- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
entoni1989 #41641 üzenetére
Miért nem veszel egy webkamerát?
-
Acula M.D.
tag
válasz
2 perc Google.
http://sparkosoft.com/how-to-use-dslr-as-webcam
Nem próbáltam, szóval nem tudom hogy működik. -
válasz
Ezt felejtsd el - D7200-zal ilyened nem lesz.
Szerk.: szinte teljesen biztos, hogy más Nikon (vagy akár egyéb) DSLR sincs felkészítve ilyesmire. Bááár... esetleg az Ethernet portos csúcsgépeknél talán össze lehetne hekkelni valamit... de nem, ezzel ne is foglalkozz, ez halott ügy.
-
randras_83
addikt
válasz
entoni1989 #39753 üzenetére
Mire használnád?
-
válasz
entoni1989 #39753 üzenetére
D810, szerintem nem is kérdés.
-
mikrofon
veterán
válasz
entoni1989 #39737 üzenetére
Hallottam már olyan emberről aki a másodiktól rendelt és olyat is aki a harmadiktól. A harmadikat talán az MFT topikban ajánlotta valaki. Személyes tapasztalatom egyikkel sincs. Így azt sem tudom kijelenteni hogy biztonságos és innen rendeld.
Azt érdemes levélben lekérdezéni, hogy tényleg van-e EU-raktárban, mikor tudják küldeni, milyen töltővel (milyen a dugasz rajta) küldik, hogy működik a garancia, ill. Hogy milyen nyelvű a szoftvere... Nehogy meglepetés érjen...Igen a paypal pont azt jelenti, hogyha valami baj van akkor bizonyos határidőn belül kezdeményezheted a visszafizetést. De ennél sokkal pontosabb infót kaphatsz az ide vonatkozó fórumban...
Jah és mindenképpen EU-ból rendelj és ne a szállításon spórolj....
-
Viperator
őstag
válasz
entoni1989 #39737 üzenetére
Te hol laksz? Bécsbe el tudsz menni?
-
mikrofon
veterán
válasz
entoni1989 #39735 üzenetére
Paypal véd, max. Hetekig nem jutsz a pénzedhez, de a végén meg kapod. De azt is nézd meg mit is takar a negatív. A jobb eladók között biztos nem találsz olyat, hogy se termék se pénz, vagy hogy mást küldtek mint mondták....
-
Zotya21
senior tag
válasz
entoni1989 #39733 üzenetére
hát ha dhl el jön akkor biztos, én már jártam így tablettel kínából
-
mikrofon
veterán
válasz
entoni1989 #39726 üzenetére
Én elsőre EZT találtam...
Náluk azt tudni kell, hogy névreszóló garancia van... Tehát csak a vevő intézheti...
Valószínű van ennél jobb is... De hagy ne én keressem már ki neked a "best buy" terméket
Egyébként én 450e-re emlékeztem... De még így is pár 10e-vel olcsóbb...Jah és bocs, hogy figyelmeztettünk, ha már kérdeztél....
Bár valószínű én ebay-röl vennék használtat... Ha már külföld és éppen idehaza nincs használt.....
De mint látjuk van hazai alternatíva, az meg mindig jobb....Ráadásul van egy kis esély, hogy ha megjelenik a d850 lejjebb mennek kicsit az FX használt árak.
Tessék @Viperator volt olyan rendes és kikereste neked a (#39727) HSZ-ben...
-
Viperator
őstag
válasz
entoni1989 #39726 üzenetére
-
szuszinho
őstag
válasz
entoni1989 #39723 üzenetére
Ha gondolod, ezért a ~60.000 felárért én is megrendelem Neked
-
szuszinho
őstag
válasz
entoni1989 #39708 üzenetére
Tuti szürkeimportos cucc. Ha ilyet vennél, akkor inkább vedd meg közvetítő nélkül!
-
mazsi70
senior tag
válasz
entoni1989 #39708 üzenetére
Itthoni garancia nincs rá .
A nemzetközi gari meg 1 év . -
Viperator
őstag
válasz
entoni1989 #39697 üzenetére
Már vége van.... (aug 22-ig tartott a Nikon pénzvisszatérítéses akció)
-
Viperator
őstag
válasz
entoni1989 #39687 üzenetére
A garanciát is ő intézi?
Mikor volt a Nikonnál pénzvisszatérítési akció és az egyik üzletben akciós volt a D750, igazából 460ezerbe (!) került a gép 3 év garanciával (a múlt hónapban) és voltak, akik vettek...
-
Viperator
őstag
válasz
entoni1989 #39673 üzenetére
De ez szürkeimportos? (még ha külföldi is) Neked kell állni a postai/futár díjat... (ha osztrák, akkor el tudod intézni, akár személyesen is)
Miért nem veszel itthon 450ezer Ft körüli, hazai vásárlású, garanciával rendelkező gépet?
-
subidu
tag
válasz
entoni1989 #36705 üzenetére
Ha van rá keret, akkor D750, Nikon 24-70 2.8 VR ED. Nekem is ez a kombó van, és hát mit mondjak...brutális.
Én is hobbi célra vettem, gyerekeket fényképezni, kirándulásokhoz, utazásokhoz.
Személy szerint nem szeretem a kompromisszumos megoldásokat.
D7200, D500 is szóba jöhetett volna, de az FF az FF.
Ha netalántán videóznál , akkor ennek az új ED-s obinak szinte semmi hangja nincsen.
Nekem fontos volt a kihajtható kijelző is, ja és a D750-es arcfelismerést is tud a keresőben, a d7200 csak élőképben. -
csacsi77
senior tag
válasz
Amennyiben nem akarsz sötét pincében, vaku nélkül, rohangáló, fekete ruhás gyerekeket fotózni akkor nem kell a full frame-es váz (D610/750).
Minden másra jó a D7200.
Ha van rá kereted akkor persze kezd a full frame-el. A D610/750-hez jó kezdés lehet a Nikon AF-S 24-120 f/4 VR üvege. Ha kreatívkodni akarsz, akkor jól fog jönni az AF-S 50 mm f/1,8 is, ha meg portérzol, akkor nagyon jó az AF-S 85mm f/1,8. Telére pedig mehet a szokásos AF-S 70-300mm f/4,5-5,6 VR üveg.
Ezzel lesz egy jó FF objektív sorod, amivel tökéletesen elégedett lehetsz. Sokkla több pénzért persze lehet még nagyobb látót és még fényerősebb telét venni.
Ha maradnál APS-C vonalon (D7200), akkor alapobjketívnek jó lehet az AF-S 18-140mm f/3,5-5,6 VR. Hozzá kistelének a fent említett 50mm-es és a fenti nagyobb tele is jó hozzá, ha madarakat/őzeket akarsz fotózni messziről. Ha a nagylátó oldal a kedvemced, akkor pedig mehet az AF-S 12-24 f/4 . -
RexMaximus
senior tag
válasz
Hat, nem egeszen egy kategoriak arban sem
D610 es D750 az full frame (D610-nek volt valami szeriahibaja a zarral, gugli majd okosabb lesz ebben)
A D7200 meg nem
Ebbe a felsorolasban a D500-at sem hanyagolnam el. Nem full frame viszont baromi eros vaz. Neten, youtubeon D500 vs D750 teszteket talasz majd boven. Egy konnyen fogyaszthato pl. - [link] De azert mast is nezz melle
Full-Frame vs APSC cikk [link] de szinten olvas tobb forrast.
D610 es D750-hez dragabbak lesznek az objektivek is mind D7200, hoz. Full-frames obik alltalaban dragabbak mint a kifejezetten apsc szenzorokhoz tervezett tarsaik.
Ha nincs gond az anyagi kerettel akkor mehet a full-frame. De kezdesnek nagyon jo valaasztas szerintem a D7200 is. Olcsobb, obik is olcsobbak hozza es ar ertek aranyban, (ha valami mas miatt nem fontos a fullframe neked) szerintem jobban megeri. Foleg kezdesnek.
A D750 arabol meglesz a D7200 par obival, azert nem mindegy. Foleg ha ez az elso dslr
Obik meg valtozo, attol fugg melyik vaz. Amiket en ismerek DX-es obik (D7200):
Alltalanos obik F3-5-5.6 ertekkel:
Norm. zoom:
Nikon 18-105 vr
Nikon 18-140 vrTele:
Nikon 55-200 vr
Nikon 18-200 vr (ultrazozzom)Nagylato:
Sigma 10-20 - ebbol van f3.5-4.5 talan amit mar nem gyartanak. Meg fix f3.5 is. Belterek, tajkepek, epuletek, vagy egbolt. Esetleg meg vlogszeru felvetelekhez ha videozol (vlogolsz).Helios 44-2 ez egy regi maual objektiv, atalaktio is kell hozza de brutal jo moka, videohoz vagy fotohoz. Hasznalt piacon 10k alatt szokott lenni.
Fix obik portrehoz csak akkor vennek ha fontos neked, mondjuk a haterelmosas. Elosszor alapzoomal jatszanek.
Szerk - neten meg youtube-on van nikon d7200 vd d750 osszehasonlitas is
-
Snoop-y
veterán
válasz
Barmelyik jo lehet. Kerdes az akarsz e egybol full frame szenzoros geppel kezdeni. Keret mennyi van ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest