lesz a befutó. Mondjuk a runtastic ezen verziója kimondottan kerékpározáshoz van, míg a sportstrackerben elég sokféle mozgást ki lehet választani (futás, séta, kerékpár, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged