Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Úgy látszik a legutbbi Webroot-os promót letiltották, pedig szívesen használnám, mert tetszik.

-
scream
veterán
Igaz, nem írtam le, hogy van olyan része is ami állandóan aktív, mert azt hittem ez egyértelmű mindenki számára és senki nem fog belekötni...

Azt írtam, hogy ami a többinél erősforrásigényes és belassítja a gépét az itt meg lett oldva, hogy ne tegye, ennyi, nem értem mit kell ezen lovagolni.
Sok különböző védelmi szoftvert próbáltam ki és nekem a BitDefenderek voltak a leggyorsabbak.
De gonodolom ebben is találsz kivetnivalót.
-
scream
veterán
A BitDefender InternetSecurity-ben van tűzfal és aktív védelem is, ami szkenneli a gépen lévő fileokat, ez a szkennelés akkor történik, amikor a gép nincsen aktív használatban, de be van kapcsolva. Idáig 2015 IS-t használtam, nemrég tértem át (1-2 napja) TS-re és semmi különbséget nem érzékeltem.
De gondolom akkor itt is rosszul van, meg én is tévesen tapasztalom.
-
scream
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Na megint sikerült lemaradnom...

-
scream
veterán
válasz
KohanTroon
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor amikor már játszol, akkor lesz elérhető a beállítások és ott természetesen lehet felbontást is állítani. Vagy még cfg-ben is lehet szerkeszteni, 1x csináltam, amikor megjelent, szóval már nem emlékszem rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest